Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Henkivakuutus

Home » Insurance » Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Henkivakuutus

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Henkivakuutus

Henkivakuutus on sopimus vakuutusyhtiö ja yksilön, jossa vakuutusyhtiö suostuu siihen, että jos yksittäiset ( “vakuutettu”) tulisi kuolla voimassaoloaikana henkivakuutus, vakuutusyhtiö maksaa ennalta määrätyn määrän rahaa edunsaajalle valitsema vakuutettu heidän kuolemaansa.

Henkivakuutus voidaan hankkia ennalta aikavälillä, yleensä 5-30 vuotta, tai pysyvästi.

Syytä ostaa Henkivakuutusosakeyhtiö

Ihmiset ostavat henkivakuutus monista syistä. Yleisin syy on jättää rahaa perheen, jos kuolet, jotta ne eivät päädy finanssikriisin vuoksi menetetty tuloista. On kuitenkin olemassa muutamia muita syitä ostaa henkivakuutus sinun kannattaa harkita:

 1. Kattamaan hautajaiset kustannuksia
 2. Suojata asuntolainan sijaan ostaa vakuutuksia pankin kautta
 3. Maksaa pois luottoa velkoja tai muita lainoja joten kiinteistön tai perheen eivät juuttua kanssa velkojaan
 4. Maksamaan Estate veroja
 5. Suojata puolison elämäntapa, vaikka sinulla ei ole lapsia
 6. Suojaamaan tulevaisuuden elämäntapa lukitsemalla alempaan henkivakuutus korko, kun olet nuorempi, terveempiä, ja ei ole mitään ongelmaa lääkärintutkimuksen
 7. Rakentaa vaurautta osana taloudellisen strategian

Vahinkovakuutuksen asiat voivat yllättää

Mukaan 2016  trendit Henkivakuutus Omistus  tutkimus:

 • 84 prosenttia amerikkalaisista, että useimmat ihmiset tarvitsevat henkivakuutus
 • 70 prosenttia sanoi tarvitaan henkivakuutus, mutta 41 prosenttia amerikkalaisista ei ole sitä
 • Millennials yliarvioida hinta $ 250000: henkivakuutus 3 tai 4 kertaa todelliset kustannukset
 • 83 prosenttia amerikkalaisista tunsi voivansa harkita henkivakuutus, jos se oli helpompi ymmärtää

Tiedot siis viittaa siihen, että on olemassa joitakin asioita henkivakuutus jotka ovat hämmentävää keskimääräinen henkilö. Me selventää muutamia väärinkäsityksiä, selittää joitakin henkivakuutus perusasioita, ja vastaa muutamaan keskeisiä kysymyksiä, kuten:

 • Tarvitsetko todella henkivakuutus?
 • Milloin pitäisi ostaa se?
 • Millainen henkivakuutus on paras?
 • Miten säästää rahaa henkivakuutus?

Mitkä ovat Erilaisia ​​henkivakuutus?

Aloitetaan kävelemällä erilaisia ​​henkivakuutus, ja hyvät ja huonot puolet kunkin.

 • Riskihenkivakuutus: Riskihenkivakuutus on edullinen vaihtoehto, jonka avulla voit suurta joustavuutta suhteen, miten kauan haluat politiikka sekä raja vakuutus. Koska se on tietyn ajan, voit myös kysyä kiinteäkorkoinen jonka avulla voit budjetin maksut annetulle aikavälillä. Riskivakuutukset alkaa 5 vuotta ja voi mennä jopa 30. Tämä on edullisin vaihtoehto.
 • Koko henkivakuutus: koko henkivakuutus on pysyvä henkivakuutus, koska se kattaa teitä aikavälillä elämäsi. Toisin aikavälin vakuutus, joka päättyy, kun valittu määrä vuosia te vakuutettu itseäsi. Haittana joillekin ihmisille on koko elämän politiikka on, että vakuutusmaksut ovat yleensä suuremmat.
 • Universal Life Insurance:  Universal elämä on eräänlainen koko henkivakuutus. Aiemmin historiallinen suorituskykyä Universal Life sai monet ihmiset olla varovainen, koska investoinnin tekijä osan palkkioista. Se voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos selvää eduista, kuten mahdollisuus myöhemmin lainanotto rahaa henkivakuutus.

