Hvornår skal du have livsforsikring? Hvad er de forskellige muligheder?

Home » Insurance » Hvornår skal du have livsforsikring? Hvad er de forskellige muligheder?

Din livsforsikring Strategi – Hvordan at vide, hvis du har brug for livsforsikring

Alt du behøver at vide om livsforsikring

Livsforsikring er designet til at beskytte din familie og andre mennesker, der kan afhænge af dig for økonomisk støtte. Livsforsikring betaler en død fordel for modtageren af ​​livsforsikring.

Gennem årene har livsforsikring også udviklet sig til at give muligheder for at opbygge rigdom eller skattefri investeringer.

Hvem behøver Livsforsikring OSS

Er livsforsikring kun for folk, der har en familie at støtte? Hvornår skal du købe livsforsikring? Vi vil gå gennem disse spørgsmål og almindelige scenarier for, når livsforsikring er en god ide at købe baseret på forskellige situationer. Denne liste vil hjælpe dig med at beslutte, om det er tid for dig at kontakte din rådgiver og begynde at kigge på din livsforsikring indstillinger.

Har jeg brug for livsforsikring, hvis jeg har ikke har forsørgerpligt?

Der er tilfælde, hvor livsforsikring kan være gavnligt, selvom du ikke har nogen pårørende, den mest grundlæggende af, som ville være der dækker dine egne begravelsesudgifter. Der kan være mange andre grunde også. Her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig med at beslutte, om livsforsikring er det rigtige valg for dig:

Hos Hvad Life Stage Skal du købe livsforsikring?

Den første ting du behøver at vide om livsforsikring er, at den yngre og sundere du er, jo billigere er det.

Den bedste livsforsikring valg for dig, afhænger af:

  1. Hvorfor du vil have livsforsikring (at opbygge rigdom, for at beskytte aktiver, sørge for din familie?)
  2. Hvad din situation er
  3. Hvor langt i livet, du er i (har du børn, er du i skole, er du starter en virksomhed, at købe et hjem, blive gift, etc.)
  4. Hvor gammel er du
 

10 forskellige situationer og måder at bruge livsforsikring

Her er en liste over personer, der måske har brug for livsforsikring på forskellige livsstadier, og hvorfor du ønsker at købe livsforsikring på disse stadier. Denne liste vil hjælpe dig overveje forskellige grunde til at købe livsforsikring og hjælpe dig med at finde ud af, om det er tid for dig at se til at købe livsforsikring eller ej.

En finansiel rådgiver eller livsforsikring repræsentant kan også hjælpe dig med at udforske forskellige livsforsikringer muligheder og bør altid konsulteres for deres faglige udtalelser til at hjælpe dig med at træffe et valg.

1. Begyndende Familier

Livsforsikring skal købes, hvis du overvejer at starte en familie. Dine satser vil være billigere nu, end når man bliver ældre, og dine fremtidige børn vil blive afhængig af din indkomst. Læs mere på Forældre: Hvor meget Livsforsikring skal du bruge?

2. Etablerede Familier

Hvis du har en familie, der afhænger af dig, du har brug for livsforsikring. Dette omfatter ikke kun den ægtefælle eller partner arbejder uden for hjemmet. Livsforsikring skal også komme i betragtning til den person, der arbejder i hjemmet. Omkostningerne ved at erstatte nogen til at gøre huslige pligter, hjem budgettering, og børnepasning kan forårsage betydelige økonomiske problemer for den overlevende familie. Læs mere på Forældre: Hvor meget Livsforsikring skal du bruge?

3. Unge voksne

Grunden til en enkelt voksen ville typisk brug for livsforsikringer ville være at betale for deres egne begravelsesomkostninger, eller hvis de hjælpe med at støtte en ældre forælder eller en anden person, de kan passe økonomisk.

Du kan også overveje at købe livsforsikring, mens du er ung, så med den tid, du har brug for det, behøver du ikke at betale mere på grund af din alder. Jo ældre man bliver, bliver det dyrere livsforsikring og du risikerer at blive afvist, hvis der er problemer med livsforsikring medicinsk eksamen.

Ellers, hvis man har andre kilder til penge til en begravelse og har ingen andre personer, der er afhængige af deres indkomst så livsforsikringer ville ikke være en nødvendighed.

4. Husejere og mennesker med realkreditlån eller anden gæld

Hvis du har planer om at købe et hjem med et realkreditlån, bliver du spurgt, om du ønsker at købe pant forsikring. At købe en livsforsikring, der ville dække dit prioritetsgæld ville beskytte den interesse og undgå at du behøver at købe ekstra pant forsikring, når du køber dit første hjem.

Livsforsikring kan være en måde at sikre, at din gæld er betalt ud, hvis du dør. Hvis du dør med gæld og ingen måde for din ejendom til at betale dem, dine aktiver og alt, hvad du har arbejdet for kan gå tabt og vil ikke blive videregivet til en du holder af. I stedet kan din ejendom stå tilbage med gæld, som kunne blive videregivet til dine arvinger.

5. Ikke-Child Working Par

Begge personer i denne situation vil være nødvendigt at beslutte, om de ønsker livsforsikring. Hvis begge personer er at bringe i en indkomst, at de føler sig trygge lever på alene, hvis deres partner skal forgå, så livsforsikringer ville ikke være nødvendig, undtagen hvis de ønskede at dække deres begravelse omkostninger.

Men, måske i nogle tilfælde en medarbejdende ægtefælle bidrager mere til den indkomst eller ønsker at forlade deres betydelige andre i en bedre finansiel position, så så længe du køber en livsforsikring ville ikke være en økonomisk byrde, det kunne være en mulighed. For en billig livsforsikring option undersøge tidsbegrænset livsforsikring eller overveje først-til-dør livsforsikringer, hvor du betaler for kun én politik og død fordel går til den første til at dø.

