Jos saat Travel Laina?

Home » Banking and Loans » Jos saat Travel Laina?

Jos saat Travel Laina?

Maailman kuuluisin matkakohteista voi olla mielenkiintoinen, mutta monet ovat myös kallis saavuttaa. Ellei sinulla on valtava jemma lentomaileja ja matkustaa pistettä, saat todennäköisesti tarvitse maksaa lentoliput ja jonkinlainen majoitus-vaikka valitset hostelli tai jotain halpaa. Ja silloinkin, sinun on vielä kattaa ruoka, toimintaa, ja kuljetuskustannukset, kuten taksit ja junat. Lopussa päivän, nämä kustannukset ja toiset tekevät matkustaa etuoikeus eikä moni on varaa ilman ulkopuolista apua.

Ei ole yllättävää, monet pyrkivä matkailijat lainata rahaa he tarvitsevat nähdä maailmaa. Yleensä ne tehdä sen joko henkilökohtaisen lainan tai luottokorttia, mutta ne voivat myös lainata rahaa perheelle ja ystäville.

On rahan lainaamisen matkustaa hyvä idea? Yleensä ole, mutta se ei estä joitakin ihmisiä, jotka ovat päättäneet harjoittaa Wanderlust. Jos aiot lainata rahaa matkustaa, parasta mitä voit tehdä on asetettu pelisäännöt ja tutkimuksen paras laina vaihtoehtoja.

Ongelma rahan lainaamisen Matkailu

Yhteinen viisaus sanoo, sinun pitäisi vain lainata rahaa arvostaa varat kuin kotona tai liiketoimintaa. Matkustaminen on huonompi kuin vastakohta-heikkenemisellä voimavara. Se ei ole jotain konkreettista voit nähdä tai tuntea, ja se kannattaa mitään kenellekään, mutta sinä.

Mutta kuinka paljon ovat muistot todella syytä? Jos aiot lainata rahaa matkustaa, niiden on oltava syytä paljon.

Tämä johtuu siitä, riippuen siitä kuinka paljon lainaa, voit olla takaisinmaksun lainan tai luottokortin tasapaino vuosia.

Muista myös, että se ei ole vain mitä lainata sinun täytyy maksaa takaisin. Voit myös koukussa kiinnostusta ja sovellettavat maksut.

Koska keskimääräinen luottokortti on nyt korko oli 17 prosenttia, nämä maksut voivat kasvaa nopeasti.

Jos lainaat $ 5000 kuukauden mittaisen matkan Thaimaahan tai halki Euroopan ja kestää kymmenen vuotta maksaa takaisin tällä korolla, esimerkiksi sinun pitäisi maksaa $ 90 kuukaudessa 120 kuukautta kokonaiskustannukset $ 10811.

Oikea tapa lainata rahaa Matkailu

Ennen kuin lainata rahaa matkustaa, kannattaa kysyä itseltäsi, jos pitkän aikavälin kustannukset todella sen arvoista. Oletteko todella haluat tehdä maksuja teidän Välimeren risteily viiden vuoden kuluttua, kun voidaan säästää kodin tai yrittää perustaa perheen? Luultavasti ei.

Mutta, jos aiot saada matkustaa lainaa, voit yhtä hyvin tehdä se oikealla tavalla alusta alkaen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua pysymään tiellä:

Hyödynnä Rewards kattaakseen kustannukset

Jos sinulla on hyvä luotto ja ennakointikykyä aikaisin, voit myös nojata palkitsee pistettä kattaa osia matkasi. On mahdollista ansaita tarpeeksi pisteitä ja mailia saada hotellit ja lentoliput korvata, jos sinulla on strategia ja pysy siinä. Tutustu palkintoja kortit ja niiden mahdollisuuksia, ja voit säästää rahaa jokaisesta matkasta ympäri maailmaa.

Määritä budjetti voit pysyä

Vaikka et voi tietää tarkalleen, kuinka paljon sinun täytyy kuluttaa sekalaisia kuluja aikana matkustaa, voit ja pitäisi asettaa budjetin.

Aloita oma hotelli ja lentoliput ja selvittää, kuinka paljon ne maksavat. Sieltä tehdä tutkimusta selvittää keskimäärin ruokaa ja toimintaa kustannuksia määränpäähän.

Kun tiedät, kuinka siitä, kuinka paljon matkasi asettaa sinut takaisin, voit työskennellä turvata rahat todella tarvitset. On tarpeeksi paha lainata rahaa matkan ensimmäinen paikka, joten et halua lainata yli tarpeen.

Vertaa Personal Lainat ja luottokortit

Kaksi suosituinta rahoitustapoja matkoihin ovat henkilökohtaisia ​​lainoja ja luottokortteja. Vaikka henkilökohtainen laina tarjoaa kiinteä korko, kiinteä Maksuohjelman, ja kiinteä kuukausimaksu, luottokortin avulla voit ladata matkasi kuten mennä ja maksaa vain sen verran lainaat. Luottokortit ovat yleensä korkeampia korkoja kuin henkilökohtaisia ​​lainoja, mutta molemmat rahoitustuotteita on helppo hakea verkossa.

Yksi eduista Matkustusaika luottokortteja nimenomaan on, että voit saada arvokkaita matka etuja, kuten matkan peruutuksen / keskeytysvakuutukset, matkatavaroiden viivästymistä vakuutukset, eikä ulkomaisia ​​palvelumaksut. Voit myös ansaita matkustaa palkintoja tai rahaa takaisin teidän matkakulut, jota voit käyttää kattaakseen kustannukset tai tallentaa jopa toiseen seikkailuun.

Kuitenkin matka luottokortteja tulevat korkeat korot, jotka voivat tehdä kustannukset matkasi nousta dramaattisesti. Tästä syystä saatat olla parempi, alhainen korko luottokortilla tai joka tarjoaa 0 prosenttia huhtikuu ostoista vain rajoitetun ajan.

Olitpa päättää luottokortilla tai henkilökohtainen laina, varmista verrata kaikki vaihtoehdot ja miten ne pärjää suhteen palkintoja, etuisuuksia, korot ja palkintoja. Maailma odottaa, mutta paras matka on yksi, joka ei pilaa taloutta.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.