Hvordan man undgår de store fejl, som Hurt finansielle planer

Home » Finance » Hvordan man undgår de store fejl, som Hurt finansielle planer

Finansielle valg du vil fortryde

 Finansielle valg du vil fortryde

Mange af os kæmper med trangen til at søge perfektion i forskellige aspekter af vores liv. Hvem ønsker ikke at have den bedste karriere i et erhverv, du brænder for eller opnå en perfekt tilstand af balance mellem arbejdsliv og privatliv? Problemet med denne søgning er, at perfektion i sig selv kan være undvigende og er ofte blot en illusion skabt i vores sind.

Selv de bedste planer ofte går skævt, men det bør ikke afholde os fra planlægning.

Faktisk et solidt økonomisk plan er i stand til at inkorporere så mange af livets ”hvad hvis’er” som muligt og tilpasser sig ændre.

Uanset hvor svært det kan være at opnå perfektion i vores planlægning, er der stadig nogle vigtige ting, vi kan gøre for at undgå at gøre de store fejltagelser. Her er et par eksempler på finansielle valg, som du kunne tilbringe årtier forsøger at komme sig:

Forsøger at flyde på gennem livet uden budget

Udtrykket ”budgettering” ofte fører til frustration og urealistiske forventninger. Så lad os give budgetprocessen et mere bemyndigelse navn – det er en ”personlig udgifter planen”. En privatforbrug plan giver bevidsthed om, hvor vores penge går hen, og hjælper os med at prioritere finansielle beslutninger. Budgettering er ikke kun for dem, der kæmper for at få enderne mødes. Alle har brug for en personlig udgifter planen og din plan skal være mere end bare et løst defineret sæt af gode intentioner – din plan bør altid skrives ned.

Heldigvis behøver disse udgifter planer ikke behøver at være perfekt eller alt for kompliceret. Dit budget kan være så enkel eller kompliceret som du ønsker det skal være. Husk at forsøge at gøre at spare penge, betale regninger, og afdrage gælden automatisk.

Bruge kreditkort til at betale for ønsker og behov

Gæld bliver en stor hindring på vejen til vigtige mål som pensionering.

Kreditkort saldi kan hobe sig op i en fart og stress vil fortsætte med at stige med den gæld. Hvis du rutinemæssigt bære en balance på dit kreditkort saldi disse livsstilsvalg kan ende med at koste hundreder hvis ikke tusinder af dollars over tid (se DebtBlaster Calculator ). Vel vidende, at du har en tendens til at bruge mere, når du bruger plast i forhold til blot at betale med kontanter er en anden grund til at ændre disse kreditkort vaner.

Det er vigtigt at forstå, at kortene er ikke nødvendigvis en dårlig ting – især hvis du har disciplin til at betale dem ud i fuld hver måned. Hvis du lader 34 procent af amerikanerne, der har revolverende kreditkort gæld at betale for dine kreditkort belønninger du rent faktisk kan bruge dem til din fordel med forskellige frynsegoder og cash back tilbud.

Den gennemsnitlige forbruger bruger $ 2.630 om året på kreditkort interesse. En effektiv måde at hjælpe med at sikre, at du ikke bruger kreditkort den forkerte vej er at skabe en 24-timers reglen for dit kreditkort køb. Altid forsøge at undgå at bruge kredit i situationer, hvor du ikke er i stand til at betale din saldo fuldt ud inden for 24 timer. Hvis du konsekvent finde dig selv ude af stand til at følge denne politik, kan det være tid til at klippe op disse kort (eller fryse dem i en blok af is).

Falling for Nyere, Bigger, Better Trap 

Hver eneste dag er vi oversvømmet med marketing budskaber og subtile antydninger af, at vi fortjener det næste ”store” ting. Uanset om det er en ny bil, fast ejendom, teknologi gadget, drøm ferie, bryllup eller hjem forbedring projektet, er det let at falde i fælden.

At købe en ny bil, som du ikke har råd til, er et fælles problem, som plager husstande i hele landet med de frie. For at undgå at falde i denne fælde du kan gå videre og arbejde eventuelle større indkøb i dine udgifter planen. Må ikke bare fokusere på de månedlige betalinger. Tag et kig på andre finansielle prioriteter at sikre, at du er på fast finansiel jorden og har råd til at købe uden at kompromittere din økonomiske fremtid.

