Hvorfor vi betale vores kreditkort regninger Mere end en gang om måneden

Home » Credit and Debt » Hvorfor vi betale vores kreditkort regninger Mere end en gang om måneden

Hvorfor vi betale vores kreditkort regninger Mere end en gang om måneden

Siden skrive om kreditkort er en stor del af mit arbejde, har jeg haft næsten alle belønninger kreditkort på et tidspunkt i mit liv. På ethvert givet tidspunkt, vil min kone og jeg har 20 eller flere kreditkort på tværs af vores personlige og business kredit profiler. Nogle vi holder i det lange løb, og nogle vi annullerer efter at eksperimentere med deres fordele.

Da vi afskyr gæld, men vi aldrig betale en enkelt cent af interesse og tage særlig pleje for at undgå situationer, hvor vi kunne bruge flere penge, end vi har. Eventuelle årlige gebyrer, vi betaler, er nøje gennemtænkt og forventet, og som regel en del af en større plan for at tjene belønninger, at mere end opvejet de gebyrer.

Fordelene ved denne strategi har været enorm – i hvert fald for os, og den måde, vi ønsker at leve vores liv. Gennem årene har vi indkasserede på hotellets loyalitetspoint, flyselskab miles, cash back belønninger, og fleksibel rejse kredit til at rejse hele verden.

Fem gode grunde Vi betale vores kreditkort regninger mere end en gang om måneden

Det er et ton af sjov, ja, men det kan blive kompliceret. Afhængig af vores mål og belønninger vi forsøger at rack op, vi ofte bruger fire til syv kreditkort på ethvert givet tidspunkt. For at gøre vores liv lettere, har vi kommet op med et simpelt system, der løser de fleste problemer, der opstår fra at bruge flere former for betaling hver måned. Da vi holde os til et nul-sum-budgettet, er vi nødt til at sikre, at vores udgifter forbliver i kontrol, uanset hvor mange kreditkort vi bruger.

Over tid, lærte jeg, at betale vores kreditkort regninger flere gange om måneden er den nemmeste måde at holde sig på sporet med vores mål og forenkle vores liv. Her er et par grunde vi betaler regninger et par gange om måneden – og de fordele, vi får til gengæld.

Grund nr 1: Det holder os på sporet med vores budget.

Ved hjælp af en nul-sum-budgettet betyder at komme op med en rimelig grænse udgifterne til alle dele af dit liv. For os, der betyder at begrænse købmand udgifter, diverse udgifter, og underholdning udgifter til $ 600, $ 200, og $ 100 hver måned, hhv.

Ved at betale vores kreditkort regninger flere gange hver måned, jeg er i stand til at tjekke ind og se, hvor vi er på i hver af disse fleksible kategorier. Hvis vi har brugt mere end halvdelen af ​​vores budget i enhver kategori før måneden er halvt overstået, jeg ved, det er tid for os at sætte farten ned. Hvis vi er på rette vej, på den anden side, kan jeg planlægge resten af ​​denne måneds udgifter i overensstemmelse hermed.

Vi har talt om fordelene ved at spore dine udgifter mange gange. Ved at tage et nærmere blik på dine udgifter regelmæssigt, kan du få øje på svagheder og søge efter måder at forbedre – i realtid, ikke efter den kendsgerning.

Grund nr 2: Det hjælper os til at undgå forsinkede betalinger.

Mens jeg har aldrig haft et problem at gøre forsinkede betalinger i fortiden, afbetale vores kreditkort mere end en gang om måneden sikrer en sen betaling sker aldrig.

Da forsinkede betalinger kan gøre alvorlig skade på din kredit score, undgå dem for enhver pris er vigtig. Husk, at din betaling historie udgør 35% af din Fico score, god eller dårlig.

Grund nr 3: Det sikrer vi aldrig betale renter.

Da min familie for det meste bruger belønninger kreditkort til at rack op point for rejser, ville det være dumt at bære et kreditkort balance og betale renter på vores indkøb, der vil udhule værdien af ​​disse belønninger. Ved at betale vores kreditkort regninger flere gange om måneden, jeg sikrer vi aldrig betale en cent i rente eller spiral i gæld.

Da belønninger kreditkort tendens til at opkræve højere renter end gennemsnittet, dette er især vigtigt, hvis du bruger kortene som jeg gør – at rack op point. Hvis du gør bære en balance og samtidig føre belønninger, er det næsten garanteret, at den interesse, du betaler, vil udslette eventuelle belønninger, du optjener.

Grund nr 4: Det tvinger os til at ‘get real’ med vores udgifter.

Betale vores regninger flere gange om måneden er også en øvelse i selvbeherskelse. Ved kontrol i med vores regninger ofte, er vi tvunget til at acceptere vores udgifter og gaffel over penge til at dække vores indkøb regelmæssigt.

Mens betaling med kreditkort gør det nemt at udskyde smerten ved hvert køb, ved hjælp af din faktiske penge til at betale din regning gør ondt – og det skal.

Grund nr 5: Det holder vores gæld udnyttelsesgrad på nul, hvilket er præcis, hvor jeg kan lide det.

En masse mennesker antager, at deres kredit udnyttelse – størrelsen af ​​din rådighed kreditmaksimum bliver brugt, som er det andet største faktor i dit kredit score – forbliver på nul, hvis de betaler deres regninger fuldt ud, når deres kreditkort erklæring lukker. Desværre, det er ikke sandt: I den virkelige verden, er din saldo indberettet til kreditoplysningsbureauer – Experian, Equifax, og TransUnion – en gang om måneden, uanset om du betaler det ud med det samme.

Når du betaler dit kreditkort regninger i-fuld flere gange om måneden, er det lettere at holde din kredit udnyttelse på eller nær nul.

Bundlinjen

Jonglering mere end et kreditkort er ikke alles kop te, men jeg har fundet det fungerer godt for min familie forudsat vi forblive engageret i vores mål. Ved at bruge et nul-sum-budgettet, sporing vores udgifter trofast, og betale vores kreditkort regninger mere end en gang om måneden, vi nyder opadrettede af kreditkort belønninger uden varige nogen af ​​ulemper.

Hvis du planlægger at bruge kredit til at tjene belønninger, kan du overveje en lignende strategi. Ved at betale dine kort væk uden for din almindelige kontoudtog, kan du forblive tro mod dit budget, undgå kreditkort interesse og, vigtigst af alt, undgå gæld. Vigtigst er det, at betale din regning tvinger dig regelmæssigt for at konfrontere din bruger hele tiden. Hvis du ikke er tilfreds med dig selv, vil du vide, du har ingen andre at skyde skylden.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.