Investering for begyndere: Hvad er en Brokerage konto?

Home » Investing » Investering for begyndere: Hvad er en Brokerage konto?

Hvordan Brokerage Konti Arbejde og de typer af investeringer de kan holde

Investering for begyndere: Hvad er en Brokerage konto?

Har du nogensinde ønsket at spørge: “Hvad er en formidlingsprovision konto?” men blev også bange? Du hører om mæglervirksomhed konti på nyhederne. Du ved, at mange succesfulde mennesker har dem. Hvordan virker de? Hvad er fordelene og ulemperne? Hvorfor skulle du åbner en? Mit mål i de næste par minutter, er at besvare disse spørgsmål og mere, så du har en solid forståelse af ikke kun, hvad en formidlingsprovision konto er, men hvordan det virker, hvad du skal forvente, når du har en, og de typer af investeringer, de kan holde.

Hvad er en Brokerage konto? Forståelse af grundlæggende definition

En mæglervirksomhed konto er en type skattepligtig konto, som du åbner med en bestand mæglerfirma. Du indbetaler penge til denne konto enten ved at skrive en check eller knytte den til en kontrol eller opsparingskonto i din bank. Når denne kontant indbetaling, kan du bruge de penge til at erhverve mange forskellige typer af investeringer. Til gengæld for udførelsen din købe og sælge ordrer, du typisk betaler børsmægler en kommission.

Hvad er nogle typer af investeringer en Brokerage konto kan holde?

En kurtage konto kan holde mange forskellige typer af investeringer, herunder, men ikke nødvendigvis begrænset til, følgende:

  • Fælles bestande, som repræsenterer ejerandele i virksomheder.
  • Præferenceaktier, som normalt ikke får en nedskæring af en virksomheds overskud, men i stedet, har en tendens til at betale højere end gennemsnittet udbytte.
  • Obligationer, herunder Statsobligationer såsom amerikanske skatkammerbeviser, obligationer og noter, erhvervsobligationer, tax-free kommunale obligationer, samt diverse obligationer.
  • Real Estate Investment Trusts eller REITs, som repræsenterer puljer af fast ejendom relaterede aktiver, herunder nogle specialty typer, såsom hotel REITs, der fokuserer på at eje og drive hoteller.
  • Aktieoptioner og andre derivater, som kan omfatte call-optioner og put-optioner, der giver dig ret eller pligt til at købe eller sælge en given sikkerhed til en given pris, før en udløbsdato.
  • Pengemarkeder og indskudsbeviser, som repræsenterer enten ejerskab i puljer af meget likvide investeringsforeninger, der holder kontanter og fastforrentede investeringer eller lån, du foretager til en bank i bytte for en fast rente.
  • Gensidige fonde, som er slået sammen investeringsporteføljer, der ejes af mange mindre investorer, der køber aktier i porteføljen eller tillid, der ejer porteføljen. I stedet for handel i løbet af dagen den måde, andre aktiver gør, ordrer købe og sælge ordrer lagt i slutningen af ​​dagen på én gang. Gensidige fonde omfatter indeksfonde.
  • Børsnoterede fonde eller ETF’er, der er gensidige fonde, herunder indeksfonde, at handel som aktier.
  • Master kommanditselskaber, eller MLPs, som er meget komplekse partnerskaber med visse skattefordele på visse typer af investorer.

Nogle mæglervirksomhed konti vil tillade dig at holde medlemskab enheder i et aktieselskab eller kommanditselskaber enheder i et kommanditselskab, typisk bundet til at investere i en hedgefond, som kan være svært for nye eller fattigere investorer. , Mægleren er imidlertid sandsynligt, at opkræve en ikke-ubetydelig gebyr for at skulle beskæftige sig med besværet med ikke-standardiserede værdipapirer, som de undertiden er kendt.

Hvad er forskellen mellem en kontant Brokerage Konto og en Margin Brokerage konto

Når du åbner en formidlingsprovision konto, du nødt til at vælge mellem en såkaldt kontanter og margin kontotype.

Et kontant mæglervirksomhed konto er en, der kræver, at du til at deponere kontanter og værdipapirer, fuldt ud, ved afregning, med henblik på at foretage transaktioner. Den mæglerfirma vil ikke låne dig penge. For eksempel, hvis forliget handel på lager er tre hverdage, og du sælger dit lager i dag, selvom den kontante vises på din konto med det samme, kan du faktisk ikke foretage en tilbagetrækning, indtil det er  virkelig  der efter afvikling. En margin konto, på den anden side, giver dig mulighed for at låne mod visse aktiver i kurtage konto hos mægler udlån du penge i bytte for, hvad der er normalt en lav rente.

Jeg foreslår typisk folk alvorligt overveje at investere gennem en kontant mægler konto af flere grunde. Først, jeg er lidt bekymret for, at rehypothecation kunne være en større investering katastrofe.

