Indstilling investeringer mål at nå økonomisk uafhængighed

Home » Investing » Indstilling investeringer mål at nå økonomisk uafhængighed

Holde øje med prisen kan hjælpe forbedre dit fokus

 Indstilling investeringer mål at nå økonomisk uafhængighed

At lære at sætte investeringer mål er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre som en ny investor, fordi det hjælper dig med at holde styr på, hvor du har været, hvor du er, og hvor du skal hen som den vedrører dine personlige finanser og din rejse til økonomisk uafhængighed. De bedste investeringer mål har typisk tre ting til fælles:

  1. Gode ​​investeringer mål er målbare. Det betyder, at de er klare, præcise og konkret. At sige til dig selv, ”Jeg kommer til at sætte et mål om at spare $ 50 per uge” er nyttig, fordi du kan evaluere din økonomi og afgøre, om du lykkedes eller ej. Enten du gjorde, eller du ikke, spare $ 50 per uge. I modsætning hertil siger noget lignende, ”Jeg kommer til at sætte et mål om at spare flere penge hvert år” er noget ubrugelig, fordi det ikke holde dig ansvarlig.
  2. Gode ​​investeringsmål er rimelige og rationelle. Hvis du siger, at du ønsker at nå $ 1 million i personlig nettoformue i en alder af 40, kan du bruge ting som den tidsmæssige værdi af penge formel til at teste, om din nuværende sats på besparelse er tilstrækkelig. Du vil ikke komme dertil ved at se bort fra $ 5.000 om året mellem 18 og 40 på et historisk, rimeligt sandsynlige afkast. Det betyder, at du har brug for enten at sænke dine forventninger eller øge mængden af ​​penge, du sætter til at arbejde hvert år.
  3. Gode ​​investeringer mål er kompatible med dine langsigtede mål. Jeg har sagt det for mange gange til at tælle gennem årene – i virkeligheden, hvis du jævnligt læse mit arbejde, er du sikkert træt af mig at sige det – men det er værd at gentage, igen, fordi budskabet aldrig synes at komme igennem til en stor procentdel af mennesker, der er programmeret, at penge er det eneste, der betyder noget: penge er et værktøj, der skal eksistere for at tjene dig. Intet mere. Intet mindre. Det eneste formål med penge er at gøre dit liv bedre; at give dig de ting, der giver dig mulighed for at opleve mere glæde og nytte. Det behøver ikke gøre dig en smule god til at ende op med en enormt stor balancen, når det betyder, at du nødt til at ofre alt af værdi i dit liv og ender med at dø, efterlod de frugterne af dit arbejde for arvinger eller andre modtagere, som er uansvarlige eller som ikke har nogen taknemmelighed for den arbejdskraft, du begavet dem. Nogle gange er det bedre at have en lavere opsparing og nyde turen mere, end du ellers ville have. Tricket er at sikre, at du klogt at balancere dine langsigtede ønsker og din kortsigtede ønsker på en måde, der maksimerer glæde. Der er ingen formel for, at så kun du kan bestemme, hvilke afvejninger du er villig til at gøre; hvilke ofre betale større udbytte for dig nede ad vejen.

Spørgsmål til Ask Yourself Ved indførelsen investeringer mål for økonomisk uafhængighed

Når du sidder ned og begynde at udarbejde din investering mål, så spørg dig selv følgende spørgsmål for at hjælpe afklare nogle af dine implicitte antagelser. Dette kan være en særdeles nyttig øvelse, hvis du er gift som, mange gange, ægtefæller er ikke klar over, at de ikke gør nødvendig operere fra samme udgangspunkt, når det kommer til økonomiske spørgsmål.

