În cazul în care le dețineți într-adevăr o mașină?

Home » Insurance » În cazul în care le dețineți într-adevăr o mașină?

În cazul în care le dețineți într-adevăr o mașină?

Tu crești. Absolvent. NAB că primul loc de muncă. Care este pasul următor? Cu excepția cazului în care locuiți într-un oraș cu un sistem de tranzit mare, trebuie să cumpere o mașină – dreapta?

Poate nu.

Viitorul de conducere va arata foarte diferit, și vine mai repede decât crezi. Analitic RethinkX estimează că până în 2030, 95 la suta din kilometrii parcursi in SUA vor fi acoperite în vehicule electrice de conducere auto-deținute de companii de partajare plimbare.

„Cred că un copil născut astăzi este puțin probabil să învețe cum să conducă“ , spune futuriste Juan Enriquez, co-autor al Evoluând Ourselves: Cum Selecție nenaturală și nonrandom Mutația se schimbă Viața pe Pământ . În acest scenariu din viitorul apropiat, nu va trebui să dețină o masina, sau chiar au o licență: Vom fi toate doar în jurul valorii de ferried la cerere mașini fără șofer.

Dar noi nu trebuie să așteptăm ca în viitor auto de conducere pentru a vedea că economia de proprietate masina sa schimbat deja. Când adăugați în sus costurile (și, uneori, dureri de cap) de proprietate auto și factor în proliferarea serviciilor Autostop, într-adevăr începe să se întrebe dacă deține o mașină are sens.

Iată cum să facă apel la dreptul de proprietate auto.

Urmăriți kilometraj dvs.

În medie, în jurul valorii de 13.500 de americani Sunt puse mile pe sale sau mașina în fiecare an, in functie de Departamentul Transporturilor din SUA. Nu lovind această marcă? Apoi, aveți un caz pentru a găsi rute alternative, fie că este vorba de leasing, transport in comun sau Autostop.

Dacă doriți în continuare o mașină, există o șansă puteți obține un preț mai bun pe un contract de leasing, deoarece acestea sunt bazate pe mile, spune Ron Montoya de Edmunds. Iar dacă sunteți de conducere mai puțin de 10.000 de mile pe an – și locuiești într-un oraș uber-friendly – apoi se dovedește a fi mai ieftin să Povestea calatoriei, spune Enriquez.

Asta e ceva ce americanii încep să dau seama.

Cercetare de la firma de consultanta Magid Advisors a constatat că a găsit utilizarea Uber a crescut de la 4 la suta la 17 la suta 2014-2015, iar 22 la suta din utilizatorii Uber varsta 18-64 au fost întârzierea sau care dețin off achiziționarea unui automobil nou din cauza asta.

Luați în considerare gama de Alternative

Locuiești în Chicago, Detroit, Los Angeles, Miami, New York, San Diego, San Francisco, sau Washington DC? În aceste orașe, un studiu NerdWallet a constatat că utilizarea serviciilor Autostop pentru naveta saptamanala este mai ieftin decât utilizarea unui vehicul personal. În San Francisco, de exemplu, ai putea economisi peste 330 $ pe lună.

Are Detinerea Fit bugetul lunar și Stil de viață?

Chiar acum, prețul mediu pentru o mașină nouă este în jur de 34.000 $, in functie de Kelley Blue Book, ceea ce face plata medie în jurul valorii de masina de 500 $ pe luna. În cazul în care acest lucru pare mare, o plată de leasing poate face apel: În medie, este de 200 $ pe lună mai puțin.

Dar o masina de plată lunară este doar o parte a ecuației atunci când se calculează costurile de proprietate auto. Celelalte costuri includ asigurare, combustibil, întreținere și parcare (în unele locații). Unele cele care nu-așa-evidente includ amortizare, de licență și de înregistrare, taxele și impozitele.

Cât de mult cele adăuga până la? În medie, prima de asigurare anuală variază în funcție de stat, dar a fost de aproximativ 910 $ în 2014, în conformitate cu Quadrant Information Services.

Costul de parcare este cealaltă Biggie pentru mulți oameni din orașe, spune NerdWallet lui Amy Danise – deși este de remarcat faptul că , dacă trăiesc și lucrează într – un oraș, costul de parcare este parțial compensată de costuri reduse de combustibil datorită scurtați naveta. În mod similar, costurile de întreținere va depinde de vehicul. Dacă naveta la locul de muncă, AAA spune vă puteți aștepta la aproximativ 57 $ din totalul cheltuielilor de vehicule la 100 de mile. Pentru a obține o estimare mai adaptate pentru toate cele de mai sus, utilizați un calculator ca Edmunds.com lui Adevărat costul de întreținere .

Puteți trăi fără unul?

Dacă dețineți în prezent o mașină și doriți să vedeți dacă este mai ieftin să șanț roțile, apoi începe să experimenteze. După ce ați dat seama de costul de proprietate, ai putea folosi instrumentele tariful de estimare oferite de mai multe servicii Autostop pentru a vedea modul în care costul lunar ar compara.

Dar, pentru a obține într-adevăr un sens pentru modul în care diferă costurile – și pentru a vedea dacă se potrivește stilul tău de viață -, atunci s-ar putea încercați să lăsați mașina în garaj pentru o lună și testa celelalte opțiuni. Pe de altă parte, dacă nu dețineți o mașină, apoi urmăriți cât de mult cheltuiți pe transport în fiecare lună și începe comparație cu costurile medii de proprietate enumerate mai sus.

Ceva ce nu este la fel de cuantificabilă, deși, este timpul personal te înapoi prin utilizarea serviciilor de partajare călătorie sau de transport in comun. Indiferent dacă utilizați acest timp pentru a aborda e-mailuri, prinde din urmă cu cei dragi, sau să se bucure de timp pentru a le „care ar putea fi un avantaj, sfaturile scalele față nu conduce,“ adaugă Danise.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.