Incepand Colegiul de Economii Când copiii dvs. sunt mai vechi

Home » Finance » Incepand Colegiul de Economii Când copiii dvs. sunt mai vechi

Incepand Colegiul de Economii Când copiii dvs. sunt mai vechi

Este bun simț dacă știi mult , la toate despre investiții și finanțe personale. Dacă intenționați să salvați pentru educație colegiu copiilor dvs., cel mai bun lucru pe care il poti face este începe mai devreme – cât mai curând posibil.

Motivul este simplu – este vorba despre puterea de interes compus. Când salvați bani pentru viitor, ea câștigă un profit, iar dacă alegi să reinvestească aceste întoarce, accelerează.

Dacă ați pus deoparte 100 $ la dobânzi de 7%, de exemplu, se transformă în $ 107 alineatul după un an, dar după încă un an ai $ 114.49 – ați câștigat $ 7.49 în loc de $ 7 în acest al doilea an. După trei ani, ai $ 122.50 – în acel al treilea an in care a câștigat $ 8,01 în loc de $ 7.49. Se păstrează merge și merge așa, an după an în creștere – în cursul anului optsprezecelea, câștigă $ 22.11 pe cont propriu, doar stând acolo.

Dacă pui deoparte 100 $ la 7% anual reveni și nu fac nimic altceva decât să aștepte 18 de ani, va fi în valoare de $ 338 atunci când te duci să-l retragă.

Dar ce se întâmplă dacă nu se poate – sau nu – începe de economisire pentru educație colegiu copilului dumneavoastră atunci când sunt foarte tinere? Ce se întâmplă dacă nu începe de economisire până la vârsta de 10 ani, oferindu-le numai opt ani, până la colegiu?

Ei bine, dacă ai pus deoparte 100 $ la 7% anual reveni și nu fac nimic altceva decât să aștepte 8 ani, va fi în valoare de doar $ 171.80.

Vezi diferenta? Doar de așteptare de 10 de ani pentru a pune deoparte faptul că 100 $ costurile de copil 166.20 $ în venituri din investiții.

Este, evident, o idee bună de a începe de economisire tânăr dacă ai de gând să salveze, dar ce faci în cazul în care nu este o opțiune?

Ce se întâmplă dacă tocmai ați dat seama că copilul este de opt și lovind note mari la testele lor standardizate și aducerea acasă raport de carduri stelare și sunteți realizând că colegiu, probabil, trebuie să fie în viitor, acest copil și cum ai de gând să plătească pentru asta?

Ce se întâmplă dacă copilul este de 10 și ai în cele din urmă un loc de muncă bun, un loc de muncă foarte bun, iar acum aveți camera de respirație pentru a salva pentru lucruri cum ar fi colegiu pentru prima dată?

Ce faci dacă nu au avantajul de a tot acest timp a dobânzii compuse?

Iata planul de joc.

Salvare Ce puteți, de pornire acum

Deschideți un plan de economisire 529 colegiu pentru copilul tau (aici este o mare comparație a diferitelor planuri) și începe de economisire acum , mai degrabă decât mai târziu. Fă – o azi, serios.

Doar deschide contul, setați copilul dumneavoastră ca beneficiar, apoi configurați acel cont să se retragă în mod automat un pic de la verificarea contului dvs. în fiecare lună. Chiar și 20 $ este bine – ceea ce vă puteți permite. Doar începe acum.

Nu trebuie să fie mult. Doar trebuie să fie tot ce vă puteți permite, și trebuie să înceapă cât mai curând posibil.

Start Punerea Unele „cadouri“ în acel cont

Când vine vorba de timp pentru cadou, asigurați-vă că cel puțin o parte din darul lor reprezintă o contribuție suplimentară la acel cont.

Puteți face acest lucru într-un mod distractiv, astfel încât copiii tăi dau seama ceea ce a fost dat. De exemplu, aveți posibilitatea să le dea o copie mărită a unui 20 $ sau 50 $ sau o bancnotă de 100 $ și scrie pe ea, „Acest lucru a fost pus în economii colegiu“, și apoi înveliți această foaie într-o cutie de tricou cu unele hârtie absorbantă. Deși nu va fi ceva sunt incredibil de entuziasmat chiar acum, ei vor aminti acele daruri mai târziu, când își dau seama că au un student de împrumut, care este de mii de dolari mai puțin, iar acestea vor continua să-l amintesc când le-am luat mult mai mici plăți de împrumut pentru studenți atunci când acestea sunt un adult.

De asemenea , puteți încuraja alte rude să facă același lucru. Să rude știu că ai deschis un colegiu cont de economii pentru copilul dumneavoastră și să le dea informațiile necesare pentru ca acestea să contribuie. Invitați -i să facă același lucru – ei pot da fizic copilului un fotocopiat $ de 10 proiect de lege sau orice altceva , împreună cu un dar modeste vor bucura chiar acum.

Lean în alte opțiuni de finanțare

Este important să rețineți că plata pentru colegiu nu este doar un amestec de ceea ce ați salvat și student împrumuturi. Există multe alte opțiuni pe care copilul dumneavoastră poate utiliza atunci când sunt gata să meargă la școală.