 1. Hvad er dit nummer”? For at nå økonomisk uafhængighed fra din portefølje, hvor meget månedlig passiv indkomst ville det kræve, hvis du skulle hæve mere end 3 procent til 4 procent af den største værdi hvert år? Det er det beløb, det ville tage, hvis du ønsker at leve af din kapital uden at skulle sælge din tid til en anden, mens du nyder den ønskede levestandard.
 2. Hvad er din risiko tolerance? Uanset hvor succesfuld du er, eller hvor mange penge du samle, er nogle mennesker kablet på en måde, udsving i deres portefølje markedsværdi fører til enorme niveauer af følelsesmæssig elendighed. De vil hellere ende med færre penge i fremtiden, og nyd en lavere blanding, men har en blødere kørsel. At lære at være ærlig med dig selv om, hvor du falder på dette spektrum er en stor del af finanspolitikken modenhed. For eksempel, selv om det kan sætte dig på en betydelig ulempe under de fleste omstændigheder, at du ikke behøver at eje aktier for at opbygge rigdom. Der er andre aktivklasser, der kan arbejde for dig, og som har deres egen evne til sammensatte kapital, mens kastede udbytte, renter, og / eller lejemål.
 3. Hvordan dine moralske og etiske værdier påvirker din portefølje management strategi? Hver af os eksisterer som en del af verden; vores handlinger og beslutninger, der påvirker dem omkring os på godt og ondt. Hvordan du ønsker at investere dine penge? Er du komfortabel eje tobak aktier? Hvad med lager i våbenproducenter? Har du en moralsk problem med at eje alkohol destillerier? Energiselskaber, der har en stor carbon footprint? Når det kommer til stykket, er du nødt til at beslutte, hvad du kan leve med i forhold til at generere indkomst, og hvad er en bro for langt for dig.
 1. Har du planer om at bruge alle dine kapital i din levetid, eller har du lyst til at efterlade en finansiel arv til dine arvinger? Hvis du bruger gennem din kapital, betyder det, vil du være i stand til at nyde en højere tilbagetrækning end du kunne støtte på anden måde. Hvis du ikke gør det, vil du komme til at tage et lille snit af strømmen af passiv indkomst fra din beholdning, men det vigtigste bør vokse med tiden, forudsat at det forvaltes med forsigtighed, der tjener som hvad reelt udgør en donation. Bestemmelse det rigtige svar afhænger af en række overvejelser, men pointen er, at nogen kommer til at bruge disse penge. Du er nødt til at sørge for det er den person, du ønsker at gøre det, selv om det er dig selv. Desuden, hvis du lader pengene bag for andre at nyde, vil du gøre det direkte, uden betingelser, eller vil du etablere en fond?
 1. Vil du begrænse dine investeringer til dit hjemland eller ekspandere globalt? På trods af den uptick i nationalisme, der har fundet sted begynder i år 2016, globaliseringskræfterne er reelle, de er stærke, og de betyder end alle med adgang til en formidlingsprovision konto kan blive en ejer af virksomheder i hele verden. Du kan være en stål arbejdstager i rust bælte og indsamle udbytter fra Schweiz, Storbritannien, Tyskland og Japan. Du kan være en lærer i Californien og se penge kommer ind fra dine bedrifter i Canada og Frankrig. Mens dette indfører yderligere risici for permanent tab kapital, såvel som andre risici såsom valutarisiko og politisk risiko, det giver også større spredning og potentiel eksponering for markedets funktion, der kan vise sig at være bedre på et risikojusteret basis end den, som ville have været til rådighed fra en indenlandsk portefølje alene.
 2. Hvad er motiverende dig at opnå økonomisk uafhængighed? Mens nogle mennesker er naturlige sparere – de har tendens til at ophobe uden egentlig at behøve en grund til at gøre det, som de lever under deres midler og ikke rigtig ved, hvad de skal gøre med den forskel – de fleste mennesker er drevet af nogle primær eller sekundær motivation, der forårsager dem til at hobe sig op kapital. Det er overordentlig vigtigt, at du ser i dig selv og ærligt besvare spørgsmålet: ”Hvorfor?”. Hvorfor er du tvunget til at spare? Hvad gør du ønsker at investere i stedet for at bruge eller donere de penge, der flyder gennem dine hænder? Ofte ved at komme til hjertet af dette spørgsmål, kan du bedre designe din portefølje for at opnå, hvad det er du virkelig forfølger.
