Hvordan til at investere penge for begyndere

Home » Investing » Hvordan til at investere penge for begyndere

Begyndere bør holde sig til de tre vigtigste Produktive aktivklasser

 Begyndere bør holde sig til de tre vigtigste Produktive aktivklasser

At dømme efter posten jeg modtager og site aktivitet, sætningen “Hvordan til at investere penge”, mens åben næsten til det punkt at være truende, er klart på en masse af jeres sind. Selv om det er en rystende stor emne, jeg tænkte det kunne være nyttigt at starte fra det helt grundlæggende at pege dig i den rigtige retning, så du har en idé om hvor man skal begynde, baseret på din egen personlige situation og ressourcer.

 Mens opbygge en komplet portefølje kan synes en umulig opgave, være sikker på det udbytte, renter, og huslejen er det værd.

I de fleste tilfælde er det bedste sted at starte din rejse til økonomisk uafhængighed gennem investering er at beslutte, hvilke aktivklasser du ønsker at eje; det grundlæggende fundament for en portefølje management koncept kaldet aktivallokering. Dette er nødvendigt på grund af fast ejendom, aktier, obligationer … hver har sin egen unikke risici, muligheder, prisstruktur, marked skikke, værdiansættelsesmodeller, juridiske strukturer, jargon og skatteregler. Nogle er mere sårbare over for rigdom ødelægge kræfter som inflation, mens andre har større barrierer for indtræden som betyder, at du bliver nødt til at spare penge til en meget længere, før du kan hoppe i med begge fødder. Hvad gør det endnu mere interessant er, at ikke blot vil du har tendens til at drages mod specifikke aktivklasser baseret på din egen personlighed, vil du opdage, at forskellige aktivklasser opfylder forskellige behov på forskellige tidspunkter i dit liv.

Et eksempel: Hvis du pensioneret i dine halvfjerdserne, giver det ikke megen mening at holde store positioner af beholdninger, medmindre du har planer om at passere en anstændig mellemstore ejendom til dine arvinger eller velgørenhed. I stedet ville du sandsynligvis være bedre stillet nyder den relative sikkerhed og stabilitet i renteindtægter fra høj kvalitet obligationer.

 Denne måde, hvis landet var at gå ned i en stor depression, dine odds for at opretholde din levestandard ville være meget bedre.

For nu, lad os se på de tre store: Forretning Ejerskab, låne penge, og fast ejendom. Næsten alle større aktiver, du sandsynligvis overvejer, når du spørger, hvordan man kan investere penge falder ind under en af ​​disse kategorier.

1. Hvordan til at investere penge ved Erhvervelse en ejerandel i en virksomhed

Når du investerer penge i en virksomhed, skal du oprette eller købe ind i et produktionssystem, som, du håber, genererer nettooverskud ved at sælge et produkt eller en service til mere end det koster at levere til kunden. Historisk set har ejerskab af en succesfuld virksomhed været den største kilde til rigdom ophobning af self-made mænd og kvinder, overgår det næsthøjeste aktivklassen, fast ejendom.

Der er flere måder at investere dine penge i virksomhedsovertagelse. Du kan:

 • Start din egen virksomhed, ofte ved at etablere en enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, kommanditselskab, anpartsselskab eller selskab. Hvis du har talent, dygtighed, disciplin, og til en vis grad, held af en fremragende operatør, er det ofte den mest lukrative stien til investeringer rigdomme, fordi du kan købe ind i firmaet til bogført værdi med din blanding sats svarende til afkastet af egenkapitalen, eller ROE.
 • Køb ind i en andens privatejet virksomhed eller et partnerskab, ofte i bytte for kontanter eller arbejdskraft på vilkår privat forhandlede. Nogle investorer har specialiseret sig i såkaldt private equity, der begrænser sig til bestemte sektorer i økonomien, hvor de føler, de har en fordel, såsom teknologi eller produktion.
 • Køb en aktiepost i et børsnoteret virksomhed, oftest ved at købe fælles lager i et selskab, der handles på de over-the-counter-markedet eller på en af ​​de børser, såsom NYSE, Nasdaq, Toronto Stock Exchange, London Stock Exchange, Tokyo Stock Exchange, etc.

De fleste mennesker kommer til at falde i den sidste kategori, fordi de har en dag job og er interesseret i at lære at investere penge, de har opbygget i deres mæglervirksomhed konti, 401 (k) planer, Roth IRAS eller traditionelle IRAS, direkte aktiekøb planer og gensidig fond konti.

I næsten alle disse tilfælde er den faktiske måde du kan investere penge – det vil sige, at tage likvide beholdninger, du har tjent, og gøre det til virksomhedsovertagelse.  

