Hvorfor skal jeg investere i fast eiendom?

Home » Investing » Hvorfor skal jeg investere i fast eiendom?

Fast eiendom kan gi mye bedre avkastning enn andre investeringer

 Hvorfor skal jeg investere i fast eiendom?

For de fleste av 1990-tallet, Standard & Poors indeks postet tjener avkastning på 5 til 6 prosent i gjennomsnitt. Samtidig blir S og P ‘s utbytte gir var bare ca. 2 prosent eller mindre. Siden utbytte-betalende aksjer har en tendens til å være mye mindre volatile, ville gevinsten på styrk side ikke normalt være en betydelig faktor. På samme tid, obligasjonsrenter tatt som en kompositt viste bare rundt 5 prosent avkastning.

Bedre utbytter var mer risikofylt, mens sikrere bindinger returnert lavere utbytter.

The Rise of Eiendom

I samme tidsperiode og godt inn i det 21. århundre, har eiendomsmegling investorer realisert attraktiv avkastning på grunn av flere inntektsstrømmer fra eiendomsinvesteringer. Her er en titt på noen av årsakene til at eiendomsmegling kan være fordelaktig for din investeringsportefølje:

  • Utleie utbytte – Dette er den prosentvise utbytte fra direkte leieinntektene, den og kan beregnes som enten brutto eller et nett. Erfarne investorer foretrekker å beregne netto leie utbyttet som tar utgiftene, skatter og andre kostnader i betraktning, og deler av eiendommens verdi / kostnad. Det kan være en negativ kontantstrøm, som det ikke tar boliglån betalinger i betraktning. Av denne grunn, mange investorer foretrekker å se på cash-on-cash avkastning på leieinntekter. Selv om investor kan kjøpe og administrere for en avkastning på denne ene komponenten som overstiger gjennomsnitts aksje eller en obligasjon utbytteavkastning, er det bare en av de måtene som eiendoms avkastning på investeringen.
  • Vurdering – Utleie eiendommer normalt sette pris på i verdi med inflasjonen. Økt verdi kan bety salg og reinvestering i høyere verdi egenskaper, eller gi en egenkapital linje av kreditt til bruk for andre investeringer. Dette er den andre, og en historisk bevist, verdi komponent av fast eiendom avkastning.
  • Inflasjon-bevis investerings  – Leieprisene vanligvis øke med inflasjonen, mens boliglån betalinger på eiendommen forbli stabil. Dette øker kontantstrømmen, uten økte kostnader knyttet til å holde eiendommen. Når inflasjonen går opp, kan det også bety flere leietakere som boliglån blir dyrere for gjennomsnittlig forbrukere. Flere leietakere øke etterspørselen, så leier kan eskalere.
  • Leverage – Bruke innflytelse, men som samtidig er forsiktig med å kjøpe eiendommer med gode leieinntekter, gir større avkastning. Bruke $ 100.000 i lånefinansierte midler til å kjøpe tre eiendommer med ned betalinger, i stedet for en for $ 100,000 cash, i stor grad kan øke avkastningen. Selvfølgelig innebærer all innflytelse risiko, så vellykket investor må forstå hvordan innflytelse påvirker sine eiendomsinvesteringer.
  • Betale ned lån – Amortisering, eller betale ned lån, frigjør flere investeringsmidler for å øke innflytelse. Noen investorer bruker den økte egenkapitalen i en eiendom for å frigjøre midler til å investere i andre.
  • Eiendom forbedring for egenkapital – Mange investorer med vilje kjøpe eiendommer til en rimelig pris, fordi de mangler visse funksjoner eller kunne bruke forbedringer. De har beregnet at verdien av forbedringene vil overstige kostnadene, noe som resulterer i en umiddelbar økning i egenkapitalen.

Mens aksjer og obligasjoner er inflasjon-sensitive-, og de involverer typisk bare verdistigning potensial og lav eller ikke-eksisterende utbytte / rente avkastning-real estate gir mangesidig avkastning.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.