Johdatus Luottokortti: Kuinka Luottokorttien Work

Home » Credit and Debt » Johdatus Luottokortti: Kuinka Luottokorttien Work

 Johdatus Luottokortti: Kuinka Luottokorttien Work

Paljon asioita tapahtuu välillä kerran napata luottokortin ja allekirjoittaa luottokortin lipsahdus. Kaikki mikä tapahtuu kulissien takana mahdollistaa ostosten tekemisen luottokortilla eikä tarvitse mennä pankkiin joka kerta haluat viettää rahaa luottoraja.

Harvat / yksiköt ovat mukana kussakin kortilla:

  • Asiakas (te), joka esittelee maksamalla luottokortilla.
  • Kauppias myy sinulle tavaroita tai palveluja.
  • Kauppiaan pankki lähettää luottokorttitapahtumat hyväksyttäväksi.
  • Luottokorttimaksu verkko on yhteyshenkilönä liikepankki ja luottokortin myöntäjään.
  • Luottokortin myöntäjä hyväksyy ja maksaa liiketoimia.

1. Pyyhkäise luottokorttisi hyväksyminen

Esität kortilla maksamiseen viemällä luottokortilla maksupääte. Maksupääte kommunikoi liikepankki kysyä voit tehdä ostoksia luottokortilla.

2. luottokorttivaltuutuksen

Liikepankki kontaktit luottokortille verkkoon (Visa, MasterCard, American Express tai Discover) saada lupa ostoksia luottokortilla. Sitten maksu verkottunut luottokortin myöntäjä varmistaa luottokortti on voimassa ja siellä on riittävä luottoraja myyntivoitto.

American Express ja Discover ovat maksuverkkoon ja luottokortin myöntäjä, joten ne hyväksyvät Luottokorttien itseään. Visa ja MasterCard, kuitenkaan eivät myönnä luottokortteja ja tulee ottaa yhteyttä luottokortin myöntäjään.

Luottokortin myöntäjä lähettää takaisin lupakoodi myyntivoitto. Jos luottokorttisi hylätään, et saa syytä myyntipisteessä, vain viestin, että kortti hylättiin. Sinun täytyy ottaa yhteyttä kortin myöntäjään selvittää, miksi kortti hylättiin.

Myymälän pankki lähettää viestintäänsä sähköisesti joko puhelinlinjaa tai internetin kautta. Olet ehkä ollut kauppaan tai ravintolaan ja kuulin Screeching ja staattiset luottokortilta päätelaiteviestintää liikepankki. Nyt tiedät mitä tapahtuu.

3. Luottokortti hyväksyminen

Liikepankki lähettää hyväksynnän viestin luottokortin ostaa, kuitti tulosteita, kirjaudut, ja voit jättää ostokseesi.

Kun allekirjoitus kuittiin ja jättää Storessa ostoksen, luottokortti on vain annettu lupa maksamisesta. Kauppias ei tosiasiallisesti maksettu ja luottokortti ei ole veloitettu. Jos luet luottokortilla verkossa heti olet tehnyt ostoksen, maksu todennäköisesti ole osoittanut jopa lippuostoksesi luetteloon vielä. Jotkut luottokorttiyhtiöitä ovat kehittyneempiä raportointijärjestelmät, jotka osoittavat valtuutetut liiketoimet ja voi jopa vähentää käytettävissä luottoa määrän viimeaikaisesta ostoksen. On todennäköisempää, että et näe maksu muutaman päivän.

4. eräkäsittely

Lopussa päivän, kauppias tulostaa luettelon kaikista Luottokorttien jotka on tehty sinä päivänä ja lähettää ne pankkiinsa. Kauppiaan pankki lähettää sitten liiketoimien asianmukaiseen maksujen verkoston käsittelyyn.

5. luottokortin myöntäjä Lähettää maksaminen

Luottokortin verkko mahdollistaa kunkin luottokortin myöntäjä tietää mitä maksamista. Luottokortin myöntäjä pitää maksu, siirtohintaa, osana sopimusta kauppiaan kanssa. Luottokorttiyhtiöitä jakaa siirtohintaa luottokortilla verkkoihin. Koska American Express ja Discover ovat molemmat luottokortilla verkossa ja luottokortin myöntäjä, he saavat pitää suurempi osuus maksu.

6. Merchant saa maksaa

Luottokortin verkko lähettää maksun liikepankki, joka kerää omat maksua ennen tallettamalla luottokortti maksuja kauppiaan tilille.

7. luottokortin myöntäjä laskuttaa

Joka kuukausi luottokortin myöntäjä lähettää laskun maksuja teit kuukauden aikana. Sitten maksat joitakin tai kaikkia maksuja. Jos päätät maksaa vain osan maksuista, maksat korkoa että et maksa. Luottokortin myöntäjä käyttää rahaa ja kiinnostusta maksat maksaa kauppiaille uusia liiketoimia tehdään.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.