2. Hvordan til at investere penge ved Udlån din opsparing

Penge udlån i alle dets afledninger og former er lige så gammel som civilisationen selv. En investor sparer op hans eller hendes rigdom og derefter lader andre låne det til egne formål upon løftet om tilbagebetaling plus renter baseret på den opfattede risiko, forventede inflation, og længden af ​​lånet. Der er et utal af måder, du kan investere dine penge i denne aktivklasse herunder:

 • Realiseringen af ​​et direkte, privat, forhandlet lån med en låntager baseret på en skriftlig eller mundtlig kontrakt detaljering vilkår, betingelser, en tilbagebetaling tidsplan, og renten
 • Gør peer-to-peer lån gennem markedsmæssige platforme såsom Udlån Club eller Prosper hvor du byde på en lille procentdel af et givet lån og finansiere et stykke af det
 • Indkøb obligationer udstedt af suveræne regeringer (f.eks statsobligationer eller obligationer opsparing), kommuner, virksomheder, non-profit, eller andre enheder
 • Erhvervelse en FDIC forsikret indlånsbevis i en bank eller anden finansiel institution

I en meget reel følelse, ligesom at investere penge i en virksomhed, når du låner penge, den årlig vækstrate du kan tjene, afhænger af, dels, på din dygtighed sæt. Jeg kender en 80-årig pensionist, der i en verden af ​​nær nul-procent renter, omhyggeligt, fiffig, og klogt erhverver boliger i kvarterer, så lejer dem ud på leasing-til-egen vilkår for kæmper familier hun ønsker at hjælpe, men som ellers ikke kunne kvalificere sig til et realkreditlån. Efter justering for forskellige faktorer, hendes tilsvarende cap sats er nord for 13% pa ​​og de lån med sikkerhed i tilstrækkelig egenkapital, der ia misligholdelse indtræffer, hun lider noget tab. I nogle få tilfælde, når en familie er faldet seks måneder eller mere bag på deres lån betalinger på grund af en katastrofal liv omstændighed, hun valgte at tilgive hele beløbet, fordi hun gør så mange penge fra det, der nu hendes side hobby i den sidste tid af hendes liv.

Ingen reklamerer disse investeringer. Hun skaber dem ud af den blå luft. Hun ser en mulighed og ved hjælp af en pen, en advokat, en notar, og hendes opsparing finder en måde at løse andre folks behov. Sidste gang jeg besøgte hende, hun tog os til en restaurant, hvor hun var i stand til at bruge kuponer til at spise gratis. “Min afdøde kæreste finansieret forretningen,” sagde hun. “En af de vilkår, han forhandlede var et halvt dusin gratis måltider om måneden, at de fortsætter med at give mig efter han døde.” Den mand, hun havde været sammen før han gik bort i hans 80’erne – selv en multi-millionær på trods ingen ydre tegn på det – kom fra den store depression æra, også. Han brugte de lån, han gjorde til virksomheden som en måde at presse ud 72 gratis måltider om året. Du kommer aldrig til at opdage, at der er anført på en obligation opgørelse ark på din lokale bestand mæglerfirma.

3. Hvordan til at investere penge i fast ejendom

Bag låne penge, hvilket gør en fortjeneste fra at eje fast ejendom er blandt de ældste registrerede finansielle aktiviteter i hele den registrerede menneskelige civilisation. Fra det gamle Egypten til nutidens New York, hvis du ejer en ejendom – det være sig en bolig, et kontor eller et stykke jord – du kan lade en anden bruge den i bytte for en betaling kendt som husleje. Visse typer af investorer foretrækker fast ejendom ejerskab over alle andre aktivklasser på grund af sin varig karakter. Som illustration, aristokratiet i Storbritannien er så koncentreret i fast ejendom, at en simpel 0,6% af hele landet ejer 50% af  alle  landdistrikterne fast ejendom i nationen.

I den moderne økonomi, er der flere måder at erhverve fast ejendom for din investeringsportefølje. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

 • At købe et hjem til din familie, der er mere af en omkostning afbødning og mindre af en investering, men falder ind under denne kategori alligevel
 • At købe en ejendom direkte og leje det til lejere
 • At købe en ejendom, forbedre og / eller udvikle det på en eller anden måde, og sælge det
 • Finansiering leasing / tilbagekøb transaktioner
 • Pooling penge med andre investorer til at købe fast ejendom gennem særlige skat stillede virksomheder er fritaget for selskabsskat under de fleste omstændigheder. Disse virksomheder er kendt som REITs eller Real Estate Investment Trusts, og kan ofte erhverves ligesom alle andre bestand gennem en mægler konto. Der er endda ETF’er og gensidige fonde, der specialiserer sig i REITs.

Flere Tanker om Hvordan til at investere penge

Mens der er mange andre typer af ting, du kan erhverve, hvis du ønsker at investere dine penge og tjene en god forrentning – i mit eget liv, for eksempel, jeg udnyttede noget kendt syntetisk egenkapital til at gøre en masse af min tidlige penge – det er formentlig upassende for nye investorer til at overveje noget, men disse tre aktivklasser. De er mere end nok til at gå på pension rige, leve komfortabelt, og lade dine børn og børnebørn trustfonde proppet med rigdom, som kan modstå dem i årtier, hvis ikke for resten af deres liv. Forsøg ikke at over-komplicere det ved at hoppe ind i ting, du ikke forstår i første omgang ligesom mester kommanditselskaber. Følg de råd af en af historiens største investorer; ikke afviger fra KISS, eller ” Keep It Simple, Stupid “, og du sandsynligvis vil opleve langt bedre resultater, med langt færre søvnløse nætter, end du ellers måtte have.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.