Muuntaminen Term Life koko henkivakuutus

Jos et ole varma, millaista politiikka toimii parhaiten sinulle, sinun pitäisi myös harkita kysyä, että jos ostat halvempaa, edullisempi vaihtoehto kuin termi henkivakuutus, jos sinulla on mahdollisuus muuntaa koko elämän politiikkaa myöhemmin.

Mistä voit saada henkivakuutus?

Voit ostaa henkivakuutus suoraan vakuutusyhtiön kautta henkivakuutus välittäjä tai taloudellinen suunnittelija, tai ryhmä tai jäsenyyden yhdistyksiä. Yhä useammat ihmiset ostavat henkivakuutus verkossa tai suoraan vakuutusyhtiöihin. Joskus tämä tuntuu nopea ja helppo ratkaisu, mutta et voi saada paras kattavuus hinnan maksat. Tarkista aina muutamia paikkoja tai työskennellä rahoitussuunnittelija tai välittäjä saada joitakin neuvoja seikkana.

4 Vinkkejä säästää rahaa Henkivakuutus

Paitsi valitsemalla aikavälin politiikkaa, on olemassa keinoja säästää rahaa henkivakuutus.

 1. Ostoksia noin henkivakuutus löytämään parhaat hinnat. Harkita henkivakuutus välittäjä, joka voi tarkistaa monia eri henkivakuutusyhtiöiden ja politiikkaa sinulle ja tarjota sinulle eri vaihtoehtoja. Käyttämällä välittäjä tai taloudellisena neuvonantajana myös antaa sinulle hyötyä työskennellä jonkun kanssa, joka analysoi tarpeita ja keksimään ratkaisuja, jotka toimivat puolestasi. Etsi joku, johon voit luottaa ja nauttia työskentelystä joka vastaa kaikkiin kysymyksiin. Henkivakuutus hinnat ovat säänneltyjä, niin ei huvita sinun täytyy soittaa monet välittäjät – vain käsitellä pidät eniten, saat saman hinnat.
 2. Ostaa henkivakuutus, kun olet nuorempi ja terveitä. Henkivakuutus hinnat perustuvat ikäsi ja terveys kunnossa. Et tiedä mitä on tulossa tulevaisuudessa, joten jos olet terve nyt, pitää saada politiikan, jossa voit välittää lääkärintutkimuksen ja saada parhaan hinnan lukittu. Varmista kysyä taattua tasoa palkkioita, jotta voit hyötyvät tasaisella prosentilla koko ajan politiikan valitset ja ei ole mitään yllätyksiä. Jos sinulla on terveydellinen tila, varmista ja ostoksia, katso ensimmäinen kohta edellä noin käyttämällä välittäjä koska jotkut henkivakuutusyhtiöt antaa paremman hinnat tiettyjä sairauksia, joissa toiset veloittaa enemmän. Taloudellinen neuvonantaja voi auttaa.
 3. Älä tupakoi. Tupakoimattomien saada alempi henkivakuutus hinnat kuin tupakoitsijoilla. Jos tupakoit, harkitse lopettamista. Vaikka voit ostaa politiikkaa kuin tupakoitsija, jos voit lopettaa ajaksi 12 kuukauden useimmat henkivakuutusyhtiöt säätää hinnat, kun olet ollut savuton. Mutta älä laita pois ostamassa henkivakuutus kunnes lopettaa tupakointi, varsinkin jos olet sitä suunnitelmissa; vain saat vakuutuksen, ja selvittää, mitä kustannukset ovat, kun olet savuton. Tämä voi auttaa motivoimaan sinua pitkällä aikavälillä, ja perheesi on suojattu, kun käsitellä sitä.
 4. Kysyä, onko parempi korko maksat palkkion vuosittain sijasta kuukausittain. Jotkut yritykset tarjoavat parempia hintoja, kun maksat vuosittain.

Vahinkovakuutuksen työsi kautta: riittääkö se?

