Investera Like a Pro: Hur man investerar som en institution

Home » Investing » Investera Like a Pro: Hur man investerar som en institution

Investera Like a Pro: Hur man investerar som en institution

För de investerare som har överlevt en eller flera stora marknadsnedgångar har några lektioner dragits. Vissa företag inte bara överleva dessa nedgångar, men resultatet vackert från dem. Varför vissa investmentbolag klarar sig bättre än andra och överleva på marknaden vågor?

Framgångsrika företag har en långsiktig investeringsfilosofi och de stå fast vid detta. De har också en stark investeringsstrategi som de formalisera inom sina produkter och förstår att samtidigt som en viss risk är en del av spelet, garanterar en jämn, disciplinerad strategi långsiktig framgång. När de viktigaste verktygen för framgångsrika värdepappersföretag förstås, kan de lätt antas av enskilda investerare för att bli framgångsrik. Genom att anta en del av sina strategier, kan du investera som proffsen.

Styrka i Strategi

Bestäm en stark investeringsfilosofi innan du överväga varje investeringsstrategi. Ett investeringsfilosofi är grunden för investeringspolitik och förfaranden och, slutligen, långsiktiga planer. I ett nötskal, är en investeringsfilosofi en uppsättning grundläggande föreställningar som alla investeringsstrategier utvecklas. För att en investeringsfilosofi att vara sunda, måste den vara baserad på rimliga förväntningar och antaganden om hur historisk information kan fungera som ett verktyg för korrekt investeringar vägledning.

Till exempel investeringsfilosofi “att slå marknaden varje år” är ett positivt mål, men det är för vag och omfattar inte sunda principer. Det är också viktigt för en sund investeringsfilosofi att definiera investeringstidshorisonter, tillgångsslag i att investera och vägledning om hur man ska bemöta volatilitet samtidigt följa din investering principer. En god långsiktig investeringsfilosofi håller även framgångsrika företag på rätt spår med dessa riktlinjer, snarare än att jaga trender och frestelser.

Eftersom varje investeringsfilosofi är utvecklad för att passa värdepappersföretaget, eller kanske den enskilde investeraren finns det inga standardprocedurer för att skriva en. Om du utvecklar en investeringsfilosofi för första gången, och du vill investera som ett proffs, se till att du täcker följande ämnen:

 • Definiera din kärnvärden
  Den mest grundläggande och fundamentala övertygelser beskrivs om orsaken och syftet med investeringsbeslut.
 • Tidsperspektiv
  Medan investerare bör alltid tänker på lång sikt, bör en bra filosofi beskriva din mer exakt tidsram.
 • Risk
  Klart definiera hur du accepterar och mäta risk. I motsats till att investera i ett sparkonto, är den grundläggande regeln om att investera risk / belöning begreppet öka din förväntade avkastningen med ökad risk.
 • Asset Allocation och diversifiering
  Tydligt definiera din kärna tro på tillgångsallokering och diversifiering, oavsett om de är aktiva eller passiva, taktisk eller strategisk, tätt fokuserad eller brett diversifierad. Denna del av din filosofi kommer att vara den drivande kraften i att utveckla din investeringsstrategier och bygga en grund för att för att återvända när dina strategier behöver omdefiniera eller tweaking.

The Secret of Success

Framgångsrika företag också genomföra produkt medel återspeglar investeringsfilosofier och strategier. Eftersom filosofi driver utvecklingen av strategier, investeringsstrategier core stil, till exempel, är oftast den vanligast i de mest framgångsrika produktlinjer och bör också vara en del av en individuell plan. Kärninnehav eller strategier har flera tolkningar, men i allmänhet, core kapital och obligations strategier tenderar att vara large cap, blue chip och investment grade typer av fonder som speglar den totala marknaden.

Framgångsrika företag begränsar också deras förmåga att ta stora sektorn satsningar i sina kärnprodukter. Även om detta kan begränsa potentiella upp när du gör rätt sektorn satsning, kan riktade satsningar hjälpa lägga betydande volatilitet till en fond.

