Hvordan lage en Resilient Retirement Plan

Home » Retirement » Hvordan lage en Resilient Retirement Plan

Hvordan lage en Resilient Retirement Plan

“Hvis du ikke kan endre det, endre måten du tenker på det.”

Resilience er definert som evnen til å håndtere hendelser i livet og i hovedsak “rulle med slag”. Når du tar en liten stund å tenke på alle de hendelsene som utfordrer vår fleksibilitet listen over de livserfaringer kan synes å være ganske omfattende. Disse viktige hendelser i livet kan være positivt (f.eks fødselen av et barn, starter en ny jobb), eller de kan ende opp med å bli negative (for eksempel medisinske problemer, jobb tap).

 

Hvordan du velger å svare på de potensielle hindringer på veien til pensjonsalder har en stor innflytelse på den generelle økonomiske velvære. Som sådan, kan finansiell fleksibilitet ende opp som forskjellen mellom blomstrende under avgang år og bare prøver å overleve.

Hva det betyr å ha en Resilient Retirement Plan

Å være spenstig anses ikke et personlighetstrekk, men det representerer en dynamisk læringsprosess. Elastiske mennesker ikke se potensielt stressende situasjoner som å være uløselige. Men i stedet, oppfatter de dem som en erfaring og en mulighet for personlig vekst og utvikling.

Begrepet finansiell fleksibilitet refererer til evnen til å sprette tilbake og tåle livshendelser som har en stor innvirkning på din inntekt og / eller eiendeler. Muligheten til å komme seg fra økonomisk tilbakeslag er forbedret med finansielle ressurser som tilstrekkelige besparelser, helseforsikring og pålitelig inntekt.

Noen eksempler på finansielle tiltak trinn og annen atferd du kan ta for å bidra til å forbedre din egen følelse av finansiell fleksibilitet inkluderer:

 1. Holde en lav gjeld i forhold til inntekt.
 2. Opprettholde en nødsituasjon fond på minst tre måneders utgifter.
 3. Tenk på din utdanning eller karriere trening en pågående prosess.
 4. Ta vare på din fysiske helse og velvære.
 5. Kjøp tilstrekkelig liv og uførhet forsikring for å beskytte sine kjære mot et potensielt tap eller reduksjon av inntekt.

Hvis du er sikker på at du er på vei til å nå din pensjon målene, er du i mindretall. Funn fra National Retirement Risk Index (NRRI) viste at 52 prosent av husholdningene står i fare for ikke å kunne opprettholde sine samme levestandard under avgang. Med pensjon tillit nivåer så lavt det er viktig å unngå å la frykt og angst ta kontroll. En spenstig pensjonsordning skifter fokus til de tingene du kan gjøre og utdanner handle i dag for å bedre sjansene dine for å lykkes. En grunnleggende trinn er å kjøre en grunnleggende pensjon beregning for å se hvor mye du bør spare for å nå dine mål.

Det er forventet at du vil oppleve potensielle hindringer på veien til pensjonsalder. Noen av de vanligste økonomiske tilbakeslag som vondt pensjonsordninger omfatter følgende:

 • Økt levekostnadene
 • Begrensede ressurser igjen til å spare til pensjonisttilværelsen
 • Ingen tilgang til en pensjonsordning på jobben
 • Traumatiske livshendelser (sykdom, uførhet, skilsmisse, etc.)
 • Opphopning av gjeld
 • utdanning kostnader
 • Betale for nåværende og / eller fremtidige helsekostnader
 • Omsorg for en aldrende foreldre eller andre kjær

Fra en pensjonisttilværelse planlegging perspektiv, her er fem viktige tegn på at din pensjonisttilværelse plan har robusthet til å vær potensielle utfordringer og hindringer som kan forstyrre dine planer for å oppnå økonomisk uavhengighet.

1. den økonomiske liv Planen omfatter langsiktige planer for Retirement

Sette økonomiske og andre mål i livet på en regelmessig basis kan positivt påvirke din evne til å gjøre smarte finansielle beslutninger. Økonomisk elastiske personer bruker mål å prioritere sine beslutninger og holde fokus på det som betyr mest. Målsetting hjelper også forberede seg på de tingene som potensielt kan sette viktige planer av sporet. Men bare å lage en skriftlig finansieringsplan er bare første skritt å ta. Du må ha diligence å følge med på planen og holde fokus på økonomisk atferd som gjør en forskjell.

Du kan lage din skriftlige avgang plan ved å liste korte og langsiktige finansielle mål, og spør deg selv disse viktige spørsmål om din pensjon.

 • Hvorfor er å ha en økonomisk levetid plan så viktig for meg?
 • Hva gjør jeg ser frem til å gjøre mest i pensjon?
 • Hvorfor er nå disse pensjonister mål så viktig?
 • Hvor mye inntekter er nødvendig for å leve et behagelig livsstil løpet av pensjonisttilværelsen?

Når du har svarene på disse pensjonering planlegging spørsmålene kan du begynne å sette planen skriftlig. For mer informasjon om hvordan du gjør denne prosessen virker litt mindre skremmende vurdere å opprette en enkel en-siders økonomiske plan.

2. Du har tatt skritt for å beskytte familien og din rikdom

Økonomisk bæreevne krever mer enn en sterk vilje og vilje til å komme seg gjennom vanskelige livshendelser. Du må også ha et vell verneplan og det første stedet å begynne er å etablere en utryknings sparekonto. Deretter kan du skifte fokus til å beskytte mot katastrofale helserelaterte hendelser med tilstrekkelig helseforsikring. Funksjonshemming forsikring planlegging er en annen måte å beskytte mot risikoen forbundet med tap av inntekt. Sjekk med din arbeidsgiver å se om du har langsiktig uførhet dekning. Hvis du er i 50-årene eller eldre, blir langsiktig omsorg forsikring et annet område av bekymring for rikdom beskyttelse. Poenget er å forberede deg og din familie for de store livshendelser som kan betydelig skade sjansene dine for pensjon på dine vilkår.

