Hvorfor to inntekter par bør leve med en inntekt

Home » Budgeting » Hvorfor to inntekter par bør leve med en inntekt

Leve på en inntekt er en turboladet måte å administrere pengene dine

 Hvorfor to inntekter par bør leve med en inntekt

Er du en del av en to-inntekt par? Hvis ja, en av de enkleste måtene å lage et budsjett er å leve på en persons inntekt og redde helheten av den andre personens.

La oss si, for eksempel, er du og din ektefelle begge arbeider utenfor hjemmet. En av dere tjener $ 40.000 per år, og den andre tjener $ 60.000 per år. På dette punktet, er du vant til å leve på begge dine inntekter.

Til Turbo-belaste din økonomi, vil du ønsker å avvenne deg ut av det.

Ta det første skrittet

Som det første målet, bør dere to tar sikte på å leve på det høyeste av de to inntekter. Snarere enn å leve på $ 100.000 i året kombinert, prøve å leve på $ 60 000 i året.

Hvis du kan oppnå dette, har du bare økt din sparerate betydelig. Du er nå sparer $ 40 000 årlig før skatt.

Ta det et skritt videre

Hvis du ønsker å bli enda mer ambisiøs, prøv å leve på den nederste av de to inntekter.

Etter at du har blitt vant til å leve på $ 60 000 i året, begynne å spare den høyeste av de to inntekter og lever på den minste av de to. Dette vil raskt akselerere din sparerate.

Hvordan maksimere Savings

Hva kan du gjøre med sparepenger? Det er mange alternativer:

  • Få fart på boliglån betale ned. Det er noen par som har nedbetalt hele boliglån i så lite som tre til fem år ved å leve på en ektefelles inntekt og bruker helheten av andre inntekter for å nedbetale boliglån.
  • Skape en sterk nødstilfelle fondet. Sett til side 3 til 6 måneder (eller 9 måneder!) Av boutgifter. Lage spesielle sub-sparekontoer øremerket for fremtidige hjem og bilreparasjoner, helse co-betaler og egenandeler, og ferier.
  • Lag en bil betaling til deg selv. Du kan sette til side nok penger til å kjøpe din neste bil i kontanter.
  • Maks ut alle dine pensjonisttilværelse kontoer. Det er den enkleste måten å få på veien til en sikker pensjon. Hvis arbeidsgiver tilbyr målrettet innsats, sørg for at du dra nytte av det. Hvis du er 50 år eller eldre, kan du gjøre “catch-up” bidrag.
  • Max ut ditt barns høyskole besparelser fond. En baby født i dag vil trenge ca $ 200 000 for å delta på college i 18 år.
  • Lagre for et stort sprang. Sett til side nok sparepenger, slik at du kan starte din egen bedrift, eller ta en slags stor karriere eller gründer risiko. Eller fratre så tidlig som 35 år eller 40!

Mulighetene er endeløse.

Hvordan begynne å leve på en inntekt

Hvordan kan du slippe ned til å redde en persons inntekt?

Begynn med tett saumfarer budsjettet. Disse budsjettering regneark vil hjelpe deg å få en god titt på nøyaktig hvor mye du sparer eller utgifter.

Finne ut hvordan å trimme kostnadene i hver enkelt kategori. Start med de kategoriene som vil gi deg den største seieren. Kan du hogge ditt boliglån i to – kanskje ved nedbemanning til en mindre hjemme? Kan du minimere kjøring ved å leve i en mer fotgjengervennlig beliggenhet og derfor kutte ned på gass penger?

Kutte dine utgifter i disse big-billett kategoriene vil ha den største effekten, men ikke glem de mindre kategoriene også.

Å gi opp chips, brus og andre usunne matvarer kan hjelpe trimme dagligvarehandel regninger betydelig.

Senke termostaten og gjøre energieffektive oppdateringer til ditt hjem kan senke verktøy. Tar i en leietaker eller en romkamerat for gjesten soverommet kan raskt gi deg en $ 500 i måneden (eller mer) løft i spareraten. (Det er $ 6000 i året!)

Lever på en persons inntekt og sparing helheten av den andre er en av de mest effektive måtene å rampen opp din sparing og leve et mer økonomisk fritt liv.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.