De exemplu, multe școli oferă granturi și burse de diferite tipuri pentru studenți primite în funcție de nevoile financiare și de merit. Dacă vă aflați într-o situație în care este o adevărată luptă pentru a salva, puteți găsi că școala oferă copilului dumneavoastră un grant care are grijă de o parte din costul de școală. Nu presupune că totul va fi sub formă de credite.

În același timp, copilul poate aplica pentru burse în mod independent. Din nou, dacă vă aflați într-o situație bazată pe nevoi, care este un motiv comun pentru a lupta cu economii colegiu, există mai multe burse pentru care copilul dumneavoastră ar putea fi eligibile.

Copilul dumneavoastră ar putea dori, de asemenea, pentru a devia o parte din orice venit care câștigă în liceu pentru propriul lor viitor colegial. În timp ce ei sunt acasă, este probabil având grijă de cheltuieli, cum ar fi hrană și adăpost și îmbrăcăminte funcțională, astfel încât acestea să fie în măsură să canalizeze o parte din venitul lor la economii colegiu.

Uită-te la alte educație și carieră Opțiuni

Dacă sunteți incepand de economii la o dată târzie și, dacă nu vă puteți contribui cantități mari, ar trebui să salvați în continuare, dar ar trebui să păstrați ochii pe alte opțiuni în afară de o experiență tradițională colegiu de patru ani, în cazul în care banii sunt în măsură să salvați va avea un impact mai mare.

Pentru început, copilul poate dori să exploreze participarea la un colegiu comunitate pentru un an sau doi în cazul în care acestea să aibă grijă de cerințele de educație generale și într – adevăr piatra de tocila pe ceea ce vor să facă cu viața lor înainte de a trece la o școală de patru ani pentru a termina lor educaţie. Credite la nivel de colegiu comunitate sunt ieftine și , de obicei , se transferă direct la multe colegii de patru ani și universități. Este o modalitate foarte bună de a reduce costul de colegiu în timp ce încă câștiga acest grad de patru ani.

Copilul dumneavoastră ar putea dori să ia în considerare școală de meserii . Școli de comerț oferă o cale direct într – o tranzacție de un anumit fel, care oferă de obicei o cale într – o cale de carieră bine plătită pentru copilul dumneavoastră , fără cheltuiala unei școli de patru ani. Multe cariere centru în jurul unui program de școală de comerț, inclusiv lucrările electrice, sanitare, management de construcții, de întreținere a avionului, de prelucrare, de lucru HVAC, și multe alte domenii.

școală profesională durează, în general, mult mai puțin timp decât o universitate de patru ani și, de obicei plasează oamenii direct într-un fel de program de ucenicie în cazul în care ei învață dedesubturile exercitarea comerțului profesional. Costul total al școlii de comerț este mult mai puțin decât o școală de patru ani, de asemenea, și 529 de economii pot fi aplicate de obicei pentru a comerțului de școlarizare școală.

Ele pot avea, de asemenea, alte oportunități direct după liceu, în special în cazul în care acestea au un loc de muncă solidă și nu au dat seama destul de ceea ce vor să facă. Dacă aleg să aștepte un an sau doi înainte de a începe educația lor, astfel încât acestea sunt siguri de ceea ce doresc să facă (un „an decalaj“), acest lucru dă economiile lor colegiu încă un an să crească.

Nu se încadrează în mentalitatea că singura cale acceptabilă după liceu este direct într-o școală de patru ani.

Fii suportiv în timpul Colegiului

O altă metodă de reducere a nevoii de economii pe parcursul anilor de colegiu este de a încuraja copilul să participe la o școală aproape de locul unde locuiți și apoi să furnizeze „cazare și masă“ părți din cheltuiala colegiu direct. Copilul dumneavoastră continuă să trăiască la domiciliu și de a continua să furnizeze hrană, îmbrăcăminte și alte nevoi de bază. În acest fel, singurele cheltuieli pentru colegiu sunt școlarizare și materiale educaționale.

Evident, acest lucru nu este o soluție perfectă pentru toate familiile. Acesta ghionturi elevii să aleagă o școală care e mai aproape de casă din operativitate financiară, mai degrabă decât cea mai bună alegere absolută pentru viitorul lor educațional.

Practic, cu atât mai mult a cheltuielilor de zi cu zi de viață ca un student de colegiu independent, pe care le poate lua ca un părinte pentru copilul dumneavoastră, cu atât mai puțin student împrumuturi vor trebui să se ocupe și mai puțin de o problema ta sfârșitul anilor începe la economii colegiu va fi.

Gânduri finale

Mare lucru de reținut este aceasta: niciodată nu este prea târziu pentru a începe de economisire pentru colegiu pentru copilul tau. Puteți începe întotdeauna de economisire, chiar dacă data este târziu, și la fiecare dolar contează.

Ajutorul tău cu facultate nu începe și se termină cu cât de mult le-ați salvat, fie. Există mai multe moduri de a face o diferență financiară mare cu alegerile lor post de liceu educaționale și de carieră.

Mult noroc!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.