När du definierar en investeringsstrategi, följa en strikt disciplin. Till exempel, när man definierar en kärnstrategi inte jaga trender. Även om det naturligtvis investerare kan ha definierat momentum strategier som ingår i den övergripande investeringsplanen.

Disposition en strategi

När beskriver en sund investeringsstrategi bör följande frågor övervägas.

 • Tidshorisont
  Ett vanligt misstag för de flesta enskilda investerare är att deras tidshorisont slutar när de går i pension. I verkligheten kan det gå långt utöver pension, och även liv, om du har sparat för nästa generation. Investeringsstrategier måste fokusera på den långsiktiga horisonten av din investering karriär, liksom tiden för särskilda investeringar.
 • Asset Allocation
  Det är när du tydligt definiera vad ditt mål fördelning kommer att bli. Om detta är en taktisk strategi bör fastställas intervall av anslag om strategisk karaktär. Å andra sidan, hårda linjer måste dras med specifika planer för att balansera när marknaderna har flyttat. Framgångsrika värdepappersföretag följer strikta riktlinjer när omfördelning, särskilt i strategiska planer. Individer, å andra sidan, gör ofta misstaget att överge sina strategier när marknaderna rör sig kraftigt.
 • Risk Vs. Återgå
  Tydligt definiera din risktolerans. Detta är en av de viktigaste aspekterna av en investeringsstrategi, eftersom risk och avkastning har en nära relation under långa tidsperioder. Oavsett om du mäta det i förhållande till ett riktmärke eller en absolut portfölj standardavvikelse, håll dig till dina förutbestämda gränser.

Crafting de Detaljer

Investeringsstrategier definiera särskilda delar av en övergripande plan. Framgångsrika investerare kan inte slå marknaden 100 procent av tiden, men de kan utvärdera sina investeringsbeslut baserat på deras passning till den ursprungliga investeringsstrategi.

När du har överlevt några marknadscykler, kan du eventuellt börja se mönster av varma eller populära investmentbolag samla lösa vinster. Detta var ett fenomen under Internet-teknik investera boom. Aktier av teknikföretag steg till rockstjärna nivåer, och investerare – institutionella och personliga – staplade på medel. Tyvärr för vissa av dessa bolag, framgång var kortvarig, eftersom dessa extraordinära vinster var omotiverad. Många investerare hade avvikit från sina ursprungliga investeringsstrategier för att jaga större avkastning. Försök inte att slå hemkörningar. Fokus på bas träffar.

Det innebär att försöka slå marknaden genom långskott är inte bara svårt, det leder till en nivå av volatilitet som inte sitta bra med investerare på lång sikt. Enskilda investerare ofta gör misstag som att använda för mycket inflytande när marknaderna är på väg upp, och ryggar tillbaka från marknader som de faller. Ta bort den mänskliga fördomar genom att hålla sig till en uppsättning strategi och fokuserar på kortsiktiga segrar är ett bra sätt att forma din investeringsstrategi som proffsen.

Poängen

Ta ledtrådar från framgångsrika professionella investerare är det enklaste sättet att undvika vanliga fel och hålla på en fokuserad spår. Disposition en sund investeringsfilosofi skapar förutsättningar för professionella och enskilda investerare, precis som en stark grund i ett hem. Att bygga upp från den grunden att bilda investeringsstrategier skapar starka riktningar, inställning vägar att följa.

Investera som proffsen innebär också att undvika frestelsen att glida från din investeringsfilosofi och strategier, och försöker att överträffa av stora marginaler. Även om detta kan ske då, och vissa företag har gjort det tidigare, är det nästan omöjligt att slå marknaderna av stora marginaler konsekvent. Om du kan mode dina investeringsplaner och mål som dessa framgångsrika investmentbolag, kan du investera som proffsen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.