Mukaan Best Life Hinnat 2017 tutkimuksen , kolmasosa amerikkalaisista jotka ovat henkivakuutus vain ryhmävakuutussopimukset elämän politiikkaa. Vaikka se on parempi kuin ei mitään, on olemassa muutamia syitä, miksi sinun ei pitäisi luottaa henkivakuutus saat työn kautta:

 1. Voit menettää sitä, kun vaihtaa työpaikkaa
 2. Sinun täytyy ottaa uuden lääkärintutkimuksen jos päätät saada uutta politiikkaa
 3. Raja oman ryhmähenkivakuutusten työllä on rajallinen – esimerkiksi se voi olla vain kaksi kertaa palkka (tai vähemmän). Tämä ei riitä, useimmissa tapauksissa, jotta perheen, tai maksamaan velkojaan ja taloudellisen vastuun pitkällä aikavälillä.

Harhaluuloja Henkivakuutus, debunked

Henkivakuutus pidetään usein tarpeettomia kustannuksia tai joka saa lykätä. Tässä muutamia asioita haluat ehkä ajatella ennen kuin päätät henkivakuutus ei ole juuri nyt.

“Ihmiset, jotka eivät toimi Do not Need Henkivakuutus”

Vaikka et ole apua, kuolema olisi vielä taloudellisia seurauksia, jos teet omaishoidon tai kodinhoitoon tehtäviä hänen ollessaan kumppani toimii. Jos jotain tapahtui teille, ei ehkä ole tulonmenetyksiä, mutta ei olisi jyrkkä kustannusten noususta. Päivähoidon kustannuksiin ja siivous kustannuksia, esimerkiksi saattaa olla tarpeen, jos yhtäkkiä poissa. Jos haluaisi perheesi säilyttää elämäntapaansa ja on asioita hoidettu samalla tavalla kuin nyt, olisit tarkastella palkkaaminen ihmisiä ottamaan ne tehtävät, jotta kumppanin jatkamaan työskentelyä ja ansaita tulo.

“Lapsettomia tai puolison Do not Need Henkivakuutus”

Jos sinulla ei ole huollettavia tai lapsia vaan aikovat olla perhe myöhemmin elämässä, haluat ehkä harkita ostaa henkivakuutus aiemmin elämässä, kun olet nuorempi. Henkivakuutus kustannukset perustuvat useiden tekijöiden, kuten ikäsi ja terveyteen. Kun olet nuorempi joudut huomattavasti alhaisempi kuin silloin, kun vihdoin naimisiin ja on, että perhe.

“Henkivakuutus on liian kallista”

Odotetaan maksamaan alas velkaa ennen ostamista henkivakuutus kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta jos jotain tapahtuisi huomenna, haluat jättää velka perheellesi. Olisivatko he pysty kattamaan nämä velat ja kuroa menetettyä tulojen vuoksi poissaoloosi?

On olemassa vaihtoehtoja halvalla henkivakuutus, joka voidaan ostaa niin vähän kuin muutaman dollarin päivässä. Jolla pieni määrä henkivakuutus nyt voi sallia hyvä turvaverkko perheellesi.

Kuinka kauan kestää saada Henkivakuutus?

Yleensä henkivakuutus prosessiin kuuluu 3 vaihetta ja se yleensä voi suorittaa 4-6 viikkoa siitä, kun täyttämällä hakemuksen:

 1. Keskustella vaihtoehdoista ja sitten täyttämällä hakemuksen henkivakuutus
 2. Ottaen lääkärintutkimuksen
 3. Vastaanottaminen tulokset lääkärintutkimuksen ja hyväksyä myöhemmin, hintaoikaisuryhmä tai kieltäminen etuja

Will Henkivakuutus maksaa heti kun ostat sen?

Monet yritykset ”pidä sinulle kuulu” henkivakuutustoiminnan hyötyy siitä hetkestä, kun jättää hakemuksen sillä edellytyksellä, että:

 • Kaikki on ilmoitettu per sovellus
 • Lääketieteen tentti tulee läpi ilman uusia tietoja.

Kysy henkivakuutusyhtiö tästä tuolloin päätät ostaa politiikan ja allekirjoitettava. Selvitä, jos peitto alkaa heti tai jos on odotusaika. Myös varottava rajauksia politiikan kuten itsemurhan lauseke ja kilpailullisuuden ajan.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.