Hvordan tusen kvinner kan få Retirement Planning Høyre

Home » Retirement » Hvordan tusen kvinner kan få Retirement Planning Høyre

 Hvordan tusen kvinner kan få Retirement Planning Høyre

Spare til pensjonisttilværelsen kan være utfordrende nok, men det kan være enda mer for tusenårig kvinner i alderen 18-34.

Ifølge en fersk NFCC undersøkelse , 39 prosent av kvinnene i tusen generasjon kamp bare for å holde tritt med å betale sine månedlige regninger i tide. Kvinner er dobbelt så stor sjanse til å føle at deres student lån gjeld er uhåndterlig, sammenlignet med menn. Og selvfølgelig, betyr lønnsforskjellene at kvinner tjener 82 prosent av hva menn tjener i gjennomsnitt, og legger til sine økonomiske utfordringer.

Opprette pensjonering sikkerhet i ansiktet av disse hindringene kan virke som en oppoverbakke klatre for tusenårig kvinner. Det er imidlertid mulig med den rette strategien.

Pensjonering Planlegging Tips for tusenårsriket kvinner

Får avgang planlegging riktig for tusenårig kvinner betyr å ta lager av eiendeler og ressurser, samt å være klar om langsiktige mål og målsettinger. Sammen kan dette gi perspektiv på hva kvinner bør jobbe mot.

Start med det store bildet og zoomer inn

Et viktig skritt i pensjonisttilværelsen planlegging for yngre kvinner etablerer en baseline for deres mål besparelser mål. Tallet du velger til slutt avhenger av type livsstil du søker i pensjonisttilværelsen.

For eksempel kan tusenårig kvinner som trenger å reise trenger mer penger til å pensjonere seg enn de som planlegger å nedbemanne i et lite hjem eller fortsette å arbeide deltid i pensjonisttilværelsen. Hvis du ikke har tatt tid å utvikle en klar avgang visjon, er det viktig å gjøre det før, heller enn senere.

En pensjonering kalkulator kan være nyttig i å bestemme hvor mye penger du trenger å pensjonere å finansiere den valgte livsstil. Du kan deretter sammenligne det med hvor mye du har lagret for å se hvor mye av et gap det er å fylle. Og det kan være betydelig; ifølge en 2018 undersøkelse , 45 prosent av kvinnene har mindre enn $ 10 000 avsatt til pensjon.

Fjerne hindringer for Saving

Kollektivt, kvinner skylder mer enn to tredjedeler av landets nesten $ 1.5 billioner i student lån gjeld. Sammenlignet med tusenårig menn, tusenårig kvinner er tre ganger mer sannsynlig å rapportere ikke fullt ut forstå konsekvensene av å låne for å finansiere sin høyskole utdanning. Totalt tusenårig kvinner har $ 68 834 i gjeld i gjennomsnitt, inkludert studielån, kredittkort og annen gjeld.

Når gjelden står i veien for å finne ekstra penger å spare, bli kvitt det bør være en topp prioritet. Refinansiering kan være en stor hjelp for tusenårig kvinner når høye renter hindre dem fra å få noen trekkraft.

Privat student lån refinansiering kan resultere i en lavere rente, og det kan også effektivisere månedlige utbetalinger. Mens føderale lån kan bli refinansiert i private lån, gjøre det betyr å miste visse føderale beskyttelse, for eksempel utsettelse eller overbærenhet perioder.

Før du vurderer noen refinansiering alternativ, enten det er for studielån, kredittkort eller annen gjeld, bør tusenårig kvinner sammenligne renter en utlåner tilbud og avgiftene de tar betalt for å sikre at de får best mulig avtale.

Utnytt Tax-fordelaktig besparelser muligheter

En arbeidsgiver-sponset pensjonisttilværelse plan kan være en velsignelse for tusenårig kvinner, men forskning tyder på at de er under-utnytte dem. Ifølge en undersøkelse, har den gjennomsnittlige kvinner $ 38.000 lagret i sine 401 (k), sammenlignet med $ 74 000 for menn.

Som et minimum bør tusenårig kvinner spare minst nok i sin arbeidsgiver plan for å kvalifisere for en full matchende bidrag, hvis man blir tilbudt. Derfra kan de begynne å jobbe mot å spare 10 til 15 prosent (eller flere) av sine inntekter. Auto-opptrapping er en relativt enkel måte å oppnå det.

Auto-opptrapping gjør at du kan øke din innskuddssatsen automatisk hvert år av en forhåndsinnstilt prosent. Hvis du for eksempel tusenårig kvinner forventer å motta en årlig høyning på 1 prosent, kan de tilsvarende øke sin årlige sparerenten med 1 prosent. Som tillater dem å dyrke sine reir egg raskere, uten å føle en betydelig livsstil klemme.

En helse sparekonto er en annen nyttig måte å spare. Hsas er forbundet med høy egenandel helseplaner og gir trippel skattefordeler: fradragsberettiget bidrag, skatt-utsatt vekst og taxfree-uttak for helsetjenester utgifter. Selv om ikke teknisk sett en oppgjørskonto, tusenårig kvinner som oppholder sunn kunne trekke på sine sparepenger i pensjonisttilværelsen for helsevesenet eller ikke-helsetjenester utgifter. Etter fylte 65 år, ville de bare betale skatt på ikke-medisinske uttak.

Endelig tusenårig kvinner kan og bør vurdere en Roth individuelle pensjonering konto for lagring. En Roth IRA tilbyr fordelen av skattefrie kvalifiserte uttak i pensjon, noe som kan ha betydning for kvinner som forventer å være i en høyere skatt braketten. En tradisjonell IRA, ved sammenligning, vil være fullt skattepliktig ved pensjonsalder, men det tilbyr fordelen av skattefradraget for bidrag.

Ikke forsinkelse Retirement Planning

Det viktigste tusenårig kvinner kan gjøre når det kommer til avgang planlegging er å bare begynne der de er. Tid kan være en kraftig influencer i å bestemme din evne til å lagre og akkumulere rikdom gjennom compounding interesse. Starter – selv om det betyr å starte små – er avgjørende for å få avgang planlegging på rett spor.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.