Hvordan velge en livsforsikring og hva feil å unngå

Home » Insurance » Hvordan velge en livsforsikring og hva feil å unngå

Valgene i livet forsikringer kan virke forvirrende, og de er vanskelig å forstå ved første øyekast. Det er vanskelig å vite nøyaktig hvor du skal begynne.

Du bør starte med en tilsynelatende enkel-klingende spørsmål: Har du behov for livsforsikring i det hele tatt? Din detaljert svar på det spørsmålet kan hjelpe deg å avgjøre hva slags livsforsikring å kjøpe, forutsatt at du bestemmer deg for at du trenger det.

Hvis du bestemmer deg for du trenger livsforsikring, så din neste steg er å lære om de forskjellige typer av livsforsikring og å sørge for at du kjøper riktig type politikk.

Formålet med Livsforsikring og grunner til at du trenger det

Livsforsikring behov varierer avhengig av din personlige situasjon-folk som er avhengige av deg. Hvis du ikke har noen pårørende, har du sannsynligvis ikke trenger livsforsikring. Hvis du ikke genererer en betydelig andel av familiens inntekt, kan du eller kanskje ikke trenger livsforsikring.

Hvis lønnen er viktig å støtte din familie, betale boliglån eller andre periodiske regninger, eller å sende barna til college, bør du vurdere livsforsikring som en måte å sikre at disse økonomiske forpliktelser er dekket i tilfelle av død.

Hvor mye dekning du trenger

Det er vanskelig å bruke en tommelfingerregel fordi mengden av livsforsikring du trenger, avhenger av faktorer som de andre inntektskilder, hvor mange pårørende du har, din skyld, og din livsstil. Men en generell retningslinje du kan finne nyttig er å få en politikk som ville være verdt mellom fem og 10 ganger din årslønn i tilfelle din død. Utover det retningslinje, kan det være lurt å vurdere å konsultere en finansiell planlegging profesjonell for å finne ut hvor mye dekning for å skaffe.

Typer av livet politikk

Flere forskjellige typer liv forsikringer er tilgjengelig, inkludert hele livet, term life, variabel liv, og universelle liv.

Hele livet har både en død fordel og kontanter verdi, men er mye dyrere enn andre typer livsforsikring. I tradisjonelle hele livet forsikringer, premiene forbli den samme inntil du har betalt av politikken. Politikken seg selv er i kraft før din død, selv etter at du har betalt alle premiene.

Denne type livsforsikring kan være dyrt fordi store provisjoner (tusenvis av dollar det første året) og avgifter begrense pengeverdi i de første årene. Siden disse avgiftene er bygget inn i komplekse finans formler, de fleste ikke er klar over hvor mye av pengene går inn i deres forsikringsagent lommer.

Variable livet politikk, en form for permanent livsforsikring, bygge opp en kontantbeholdning som du kan investere i noen av alternativene som tilbys av forsikringsselskapet. Verdien av kontanter reserve avhenger av hvor godt disse investeringene gjør.

Du kan variere mengden av premien med universell livsforsikring politikk, en annen form for permanent livsforsikring, ved å bruke en del av de akkumulerte inntektene til å dekke deler av premium pris. Du kan også variere mengden av død fordel. For denne fleksibiliteten, vil du betale høyere administrative kostnader.

Noen eksperter anbefaler at hvis du er under 40 år og ikke har en familie disposisjon for en livstruende sykdom, bør du velge sikt forsikring, som tilbyr en død fordel, men ingen pengeverdi.

Livet Forsikring Kostnader

Den minst kostbare livsforsikring er sannsynlig å være fra arbeidsgivers gruppelivsforsikring plan, forutsatt at arbeidsgiver tilbyr en. Disse retningslinjene er vanligvis begrepet politikk, noe som betyr at du er dekket så lenge du jobber for at arbeidsgiver. Noen regler kan konverteres ved opphør.

Kostnaden for andre typer livsforsikring varierer, avhengig av hvor mye du kjøper, hva slags politikk du velger, underwriter praksis, og hvor mye kommisjon selskapet betaler din agent. De underliggende kostnadene er basert på aktuar som prosjektet forventet levealder. Høy risiko individer, slik som de som røyker, er overvektig, eller har en farlig yrke eller hobby (for eksempel fly), vil betale mer.

Livsforsikringer har ofte skjulte kostnader, for eksempel avgifter og store provisjoner, at du ikke kan finne ut om før etter at du kjøper den politikken. Det er så mange forskjellige typer livsforsikring, og så mange selskaper som tilbyr disse retningslinjene, at du bør bruke en avgift som bare forsikringsrådgiver som, for en fast avgift, vil forskning de ulike politikk tilgjengelig for deg og anbefaler den som best passer dine behov. For å sikre objektivitet, bør din rådgiver ikke være tilknyttet noen spesiell forsikringsselskap og bør ikke få en provisjon fra enhver politikk.

En sunn 30-år gammel mann kunne forvente å betale ca $ 300 i året for $ 300 000 av begrepet livsforsikring. For å motta samme mengde dekning under en pengeverdi politikk ville koste over $ 3000.

Bunnlinjen

Når du velger livsforsikring, bruker internett ressurser til å utdanne deg selv om livsforsikringsgrunnleggende, finne en megler du stoler på, så har de anbefalte retningslinjene evaluert av en avgift som bare forsikring rådgiver.

Internasjonalt kjent finansiell rådgiver Suze Orman mener sterkt at hvis du ønsker forsikring, kjøpe sikt; hvis du vil ha en investering, kjøpe en investering, ikke forsikring. Ikke bland de to. Med mindre du er en meget kunnskapsrike investor og forstår alle implikasjonene av ulike typer livsforsikringer, har du mest sannsynlig skal kjøpe term life forsikring.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.