Kaj je Cash Account Management, in kje lahko dobite One?

Home » Banking and Loans » Kaj je Cash Account Management, in kje lahko dobite One?

Večina ljudi vodijo svoje bančne in posredniške storitve ločeno: Vaša banka je za preverjanje in prihranke, in vaš posredniška družba je za dolgoročne naložbe. Toda računi za upravljanje denarnih sredstev ponujajo vse, kar potrebujete za dan za dnem bančništva v borznoposredniški račun-z več prednosti pred tradicionalnimi bankami.

Table of Contents

Kaj je Cash Account Management?

Račun upravljanja denarnih sredstev je borznoposredniška račun namenjen za upravljanje denarja, plačevanje, in zaslužek zanimanje.

Računi so običajno, vendar ne vedno, ločeno od naložbenih računov pri borznoposredniških družb, ki pa jih lahko enostavno povezavo na računih naložb.

Poenostavljeno: Račun za upravljanje denarnih omogoča uporabo ene finančne institucije za varčevanje in vlaganje potrebe. To pomeni samo eno prijavo, da bi spremljali, manj izkazov in davčnih obrazcev vsako leto, in hitre prenose in iz svojih naložbenih računih.

Uporabite svoj denar: Večina računi prihajajo z debetno kartico, knjige kontrol in spletnih storitev obračun plač. Kot rezultat, so praktično odpravili potrebo po ohranitvi namenskega preverjanja računa.

Zaslužite interes: računi za upravljanje gotovino plačati obresti, čeprav lahko pogosto bolje pri spletnih bankah. Ampak, če zmanjšanje pripravljenosti denar in uporabo dolgoročnih naložb za dolgoročnejših ciljev, obrestna mera ne sme važno. To je enostaven za prenos denarja na spletni varčevalni račun, če želite zaslužiti več.

Mora imeti funkcije

Večina računov za upravljanje denarnih sredstev ponujajo osnovne funkcije, kot so debetne kartice prost in neomejen preverjanje pisanja. Toda nekatera podjetja presegata z zvezdnih dodatkov.

ATM popuste: Če se gibati veliko, poglej za račun za upravljanje gotovine z velikodušnimi popuste ATM. Nekateri mejne ponudniki popusti, ZDA bankomatov ali določenih omrežij, medtem ko nadoknaditi vse povezane ATM-skoraj stroške po vsem svetu.

Enostaven dostop: Vprašajte mesečne naročnine in minimalnih zahtev bilanc za odpiranje računa. Razen če imate več deset tisoč dolarjev, nekatere borznoposredniške hiše so iz vprašanja, ali pa bomo zaračunali mesečne naročnine.

Mobilni polog: Večina računov za upravljanje denarnih sredstev sprejeti neposredno depozit svoje plače in ugodnosti socialne varnosti, vendar pa lahko občasno potrebujejo za deponiranje ček. Še posebej, če ni lokalna podružnica, vloge z mobilno napravo, so najlažje. V nasprotnem primeru boste morali položiti po pošti.

Koristne opozorila: Ostanite na tekočem, kaj se dogaja v vašem računu. Da bi se izognili manjka plačila ali odbijal preglede, nastavite opozorila, da vam povem, ko je stanje na vašem računu je že prenizka. Preprečevanje goljufij, ki jih hočejo izvedeti o velikih dvigov takoj.

Povezave do zunanjih bank: Verjetno boste želeli obdržati druge bančne račune odprte, in to je ključnega pomena, da se lahko za prenos denarja z lahkoto. Na primer, lahko presežek denarnih pojdite na spletni bančni račun, da zaslužijo višje APY, in boste morda želeli lokalni bančni račun za ravnanje z gotovino in sefom.

FDIC zavarovanje: ponudniki za upravljanje denarnih računov samodejno “pomete” neizkoriščen denar v naložbe, ki prinašajo dividende ali obresti. Če je varnost pomembna za vas, raziskave, ali so ti sweep računi FDIC-zavarovana.

Ta program vlada jamči vas ščiti v primeru, da banka drži denar gre trebuh-up.

Kje odpreti račun

Če je upravljanje denarnih računov pritožb za vas, odpreti račun pri borznoposredniški družbi po vaši izbiri. Začnite s spraševanjem institucije že delujejo z-to bi moralo biti enostavno dodati nov račun, in vaši trenutni gospodarstva s tem podjetjem lahko pomagajo ste upravičeni do dodatnih perks.

Kaj pa banke?

računi za upravljanje denarnih sredstev, so uporabna orodja za upravljanje denarja. Da bi razumeli, prednosti in slabosti, bi bilo koristno, da primerjava teh bank, kot račune standardnih banke in kreditne zadruge.

FDIC pokritost: Banke praviloma omejiti FDIC zavarovanje za 250.000 $ na vlagatelja na institucije. Kreditne zadruge uporabljajo NCUSIF zavarovanje, ki je prav tako varna. Vendar pa lahko ponudniki za upravljanje denarnih sredstev širijo svoje premoženje med več bank, pomnoži svojo voljo pokritost (medtem ko imate samo eno izjavo, da se ukvarjajo s). Upoštevajte, da sredstva v borznoposredniški računu ni FDIC-zavarovan-to lahko traja nekaj dni, za svoj denar, da se vključiti, vendar SIPC zavarovanje lahko pokrivajo svoje posredniške račun.

Lokalna prisotnost: Večina borznoposredniških nimajo lokalne podružnice. Če je temu tako, se ti uradi niso namenjeni za bančne potrebe velikega obsega. Verjetno je koristno, da računa z lokalno banko ali kreditne unije za storitve v-oseba.

Najnižje premoženjem: Čeprav nekateri borznoposredniških družb nimajo minimumov, drugi pa zahtevajo znatna sredstva. Na primer, boste morda morali 25.000 $ začeti uporabljati upravljanja denarnih sredstev. Redno spletne banke odprte račune brez zahteve glede minimalnega bilanci.

ATM pristojbine: Banke so zloglasne za zaračunavanje pristojbin na bankomatih. Pogosto plačati pristojbine lastniku ATM, in vaša banka lahko zaračuna dodatne pristojbine za uporabo “tuje” ATM. Borznoposredniške družbe ponavadi niti popusta te pristojbine ali omogočajo dostop do več omrežij pristojbin proste.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.