3. Du Pensjonering Savings Plan er på vei til å nå dine Inntekt mål

Financial velvære er en tids bruk for å vurdere det samlede økonomiske helse. Financial velvære består av mer enn bare våre oppfatninger og følelser om vår egen økonomiske helse. Begrepet  autentisk økonomisk velvære  måles ved en kombinasjon av faktorer, inkludert den generelle tilfredshet med vår nåværende økonomiske situasjon, faktiske økonomiske atferd (dvs. budsjettering, sparing, lønner seg kredittkort balanserer i sin helhet), finans holdninger, økonomisk kunnskap, og målet Finansiell status. Financial Finesse definerer økonomisk velvære som en tilstand av velvære der en person har oppnådd minimal økonomisk stress, etablert et sterkt økonomisk fundament, og skapte en pågående plan for å bidra til å nå fremtidige økonomiske mål.

Financial velvære garanterer ikke resiliens når tilbakeslag oppstå eller hindringer står i veien. Med fokus på den generelle økonomiske helse kan gå en lang vei i å hjelpe deg med å forberede pensjonisttilværelsen mens håndtere utfordringer. Du kan spore økonomisk fremgang ved jevnlig å vurdere viktige finansielle målinger som din samlede formue, gjeld i forhold til inntekt og sparing forholdstall. Kontrollere den økonomiske helse minst et par ganger i året bør være like viktig som vanlige helse og velvære helsen.

Etter at du har undersøkt din økonomiske grunnlaget kan du fortsette å spore den økonomiske helse som det gjelder spesielt for pensjonister mål. Det er ofte foreslått at du kjører en grunnleggende pensjon beregning minst en gang per år bør være en del av en pågående økonomiske plan. De fleste finansielle planleggere anbefaler å sette en omtrentlig mål å erstatte 70-90 prosent av pre-pensjon inntekt. Dette målet kan justeres for å ta hensyn til din pensjonisttilværelse livsstil. Når den planlagte tidspunktet for pensjonering er 10 år eller mindre det vanligvis er fornuftig å gå utover inntektene erstatning tilnærming og kjøre et budsjett plan for pensjonister.

4. Du har laget et fundament av grunnleggende økonomisk kunnskap

Økonomisk bæreevne krever en base av økonomisk kunnskap for å gjøre viktige beslutninger. Det er heller ingen overraskelse at generell økonomisk kunnskap er en viktig del av økonomisk velvære. Når det gjelder økonomiske beslutningstaking det er en frakobling mellom kunnskap og handling. Det å vite-gjøre gapet blir vanligvis mediert av tillit. Forskere  har identifisert at våre egne oppfatninger om hvor mye vi vet om økonomiske emner er en bedre prediktor for de økonomiske atferd vi faktisk vil utstillingen.

Her er noen konkrete pensjonering planlegging skritt for å utdanne deg selv på fremtidige alternativer:

 • Få et anslag av trygdeytelser
 • Forstå ulike pensjonisttilværelse inntekt alternativer
 • Gjennomgå Medicare valgbarhet og andre helsetjenester alternativer
 • Lær om måter å redusere din gjeld før avgang

5. Du har mer enn finanskapital bygd opp til pensjonisttilværelsen

Bygge tilstrekkelig sparing til pensjon er åpenbart viktig. Men har noe ofte referert til som “psykologisk kapital” er en annen viktig del av pensjonisttilværelsen beredskap som kan være en forskjell maker.

Du kan ikke bare tenke dere til pensjonsalder suksess. Men å ha en spenstig tankesett kan hjelpe deg å komme gjennom store livet overganger. I tillegg til den viktige aspektet av elastisitet, er det også viktig å ha håp, optimisme, og self-efficacy (eller din tro på deg selv). Dette er de viktigste komponentene i psykologisk kapital som kan være nyttige verktøy for å hjelpe deg trives under avgang.

En ekstra aspekt av elastisitet er menneskelig kapital. Kontinuerlig ta skritt for å lære og fremme arbeidet ditt og personlige ferdigheter kan skape karrieremuligheter og redusere risikoen for et økonomisk tilbakeslag som kan påvirke din evne til å øke inntektene og vokse din pensjonisttilværelse besparelser.

Under store livet overganger, kan du slå til venner, kolleger og utvidede sosiale nettverk (inkludert sosiale medier) for å gi en støtte. Denne såkalte “sosial kapital” er et nyttig verktøy for å overleve vanskelige overganger og for å hjelpe deg med å demonstrere elastisitet.

Hvordan lage en plan som er Resilient

Hvis du har noen hindringer som står i veien for å oppnå din egen følelse av økonomisk bæreevne bevissthet om disse potensielle veisperringer kan bidra til å identifisere behovet for endring. Vurdere potensielle svakheter i din økonomiske plan vil hjelpe deg å bruke at bevisstheten å ta affære og skape en pensjonsordning for i dag at også balanserer løpende prioriteringer. Som et resultat, vil forbedringer i økonomisk bæreevne avdelingen bedre forberede deg for den neste store livet overgang, og du vil til slutt være bedre forberedt for avgang suksess.

For å oppsummere, vurdere å sette av litt tid til å tenke på hva som står mellom deg og leve ditt nåværende liv som du vil. Nå spole frem til din pensjonisttilværelse år. Hva er noen hindringer som står i veien for deg å nå dine viktigste mål i livet for pensjonisttilværelsen? Jo mer spenstig du kan bli, vil mindre sannsynlig disse hindringene bli permanente sperringer.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.