Tager på Too Much Student Loan Gæld

Den studerende lån gæld krise i Amerika er her og skønnes at vokse $ 2.726 per sekund.

Den $ 1,3 billioner i alt studerende lån gæld i Amerika er et bevis der er behov for forandring på både et personligt og institutionelt plan at styre omkostningerne uddannelse og forbedre værdien af college grader. Som en personlig finansiel planlægger, jeg foretrækker at fokusere på de ting, som vi har kontrol over. Det er for sent at gå tilbage nu hvis du allerede er svømning i et hav af studerende lån gæld. Men hvis du overvejer at forfølge akademiske bestræbelser eller har et barn nærmer college, skabe en finansieringsplan, før der træffes på de studerendes lån gæld, så du ved, hvad du får ind.

Ikke at gøre nok for at beskytte din rigdom

Når det kommer til forsikring planlægning, vi starter som regel med at beskytte vores biler, boliger og personlige formue. Det normalt ikke går langt nok så mange mennesker mangler paraply dækning ansvar, en overkommelig politik, der dækker eventuelle potentielle forpligtelser, der overstiger dine almindelige dækning beløb.

Det er også vigtigt at tænke på disse ofte tabubelagte emner af død og invaliditet. Uanset alder eller om du er gift eller har børn, så sørg for at du har tilstrækkelig dækning livsforsikring ved at køre en grundlæggende analyse mindst én gang hvert 2-3 år. Hvis du havde en ulykke eller sygdom, der fik dig til at gå glip af arbejde i en længere periode, vil du og din familie være i orden?

Tænker Pensionering Planlægning er blot for gamle mennesker (eller det er for sent at planlægge)

Venter for sent at begynde at spare op til alderdommen er en stor fejltagelse. Det er ofte vanskeligt at begynde vores karriere med udgangen i tankerne, især når livet er at smide os utallige udfordringer på os som komplicerer hvordan vi forvalter vores dag-til-dag finanser. Så måske er det tid til at re-indramme diskussionen og kalde det, hvad det egentlig er – Finansiel uafhængighedsdag.

Ikke opmærksom på Gebyrer om finansielle produkter

Den finansielle sektor har ikke altid været så gennemsigtig som nødvendigt med hensyn til de reelle omkostninger ved investerings- og forsikringsprodukter. Faktisk er de fleste mennesker er ikke engang klar hvordan forskellige finansielle fagfolk kompenseres eller hvad udtrykket betroede midler.

Finansielle rådgivere kan være en vigtig kilde til viden og vejledning i den rigdom byggeprocessen. Men det betyder ikke, bør du blindt betale gebyrerne, fordi de noget meget mere end de fleste mennesker er klar over. En forbedret bevidsthed om de gebyrer, du betaler i forskellige finansielle produkter kan hjælpe dig med at holde mere af dine hårdt tjente penge.

Finansiel Undgåelse

Hvis du ønsker at tilpasse dine vigtigste livsmål med dine penge og andre ressourcer, du skal være opmærksom. Du behøver ikke at være en økonomisk geni du bare nødt til at handle og gøre noget. For par, finansielle undgåelse har potentielt ødelæggende konsekvenser såsom penge argumenter og stress. Som Liz Davidson påpeger i sin bog Hvad din rådgiver siger ikke , kan dit liv partner være din værste finansielle fjende. Ikke at tale med din ægtefælle om økonomiske forhold har mange risici. Hvis du har en finansiel partner, kan man tale om dine økonomiske mål under regelmæssige penge samtaler. Hvis du kører solo på denne finansielle rejse, opsøge professionel vejledning eller dele dine mål med en betroet ven eller træner, så du har nogle ansvarlighed og opmuntring.

Som du kan se, er der mange finansielle beslutninger, der kan få vores pensionering planer af sporet og såre vore chancer for at opnå andre vigtige livsmål. En skriftlig finansieringsplan er et nyttigt værktøj til at hjælpe dig med at undgå de store fejltagelser.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.