Hvordan Split Dollar Life Insurance Plans arbejde?

Home » Insurance » Hvordan Split Dollar Life Insurance Plans arbejde?

Hvad er en Split-Dollar livsforsikring eller Plan?

Split-Dollar Livsforsikring
Split Dollar Life Insurance Plans er ikke en form for livsforsikring, men snarere udtrykket split-dollar livsforsikring planen henviser til en kontrakt mellem mindst to parter, der skitserer, hvordan de følgende fordele og ulemper ved en livsforsikring vil blive delt og forvaltes:

 • Den måde en permanent politik livsforsikring bliver betalt – præmierne delt mellem to eller flere parter; og / eller
 • Hvordan fordelene ved politikken er betalt eller delt dette kan henvise til de kontante værdier af politik, død fordel og / eller modtageren (erne)

Split dollar livsforsikring planer kan anvendes med efterladte livsforsikring eller permanente eller hele livsforsikring politik typer, der har kontante værdier.

Split-dollar livsforsikring planer kan have udgifterne til livsforsikring delt mellem flere end én part, hvor hver betaler deres andel af præmien omkostninger. Samme type bestemmelse kan foretages i split-dollar plan om at tildele modtagerne og begrænse eller give adgang til kontante værdier. Der findes flere typer af split-dollar livsforsikring planer, for eksempel:

 • Mellem arbejdsgiver og arbejdstager
 • For ejere af virksomheder
 • Mellem aktionærer og selskaber
 • Der er også tilfælde, hvor de er sat op mellem individer; disse kan betegnes som “private split-dollar livsforsikring planer” normalt mellem familiemedlemmer eller ved hjælp af en uigenkaldelig livsforsikring tillid (Ilit).

Ved anvendelse af denne artikel, vil vi fokusere på den mest almindelige form for split-dollar livsforsikring planen, som er split-dollar livsforsikring planen mellem en arbejdsgiver og medarbejder.

Hvordan virker Split Dollar Life Insurance Plan arbejde?

Split-dollar livsforsikring planer tilbydes ofte som en del af en personalegoder pakke og kan være en god strategi at tilbyde frynsegoder eller fastholde høj værdi medarbejdere. Ved at tilbyde at betale en del af udgifterne til livsforsikring med værdier, at arbejdsgiveren giver en god fordel for deres medarbejder.

Arbejdsgiveren og medarbejderen vil underskrive en aftale, der vil skitsere, hvordan udgifterne til livsforsikring præmie vil blive delt mellem dem, og hvem der er berettiget til at kontanter i på fordelene ved den politik, sammen med andre vilkår.

Hvad er vilkårene for en Split Dollar livsforsikring aftale?

Vilkårene for split-dollar livsforsikring planen vil dække alle aspekter af de politiske betalinger, kontanthjælp og “udbetalinger”. Den livsforsikring aftale Split-dollar er et juridisk dokument, der skal overholde gældende juridiske og skattemæssige regler.

Blandt andre overvejelser, bør aftalen i det mindste redegøre for de følgende 5 aspekter af livsforsikring og split-dollar plan aftale:

 1. Hvor meget arbejdsgiveren og medarbejderen hver accepterer at betale deres andel, og som har ret til de forskellige fordele (f.eks død fordel og kontante værdier).
 2. Hvilke betingelser medarbejderen skal opfylde for at forblive berettiget til planen, kan dette omfatte effektivitetsmål og andre vilkår.
 3. Når planen træder i kraft, og hvor længe planen vil vare.
 4. Situationen, hvor planen kan opsiges eller ændres. Herunder hvad der sker, hvis ydeevne mål ikke er opfyldt, eller hvad der sker, hvis medarbejderen opsiges eller vælger at afslutte deres arbejde og hvordan planen vil blive opsagt.
 5. Grænser & Modtagere: kontantværdi mængder, som modtageren er, død fordel beløb til livsforsikring politik vil alle blive defineret.

Får du at holde en Split-Dollar Life Insurance Plan Hvis du forlader Beskæftigelse?

Vilkårene i en split-dollar plan ofte centreret omkring en arbejdsgiver og arbejdstager aftale. Vilkårene er skitseret i bestemmelserne i split-dollar plan på tidspunktet for ansættelse eller kontraktforhandling foreskriver, hvad der sker ved ansættelsens ophør, uanset om frivillig eller ej. Split-Dollar livsforsikring planen skal ses som et personalegode. I de fleste tilfælde vil arbejdsgiveren ikke fortsætte med at dele udgifterne til en livsforsikring efter ansættelse er ophørt. Du kan have mulighed for at opretholde planen på dine omkostninger, afhængigt af forsikringsselskab og vilkårene i din politik.

Spørg om dette aspekt af en split-livsforsikring plan, hvis du tilmelder dig et eller har en.

Fordele ved Split-Dollar Life Insurance Plans

Afhængig af den type aftaler og betingelserne for dit split-dollar plan, kan der være flere fordele.

 • Deling udgifterne til forsikring giver en billig løsning for livsforsikring for medarbejderen. Sommetider split-dollar planer kan endda være “arbejdsgiver betale alle”. Corporate dollars betaler for planen, i stedet for dig.
 • At have livsforsikring politik kan virke som en måde at forhindre at blive forsikres i fremtiden, hvis du bliver syg i løbet af det tidspunkt, hvor du er forsikret på planen.
 • Spare penge på fremtidige livsforsikring: Du kan drage fordel af at opretholde forsikringen er baseret på graden af ​​forsikring i en alder du oprindeligt forsikret ved, ikke den alder, hvor du går på pension eller forlader arbejdsmarkedet. Hvis der er en mulighed for at købe ud af planen via en “udrulning”, eller konvertere planen, afhængigt af de indledende indstillinger aftale.
 • Mulig adgang til kontante værdier eller låntagning fra livsforsikring.
 • Minimering gave og ejendom skatter samt andre potentielle skattefordele afhængigt af hvordan din plan er skrevet op.

Kom Rådgivning om Split-Dollar Life Insurance Plans

Split-dollar livsforsikring planer kan have mange fordele, men er kompliceret på grund af den fleksibilitet og bred vifte af muligheder, der kunne være skrevet ind i aftalerne. Det er altid tilrådeligt at søge råd hos skat advokater, licenseret forsikring repræsentanter og / eller en finansiel planlægger, hvis du har brug for hjælp til at forstå konsekvenserne af split-dollar livsforsikring plan for din situation. Split-dollar planer bør altid skrives op og gennemgået af en kvalificeret professionel, såsom en advokat for at sikre, at de holde sig til lovkrav og beskytte dine interesser.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.