6. Folk, der har livsforsikring gennem deres arbejde

Hvis du har livsforsikring gennem dit arbejde, skal du stadig købe din egen livsforsikring. Grunden til at du bør aldrig kun stole på livsforsikring på arbejdspladsen er, at du kan miste dit job, eller beslutter at skifte job, og når du gør det, mister du, at livet forsikringspolice. Det er ikke strategisk lyd til at forlade din livsforsikring i hænderne på en arbejdsgiver. Jo ældre du bliver jo dyrere din livsforsikring bliver. Du er bedre at købe en lille backup politik for at sikre, at du altid har nogle livsforsikringer, selvom du mister dit job.

7. Forretningspartnere og virksomhedsejere

Hvis du har en forretningspartner eller ejer en virksomhed, og der er mennesker, der er afhængige af dig, kan du overveje at købe en separat livsforsikring med henblik på din virksomheds forpligtelser.

8. Opkøb Livsforsikring på dine forældre 

De fleste mennesker ikke tænke på dette som en strategi, købe det har været brugt, og kan være en smart ting at gøre. Livsforsikring på dine forældre sikrer en død fordel for dig, hvis du sætter dig selv som modtager af den politik, du tager ud på dem. Hvis du betaler deres præmier vil du ønsker at sikre, at du gør dig selv en uigenkaldelig begunstiget for at sikre din investment.This måde når dine forældre dør, du sikrer mængden af ​​livsforsikring. Hvis du gør dette, mens dine forældre er unge nok, kan det være en økonomisk sund investering.

Du kan også ønsker at beskytte din egen finansielle stabilitet ved at se på at købe langvarig pleje for dem så godt eller antyder de ser ind i det. Ofte når forældre bliver syge når de bliver ældre den økonomiske byrde for deres børn er enorm. Disse to muligheder kan yde finansiel beskyttelse, som du måske ikke har ellers tænkt på.

9. Livsforsikring for børn

De fleste mennesker vil foreslå, at børn ikke har brug for livsforsikring, fordi de ikke har nogen pårørende og i tilfælde af deres død, selv om det ville være ødelæggende, ville livsforsikring ikke være gavnligt.

3 grunde til at købe livsforsikring for børn 

  1. Hvis du bekymre dig om dine børn i sidste ende at få en sygdom. Nogle familier har bekymringer om deres børns langsigtede sundhed på grund af arvelige risici. Hvis forældre frygter, at i sidste ende, kan det gøre dem forsikres senere i livet, så de kunne overveje at købe deres børn livsforsikring, så de ikke bekymre sig om at undlade lægeundersøgelser senere, når de har brug for livsforsikring for deres egne familier. Nogle mennesker ser på kritisk sygdom forsikring for børn.
  2. Nogle mennesker køber livsforsikring for børn, da de når den tidlige voksenalder at hjælpe dem med at få et forspring på livet. En permanent politik livsforsikring kan være en måde at opbygge besparelser for dem og give dem en mulighed for at have en livsforsikring, der betaler for sig selv, når de har en familie af deres egne, eller hvis de ønsker at bruge den kontante del til låne mod en større køb. Livsforsikring til børn kan købes som en gave til dem.
  3. Hvis du ønsker at modtage en form for død fordel at hjælpe dig med at håndtere død af et barn og dække begravelsesudgifter, hvis noget skulle ske med dem. Tabet af et barn er ødelæggende, og selv om børn ikke yde økonomisk støtte, de spiller en vigtig rolle i familien og deres tab kan have indvirkning på mange levels.The tab kan gøre det meget svært for dig at arbejde, og du kan lide økonomiske tab, kræver psykologisk hjælp, eller har brug for hjælp med at overleve børn som et resultat af deres bortgang.
 

Børn, for det meste, behøver ikke livsforsikring, men hvis det er en del af en strategi, kan livsforsikring for børn være noget du overveje af ovennævnte grunde. vejer altid mulighed for de ovennævnte grunde med de andre muligheder for besparelser eller forsikring, du kunne overveje for dine børn.

10. Ældre

Så længe du ikke har folk afhængig af din indkomst for støtte, ville livsforsikring på dette tidspunkt i livet ikke være nødvendigt, medmindre du ikke har andre midler til at betale for din begravelsesudgifter eller beslutter du ønsker at forlade penge som en eftermæle. En nyttig ting om livsforsikring, hvis du er ældre, er skattebesparelsen elementer, hvis du ønsker at bevare værdien af ​​din ejendom. Du bør tale med en ejendom advokat eller finansiel planlægger at forstå, hvis de køber livsforsikring i din senere år kan give skattemæssige fordele.

Køb en livsforsikring i denne alder kan være meget dyrt.

Livsforsikring som en strategi til at beskytte og opbygge velstand

Når du køber livsforsikring du søger at beskytte den livsstil af din familie eller pårørende, hvis du skulle dø.

Hvis dette er dit primære mål så billig livsforsikring kan være et godt udgangspunkt for dig.

Du kan også se på det som en måde at opbygge din eller din families formue enten gennem potentielle skattefordele, eller hvis du ønsker at forlade penge som en arv, ligesom i tilfældet med overlevelsesrente livsforsikring.

Du kan også købe livsforsikring som en måde at sikre din egen finansielle stabilitet, i tilfælde af hele livsforsikring, eller universelle livsforsikringer, der også tilbyder kontante værdier og investeringer. Disse typer af politikker, sammen med efterladte livsforsikringer tilbyder også potentialet for at låne penge fra din livsforsikring.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.