Hvorfor kredittkort selskaper Target Studenter

Home » Credit and Debt » Hvorfor kredittkort selskaper Target Studenter

Hvorfor kredittkort selskaper Target Studenter

En av fire studenter blader med mer enn $ 5000 i gjeld, en TrueCredit.com viser studie. Én av ti blader med over $ 10 000 i gjeld. Når du bare eksamen college, få din første ordentlige jobb, og prøver å gjøre det på egen hånd, er kredittkort gjeld det siste du trenger å bekymre seg for.

Du må leie og verktøy til å betale, muligens en bil notat, og studielån hvis du brukte dem. Det er mer enn nok for en 20-noe, bare ut av college, å tenke på hver måned.

Før du setter kursen mot campus i høst, må du forstå noen grunnleggende som vil hjelpe deg å holde ut av kredittkort gjeld.

Kredittkortselskaper Kjærlighet Studenter

Studenter er et kredittkortselskap fremste prospektet. (Hvis du ikke har sett dokumentaren maxed ut , se det før du går til fots på campus.) De liker å få deg mens du er ung for et par grunner. Først, de har en sterk anelse om at foreldrene dine vil kausjon deg ut hvis du kjører opp kredittkortregningen. For det andre, du har en lang kreditt livet foran deg. Det betyr at mange år med renter for kredittkortselskaper.

I det siste, kredittkortselskaper var så sulten for studenter, de godkjente søknader selv når studentene ikke oppfyller kriteriene. For eksempel kan en student få et kredittkort med ingen jobb, ingen kontrollerbar inntekt, ingen kreditt historie, og selv uten en co-signataren. Siste endringer kredittkort loven nå krever kredittkortselskaper å verifisere en student inntekter før du gir et kredittkort dem et kredittkort.

Studenter uten inntekt må få en medunderskriver for å kvalifisere seg.

Hvis du ser en kredittkortselskapet på campus, har de sannsynligvis betalt høyskole administratorer et gebyr, noen ganger millioner av dollar, for muligheten til å markeds kredittkort til deg. Høyskoler får også en kickback fra alle kredittkort åpnet og noen ganger en andel av kostnadene gjort.

Kredittkortselskaper betale for å selge kredittkort til studenter fordi de er banktjenester på studenter gjør opp for det i renter og gebyrer.

The Marketing Tactics av ​​kredittkortselskaper

Kredittkortselskaper virkelig forstå høgskolen demografisk. Du kan fortelle av markedsføring taktikk de bruker for å lokke unge voksne til å søke om nye kredittkort. Denne taktikken i hovedsak innebære å gi noe bort “gratis”.

Forvent å se kredittkort selskapets representanter på eller nær campus gi bort gratis ting for kredittkort programmer. Loven forbyr dem fra å gi bort konkrete elementer som t-skjorter eller frisbees på campus, men loven forbyr ikke immaterielle elementer, som en kupong for en gratis sandwich på en lokal restaurant eller en uttalelse kreditt på nytt kredittkort.

Og kredittkortselskaper kan selv gi bort konkrete elementer, bare på et sted som er utenfor campus. Gratis ting er fint, men dette er ikke måten å registrere deg for et kredittkort. Skulle du ikke være mistenksom av et selskap som bøyer reglene for å prøve å gi deg et produkt? Det er ikke bare en gratis smørbrød du får når du registrerer deg for et kredittkort. Du registrerer deg for en billett til Broadway musical Gjeld star deg. Enten du delta eller ikke, er opp til deg.

Du får heller shoppe rundt

Når du er klar for et kredittkort, må du ikke registrere deg for det første som kommer din vei. I stedet sammenligning handle slik du ville gjort for en ny bil. Se på noen forskjellige kredittkort og plukke ut den som er den beste avtalen. På et minimum, bør ditt kredittkort har ingen årlig avgift og en lav rente. Tabeller og boder på og nær campus er bare enveis kredittkortselskaper prøver å få til studenter. Nå har de startet sender studenter og pengeinnsamling kredittkort registreringer på Facebook.

Federal Law på kredittkort for studenter

Kredittkortselskaper er forbudt fra å gi kredittkort til studenter og unge voksne under 21 år som ikke har en stabil inntekt eller en medunderskriver. Men loven ikke spesifiserer hva som kvalifiserer som inntekt eller hva slags bevis kredittkortselskaper må få for kredittkort.

Poenget – uansett hvor attraktiv kortet eller gratis gave kan virke, er du bedre på jakt etter ditt eget kredittkort. Lær hvordan du bruker kreditt ansvarlig, slik at du ikke er den en av fire at nyutdannede med tusenvis i kredittkort gjeld.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.