Kaj je kreditno kartico penjenja in kako to storiti pravi način

Home » Credit and Debt » Kaj je kreditno kartico penjenja in kako to storiti pravi način

Kaj je kreditno kartico penjenja in kako to storiti pravi način

Če ste kreditno kartico nagrade narkoman A, ali pa si prizadevajo, da bi eno, ste morda že slišali za kreditne kartice penjenja. Vedite, da če boste morali biti previdni, ko ste se prijavili za več kreditnih kartic, da zaslužijo bonuse in druge bonitete. Če niste odgovorni s kreditnimi karticami in nimate finančne osnove v mestu, bi lahko na koncu globoko v dolgovih in s poškodovano kreditno točkovanje.

Z predhodna od poti, pa se v podrobnosti o tem, kako s kreditno kartico penjenja dela.

Kaj je Credit Card Pinjenje?

Številni izdajatelji kreditnih kartic ponujajo veliko za prijavo na bonuse. Novi imetniki zaslužijo velik bonus za porabo določenega zneska v določenem časovnem okviru-ponavadi v prvih 90 dneh po odprtju kreditne kartice. Več nagrad kreditnih kartic jih odprete, več prijavo ni bonusi lahko zaslužite.

Kreditna kartica divja se nanaša na prakso večkrat odpiranje in zapiranje kreditno kartico, da zaslužijo svoje prijave bonus znova in znova. S tem z več kreditnimi karticami vam omogoča, da rack up veliko več koristi, kot bi jo dobili, če si zaljubljen z enim kreditno kartico. Uporabite lahko nekatere druge strategije podobnih združuje koristi od programov-do zvestobe čimveč nagrad, ki ga zaslužijo.

Pravila slediti

Obstaja nekaj smernic, boste želeli, da se držijo za večino uspeha s kreditno kartico pinjenjem.

Plačilo neporavnanih in Full Vsak mesec

Prepričajte se, da ne porabi več kot si lahko privoščite za poplačilo, tudi če si prizadevajo za bonus. Če si ne morete privoščiti, da bi poplačala vaše polno stanje ob koncu vsakega meseca, bi morali ponovno kreditno kartico penjenja. In vsekakor ne bi bilo poskusiti, da zaslužijo bonuse za več kot eno kreditno kartico naenkrat, če si prizadevajo, da preživijo in izplačalo le eno kreditno kartico. Polic do ogromne stanja kreditne kartice, ki jo lahko dobite v vrsto dolga, ki traja leta, da bi poplačala.

Še en razlog, da bi poplačala svoje bilance vsak mesec je, da bi se izognili plačilu obresti na vaš račun. Točka penjenja kreditne kartice je, da se koristi od izdajateljev kreditnih kartic. Vse obresti, ki jih plača znižuje neto koristi dobite od vaše kreditne kartice.

Vedno Make Your plačila na čas

Pošljite svoje mesečno plačilo na čas, da bi se izognili pozno pristojbine in škodo na kredit. Če je vaša kreditna dinged zaradi zamude pri plačilu, boste morda ugotovili, da je težko, da se odobri za nagrade kreditnih kartic v prihodnosti. Prav tako boste želeli plačati na čas, da bi se izognili izgubi svoje nagrade.

Imajo cilj za vaše točk

Vedno morate imeti idejo, kaj delate proti. Štiri dni v Santorini. Križarjenje na Bahamih. Obisk svoje stare starše, za praznike. Možnosti za uporabo svoje nagrade so skoraj neskončne. Vemo, kaj želite storiti s svojimi točkami bo pomagal izbrati najboljše kreditne kartice in vas uporabljati svoje točke prezgodaj.

Ne prevzame več kreditnih kartic, kot si lahko ročaj

Ti verjetno misliš več kreditnih kartic pomeni več bonusov in več točk. Ampak, lahko prevzame preveč kreditnimi karticami povzroči težave. Če si ne morete privoščiti minimumov porabe na več kreditnih kartic, bi lahko na koncu z več dolga, kot si lahko ročaj.