 Det er en esoterisk emne, men en, som du skal lære om, hvis du har en margin mæglervirksomhed konto. For det andet kan margin mæglervirksomhed konti resultere i nogle underlige ting, der sker med den måde, du indsamler udbytte på dine aktier. Hvis tingene ikke fungerer ud helt rigtigt, kan du ikke kvalificere sig til de super-lav udbytte skattesatser og i stedet blive tvunget til at betale almindelige skattesatser, som kan være omtrent dobbelt. For det tredje, uanset hvor godt du tror, ​​du har tænkt en position gennem, ved hjælp margen kan ende i livet-ændre katastrofe. For eksempel, i slutningen af ​​sidste år, jeg gjorde et casestudie på min personlige blog af en fyr, der gik i seng med titusindvis af dollars i nettoformue i sin mægler konto og vågnede op for at finde han skyldte sin mægler $ 106,445.56. Mange andre enkeltpersoner og familier mistede store dele af deres sparepenge, og i mange tilfælde, hele deres flydende nettoformue eller mere, ved at købe aktier i et selskab kaldet GT Advanced Technologies på margin. Det er ikke det værd. Det er simpelt nok til at blive rig, hvis du har en lang nok tid, og du lader blanding arbejde sin magi. Jeg synes, det er en alvorlig fejltagelse at forsøge at fremskynde processen til det punkt, du risikerer at ødelægge, hvad du har bygget.

For hvad er det værd, det er et af de områder, hvor jeg sætter mine penge hvor min mund er. Jeg føler så stærkt om det, at i alle undtagen de mest afsidesliggende forhold til meget specifikke type investorer, Kennon-Green & Co, min global asset management selskab, vil kræve skønsmæssige individuelt administrerede konti, der skal afholdes i kontanter kun varetægt. Jeg er ligeglad, hvis udbredt udnyttelse af margen kunne gøre virksomheden flere penge på grund af den større aktivmasse, som vi kan opkræve investeringsrådgivning gebyrer, det bestemt mærke værdi investere, dividende investere, og passiv investering, vi praktiserer egner sig ikke til lånte penge. Det er en tåbelig risiko, og jeg vil ikke have noget med det at gøre.

Er der nogen grænser for mængden af ​​penge Du kan indbetale eller Hold i en Brokerage konto?

Der er ingen grænser for, hvor mange penge du kan sætte ind i en formidlingsprovision konto som om der er en Roth IRA eller 401 (k), og dermed er der generelt ingen begrænsninger på, når du kan få adgang til penge, medmindre du køber en slags begrænset sikkerhed eller aktiv. Afhængig af din personlige skattemæssige situation og den type aktiver, du holder i kurtage konto, kan du skylder kapitalvindingsskat, udbytteskatter eller andre afgifter på dine bedrifter.

En ting du måske ønsker at overveje, er den finansielle styrke din mægler og omfanget af SIPC dækning. Det er den forsikring, der skydes ind og bails ud investorer når deres bestand mæglerfirma går konkurs. Forskellige typer af aktiver har forskellige niveauer af dækning, og nogle har ingen dækning overhovedet. Et andet alternativ er at overveje at bruge en mæglerfirma at udføre handler, men holde dine værdipapirer gennem den direkte registrering System eller DRS.

Er der en grænse for antallet af mæglervirksomhed konti jeg kan have?

Nej. Der er ingen grænse for antallet af mæglervirksomhed konti, du har lov til at have. Faktisk kan du have så mange, eller så få, mæglervirksomhed konti, som du ønsker, og som institutioner vil tillade dig at åbne. Du kan have flere mæglervirksomhed konti på samme institution, adskillelse aktiver ved at investere strategi. Du kan have flere mæglervirksomhed konti på forskellige institutioner, diversificere dine relationer og engagementer.

Hvad er forskellen mellem en rabat mægler og en Full Service Broker?

En fuld service mægler konto er en særlig type af kurtage konto, hvor du arbejder med en dedikeret mægler, der kender dig, din familie, og din økonomiske situation. Du kan tage telefonen og tale med ham eller hende. Du kan gå ind i hans eller hendes kontor og regelmæssigt har møder og diskutere din portefølje.

En del af den kompensation for den slags arrangement typisk kommer fra handel provision så i stedet for at betale satser $ 5 til $ 10 på en rabat mægler pr handel, kan du betale overalt fra $ 40 til $ 150 afhængig af omstændighederne. Mens dette øger omkostningerne, der er nogle, der hævder, at det også tilskynder investorerne til at holde deres positioner længere og bevare roen under marked kollapser ved at have nogen til at holde deres hånd. Du bliver nødt til at træffe en beslutning selv, hvilken fremgangsmåde fungerer bedre for din temperament.

En rabat mægler, derimod, er generelt online-kun disse dage, måske med et par filialer rundt om i landet. Alt er stort set gør-det-selv og du er nødt til at udføre dine egne handler.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.