Hvordan man beregner Fair Market leje til din enhed

Home » Real Estate » Hvordan man beregner Fair Market leje til din enhed

Hvordan man beregner Fair Market leje til din enhed

Definition:

Fair Market Rent er det anslåede beløb af penge en ejendom med et vist antal værelser, i et bestemt område af landet, vil leje for.

Hvordan er Fair Market Rent Beregnet?

Fair markedsleje er en grov leje skøn, der omfatter basen husleje, samt eventuelle væsentlige forsyningsvirksomheder, at lejeren vil være ansvarlig for at betale, såsom gas eller el. Det omfatter ikke ikke-væsentlige hjælpeprogrammer som telefon, fjernsyn, eller internet.

HUD ankommer på tallene for hvert område ved hjælp af data fra tællinger og gennem lejer undersøgelser. Hvert år HUD samler en liste over de Fair markedsleje for over 2.500 storbyområder og ikke-storbyområder amter.

Hvad er Fair Market Lej til?

Fair Market Huslejerne er vant til at bestemme voucher beløb til statslige bistand boligprogrammer såsom § 8 (Housing valg Voucher programmet).

Også kendt som: FMR, markedsleje

Eksempel:
I byen Newark, New Jersey, det rimelig leje markedet for en to-værelses lejlighed er $ 1200. Messen markedsleje for en én soveværelse er $ 1000.

Hvad er Afsnit 8?

Afsnit 8 er et program, der yder økonomisk bistand til visse personer til at hjælpe dem med råd til at leje en bolig. Programmet giver boliger gavekort til disse personer. For at kvalificere sig til at modtage en kupon, kan du ikke gøre mere end en vis mængde penge hvert år, baseret på antallet af personer i husstanden.

Hvis en udlejer accepterer at leje til en § 8 lejer, vil § 8 programmet først besigtige ejendommen for at sikre, at den opfylder visse standarder. Hvis ejendommen passerer inspektion, så udlejeren vil blive udbetalt direkte hver måned af § 8-programmet.

Hvor meget vil Afsnit 8 Pay?

Afsnit 8 vil bestemme kupon beløb ved først at finde ud af antallet af personer i husstanden.

Det vil så bestemme størrelsen af ​​lejligheden husstanden er berettiget til. For eksempel kan en tre-personers husstand kvalificere sig til en to værelses kupon.

Da den rimelig leje markedet for en enhed kan variere meget afhængigt af det område af landet enheden er placeret i, vil Afsnit 8 derefter indstille voucher værdi ved anvendelse af rimelig leje markedet for det specifikke område. Afhængig af lejers indkomst, kan kuponen ikke dækker hele beløbet af den månedlige husleje. Lejer kan stadig være ansvarlig for at betale en del af den månedlige husleje.

Sådan indstilles den rigtige pris for din udlejning

Der vil være et maksimalt beløb, du vil være i stand til at opkræve betaling for din leje er baseret på en række forskellige faktorer. Disse faktorer kan nævnes:

  • Beliggenhed:  Placeringen af din enhed spiller en stor rolle i at sætte lejen. Hvis din ejendom er beliggende i en ønskelig by, kan du oplade mere. Hvis din ejendom er beliggende i den bedste skole-distriktet i byen, kan du være i stand til at få en endnu højere husleje. To enheder, som er kun to blokke væk fra hinanden kan befale meget forskellige husleje, fordi de er i forskellige byer eller i forskellige skoledistrikter.
  • Størrelse:  Der vil være en maksimale beløb, du vil være i stand til at opkræve baseret på pladsen optagelser og antallet af værelser og badeværelser din enhed har.
  • Faciliteter:  Hvis din ejendom har en fantastisk udsigt, udendørs rum, central aircondition, eller er nyrenoveret, kan du være i stand til at opkræve mere for din enhed i forhold til andre enheder i området, som er ens i størrelse til din enhed.
  • Efterspørgsel:  Hvis der er mange tilgængelige enheder i dit område, og ikke mange interesserede lejere, kan du nødt til at droppe prisen på din enhed for at få det lejet.

Det kan være meget vanskelig at prissætte din leje korrekt. Det indebærer trial and error. At finde mindst tre ejendomme i dit område, som der ligner din kan være nyttigt til at bestemme den rigtige pris.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.