Naj letne pristojbine v mislih

Številne nagrade kreditnih kartic opusti letno pristojbino v prvem letu. Nekateri lahko ponudi ugodnost, ki je tudi vredno vodenje kreditno kartico in plačilo letne pristojbine. Na primer, lahko zaslužite brezplačno hotela ostati vsako leto. Če je letna pristojbina nižja kot noč v hotelih, lahko kartico vredno vodenje. Ne pozabite, da boste morali uporabiti svojo kreditno kartico, vsake toliko časa, da ostane aktiven in boste morali ravnovesje, da porabo kreditne kartice s porabo delaš na kreditnih karticah, kjer ste aktivno skušajo zaslužiti bonus.

Nenehno pazi za novo kreditno kartico ponudbe

izdajatelji kreditnih kartic spremenijo svoje ponudbe pogosto. Ne mislite, da ponudbo, ki jo vidite na njihovi spletni strani, je najboljša ponudba lahko dobite v času. Ko ste zainteresirani za kreditno kartico, preverite nekaj različnih spletnih strani (zlasti kreditna kartica primerjava spletnih strani), da vidim, kaj je na voljo.

Uporabite tabelo ali preglednico držati korak z vsem

Ja, to je samo, da je resno. Boste želeli obdržati gor z več podrobnostmi za vsako kreditno kartico ste odprtju:

 • izdajatelj kreditne kartice in posebna kreditna kartica
 • Datum ste odprli kreditno kartico
 • Letna pristojbina kreditne kartice in ali je to odpovedala
 • Datum letna provizija se zaračuna, če je to opusti v prvem letu (če ne vodi račun, boste morali zapreti pred tem datumom)
 • bonus
 • Zahteva za porabo
 • Datum morate izpolniti zahteve glede porabe
 • Vaše stanje trenutno kreditno kartico (in stanje vseh kreditnih kartic)
 • Vaš napredek v smeri izpolnjevanja zahteve glede porabe
 • Ali je bil bonus na vaš račun
 • Ali ste že uporabljali bonus
 • Čas za oglaševalsko stopnjo

Vedno preberite drobni tisk

Branje skozi glede kreditne kartice je treba. Nekateri izdajatelji kreditnih kartic samo vam omogočajo, da zaslužiti bonus v določenih okoliščinah, na primer niste zaslužili bonus od izdajatelja kartice v zadnjih 24 mesecih. American Express, na primer, omogoča imetnikom, da zaslužijo samo eno bonus na kreditno kartico. Ko ste zaslužili bonus za določeno Amex, ne boste mogli zaslužiti bonus za to isto kreditno kartico znova. Pogoji kreditnih kartic se lahko spremenijo, zato vedno preberite pogoje pred uporabo za kreditne kartice.

Bodite previdni Koliko kartice odprete v kratkem času

izdajatelji kreditnih kartic lahko zavrne uporabo vaše kreditne kartice, če ste odprli ali velja za preveč kreditnih kartic v zadnjih 12 do 24 mesecev.

Nikoli Naredite Nakazila sredstev ali Vzemite predujmi

Te transakcije se ne šteje za nakupe in zato ne bo pomagal doseči vaše porabe minimumov. So samo zasedajo kreditno linijo in pustil z manj prostora za porabo. Plus obe transakciji običajno morali plačati, kar želite, da bi se izognili, da bi dobili največ koristi od kreditne kartice penjenja. In, če gre za denarni predujem, ne boste dobili prehodno obdobje za finančnih stroškov in začnejo zbirati interes takoj.

Omejitve Odpiranje Kreditne kartice

izdajatelji kreditnih kartic želeli imeti zveste stranke, ki bodo imeli svoje kreditne kartice za več kot nekaj mesecev. Torej, v prizadevanju, da bi zatrli kreditno kartico pinjenje veliko izdajatelji kreditnih kartic, so zdaj omejuje število kreditnih kartic, ki jih lahko odprete.

Na primer, mnogi Chase kupci opazili, da Chase ne bo odobrila prošnje za potrošnike, ki so jih odprli več kot pet novih kreditne kartice (vse kreditne kartice) v zadnjih 24 mesecih.