 3. Er du følelsesmæssigt i stand til at styre din portefølje på din egen? Dette spørgsmål kan være svært for nogle mennesker at besvare, fordi de har lyst til at være ærlig med sig selv betyder at indrømme en personlig mangel. Det er noget vrøvl. Målet er at få, hvad du vil have ud af din portefølje, ikke en eller anden måde bevise du er en mester i universet. Vanguard, en af de største porteføljeadministrationsselskaber sponsorerer både aktive og passive investeringsforeninger og ETF’er i verden, der anslås i en af sine hvidbøger, at den typiske investor kunne tilføje, over tid, en netto 3 procent eller så at deres investeringsafkast ved at leje en af de rådgivere bruger rammer de lå i deres argument; der er mere end gjort op for på grund af en kombination af adfærdsmæssige ændringer, skat vejledning, finansiel planlægning bistand og andre tjenester, som en eller anden måde til gavn for kunden de højere investeringsrådgivning gebyrer betalt. Du kan læse deres argument i Vanguard Research i september 2016 publikation, ”sætte en værdi på din værdi: Kvantificering Vanguard Advisor Alpha”. Med andre ord, offeromkostninger tæller så meget som eksplicit omkostninger; en besked, der er alt for ofte tabt i en alder af soundbites, memer, og oversimplificering.
 4. Hvordan forskellige aktivklasser line op med din personlighed og temperament? Jeg er klar over vi har allerede været inde på dette en smule, men dette punkt er noget distinkt og skal diskuteres yderligere. Menneskeheden er forskelligartet. Hver af os er tilsluttet en anden måde. Vi har vores egne unikke sympatier og antipatier; ting, der gør os lykkelige og ting, der forårsager os irritation. Ligesom nogle foretrækker oksekød eller kylling, der er en masse måder at gøre, og investere, penge i denne verden, som du vove sig ud på rejsen mod økonomisk uafhængighed. Overvej, for et øjeblik, fast ejendom. Fast ejendom har eksisteret længe før aktiemarkederne opstod. Sammen med penge udlån, er det en af de ældste traditioner. Du køber et stykke af ejendom, som en anden ønsker at bruge, du giver dem mulighed for at bruge det til en forudbestemt tidsperiode under en række pagter og sociale og kulturelle normer, der staver ud af detaljerne i aftalen, og, i bytte, du er betalt penge, der omtales som husleje. Men blandt dine forpligtelser, er du nødt til at sørge for, at ejendommen er holdt op i tilstrækkelig grad. Hvis du specialisere sig i fast ejendom og et toilet pauser i midt om natten, du får et telefonopkald, medmindre du betaler en fast ejendom administrationsselskab til at håndtere disse spørgsmål til dig. Din lejer kan udvikle et stofmisbrug problem, og sælge apparaterne. Han eller hun kan blive en hoarder og ødelægge så meget af den egenskab, at den er fordømt af byen. Det er den studehandel. Disse potentielle problemer er blandt de omkostninger, som du skal være villig til at lide, hvis du ønsker at nyde fast ejendom indkomst. Der er ingen reel måde at komme omkring det. Sådan er livet. Personligt tror jeg ikke, at tiltalende. Som et resultat, har jeg en tendens til at fokusere på de private virksomheder og offentligt handlede værdipapirer, såsom fælles bestande, i hele min karriere, fordi de afvejninger disse involverer ikke gider mig nær så meget. Var jeg nogensinde til at dykke på nogen meningsfuld måde i investeringer i fast ejendom, er det mest sandsynligt ville være erhvervsejendomme på grund af længere lejeaftale vilkår og det faktum, jeg ville forhandle med erhvervskunder og ikke enkeltpersoner. Det bedre passer med hvem jeg er. Jeg siger ikke, jeg ville aldrig overveje beboelsesejendomme, men jeg er klar over de afvejninger, og det ville tage et unikt sæt af omstændigheder for mig at krydse denne særlige Rubicon.
 5. Hvad er din tidshorisont? Selv hvis en bestemt aktivklasse eller investering passer med din personlighed, temperament, nettoformue, likviditetssituation og præferencer, betyder det ikke nødvendigvis, det er en god pasform, da den tidshorisont, før du bliver nødt til at trykke på det for likviditet måske ikke justere. For eksempel, lad os sige, du har en ekstra $ 100.000 til sat til at arbejde, men du tror, du har brug for pengene i fem år. Uanset hvor attraktiv mulighed, hvis du fik chancen for at investere i en stor privat virksomhed, der ikke havde nogen projicerede likviditet begivenhed og ikke udbetale udbytte, er det nok ikke klogt for dig at foretage de investeringer, som du har et behov for investering ikke kan opfylde – nemlig en tilbagevenden til likvider inden for 60 måneder.

Selvfølgelig er disse er blot nogle af de ting, du bør overveje, men du bør ikke tilsløre dem. Få det lige i starten, gør beregnede beslutninger i retning af dine økonomiske mål, og du vil opdage, at tingene har en tendens til at være en hel del lettere.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.