Omejitve odpirajo nove kreditne kartice, samo pomeni, da morate biti bolj strateško o tem, ko odprete kreditne kartice in izdajateljem kartic, ki jih uporabljajo za.

izdajatelji kreditnih kartic, lahko tudi omeji skupno število odprtih računov, ki jih lahko imajo z njimi naenkrat času. Za American Express, na primer, je omejitev štiri kreditne kartice.

Ali Credit Card penjenja vplivajo na kredit?

Kreditna kartica divja lahko vpliva na vašo kreditno točkovanje, vendar pa verjetno ne bo nujno uniči vašo kreditno točkovanje. Ne pozabite, da je zgodovina plačila in višino dolga sta največji dejavniki, ki vplivajo na vašo kreditno točkovanje. Če bo vse svoje mesečna plačila na čas in obdržati nizko stanje na kreditni kartici, boste obdržali vaše kreditne rezultat iz tesnilni trakovi.

Vsakič, ko se uporabljajo za kreditno kartico, pa je težko vprašanje v vaši kreditni poročilo. Te poizvedbe lahko vplivajo na vašo kreditno točkovanje-preiskave so 10 odstotkov vaše kreditne rezultat, še posebej več v kratkem času.

Odpiranje novih računov lahko znižate povprečno kreditno starost-faktor, ki je 15 odstotkov vašo kreditno točkovanje.

Morda celo videli nasprotno, vaša kreditna ocena povečuje, ker si pa tako previdni, da vaše plačila na čas in plačevanje ravnotežje v celoti vsak mesec. Nekateri izdajatelji kreditnih kartic vključuje brezplačno kreditno točkovanje znotraj vašega mesečnega poročila. Če nobeden od vaših kartic imajo to prednost, lahko uporabite brezplačno kreditnega točkovanja storitev, kot Kreditna Karme ali kreditnih Sezam, da vodijo kartic na vašo kreditno točkovanje. Vedno lahko potegnite nazaj na kreditno kartico pinjenje če je to vplivalo na vašo kreditno točkovanje.

Kreditna kartica penjenja morda ne bo za vas, če …

Kot je zanimivo, kot se sliši, da zaslužiti bonus po dodatka za skoraj zastonj, obstaja nekaj stvari, da pazi, ko ste penjenja kreditne kartice.

Nimaš dobre kreditne

Ti običajno imeti odlično kredit tudi kvalificira za dobre nagrade kreditnih kartic. Če imate negativne informacije o vaši kreditni poročilo, kot so zamude pri plačilih in dolga zbirke, morate izboljšati vašo kreditno poročilo, preden poskušate churn kreditne kartice.

Ste Priprava za Major Loan Kmalu

Vi ne želite, da churn kreditnih kartic (ali vsaj dal vaš penjenja na čakanju začasno), če ste se pripravljajo za hipoteko ali drugo večje posojilo uporabi v 18 do 24 mesecih. Število poizvedb in na novo odprtih računov lahko vpliva na vašo kreditno točkovanje in otežujejo, da se odobri za nove račune, tudi če ste bili pravočasno z vsemi plačili.

Ne boste porabili dovolj denarja vsak mesec izpolniti porabe zahtevanega

Morda boste morali porabiti nekaj tisoč dolarjev za nakupe v samo nekaj mesecev za izpolnitev zahtev glede porabe. Če je vaša trenutna poraba ni dovolj visoka, da izpolnjujejo zahteve glede porabe, divja morda ne bo za vas. Povečanje vaša poraba, samo da zaslužijo bonuse vas ogroža ustvarjanja večje stanja kot si lahko privoščite za poplačilo.

Nimate časa ali interesa Keeping Up z vašo kreditno kartico napredku

Še vedno lahko zaslužil bonusov porabe kreditnih kartic in nagrade za svoje nakupe s kreditno kartico. Vendar, če ste resni glede penjenja kreditne kartice, organiziranje vaš trud je ključnega pomena.

Ki ste jih nikoli nisem imel s kreditno kartico

Kreditna kartica divja ni za neizkušene. Moral bi imeti trdne izkušnje z uporabo kreditne kartice in plačilne ravnotežje v polni vsak mesec, preden bo v kreditno kartico pinjenjem. To je preveč enostavno priti v težavah in ko je vaša kreditna ocena poškodovana, da je težko, da to popravimo.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.