Kaj morate vedeti, preden investira upokojitev Money

Home » Retirement » Kaj morate vedeti, preden investira upokojitev Money

Vlaganje upokojitev denar

Pri odločanju o tem, kako, da vlagajo svoj upokojitev denar, izobraževanje splača. Vi ne želite, da iger na srečo s svojo upokojitev denarja, niti je to čas, da poskusite nekaj novega in nedokazana. Obstaja več korakov, ki jih lahko, da sprejme, da ugotovimo, kje postaviti svoje upokojitve sredstev. Ti bodo pametno, da jih preuči vse, preden se odločite.

Realna pričakovanja glede Investment Market Rezultati

Kljub pretresom na investicijskih trgih, tisti, ki razumejo, kako se vlagajo dela, vam povem, da je, ko gre za vaše upokojitev denar nič ne bije zelo raznoliko paleto.

Toda kaj to pomeni? To pomeni, da se razvija, kar se imenuje model za dodelitev sredstev, ki vam pove, koliko svojega upokojitev denarja bi morala biti v delnice v primerjavi z obveznicami.

Gledaš zgodovinske donose in tveganja, povezanega z vašim modelom dodeljevanja sredstev, in znesek denarja, ki ga je treba vsako leto umakne. potem boste uravnotežiti svoj račun na redno in držijo z dolgoročnim naložbenim načrtom. Razviti morate realna pričakovanja, da nekaj let boste imeli boljše donose kot druga leta, in si ogledate naložbe upokojitev tekom svojega življenja, ne v naslednjih treh mesecih ali enem letu.

Sprejmi kompromise

Vsakdo si želi popolno naložbe; nekaj, varno, ki proizvaja stalen dohodek in bo rast vrednosti v daljšem časovnem obdobju. Taka naložba ne obstaja. Poučite se o investicijskih osnove za razumevanje kompromisov morate sprejeti pri vlaganju.

Ni zastonj kosila.

Lahko, da vaš upokojitev denar v varne naložbe in sprejeti zajamčeno še nižjo stopnjo donosa, ki jih ponujajo. Ali se lahko odločijo, da bodo znane stopnjo naložbenega tveganja in zgraditi portfelj, ki ponuja možnost za doseganje višjih donosov, kot tisto, kar lahko varne naložbe dostaviti.

Razpršen portfelj ima nekaj naložb, ki so varne, nekateri, ki so namenjeni za izdelavo dohodek, in nekaj, da se bo povečalo za zagotavljanje dohodka deset do petnajst let po cesti.

Več o tem in dobili nasvet

Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, preden se odločite, kam svoj denar za upokojitev, je da se izobraženi in poiskati strokovno pomoč. To lahko storite z branjem knjig o vlaganju, tako da boste razumeli osnovne investicijske koncepte, ali se naročite na spoštovati finančni reviji in branje vse članke za eno leto.

Ogledate si lahko tudi na spletu naložbene razrede na YouTubu, ali pa videti, da vidim, kaj skupnost razredi, ki se lahko ponudi v vaši bližini na lokalni kolidž ali skupnosti centra. Če vam je ljubše, da prenese, potem intervju več finančnih svetovalcev in si za nekoga, ki je pripravljen, da vas izobraževati, hkrati pa zagotavlja načrtovanje in vlaganje storitev.

Izogibajte Big Napake

Ljudje delamo napake, s svojo upokojitev denarja zaradi pohlepa in neznanja. Pohlep brcne, ko vidite naložbo, ki mislite, da bo prinesel nadpovprečne donose. Nevednost je dejavnik, ko ne veš, kaj je in kaj ni mogoče. Ta omogoča preprosto za nekoga, da vas govoriti v nekaj, kar ni dobra izbira za vas.

Ko boste razumeli, kako vlagajo deluje, veste, da so nadpovprečne donose ni mogoče v daljšem časovnem obdobju.

Rek “prašiči zredil, svinje se zaklane” zajame to težnjo, da bi dobili v težavah, če ste preveč pohlepni. Številne investicije, da se pritoži na strani pohlepa vas izkaže, da so goljufije ali Ponzi sheme. Če se sliši preveč dobro, da bi bilo res, izogibaj. Ko se približate do upokojitve izogibanju velikih napak, je bolj pomembno kot najti velike naložbene donose.

Naredite dolgoročni načrt, in sledite It

Izdelava načrt vam pomaga narediti pametne odločitve o tem, kako vlagati. Vaš denar je opraviti svoje delo. To ni več o tem, koliko lahko kopičijo; Namesto, da gre za zagotavljanje zanesljive mesečno upokojitev plačo. Vlaganje za dohodek je drugačen, in vaš pristop je treba spremeniti.

Odločitev o upokojitvi je največja finančna odločitev vašega življenja – večja kot je nakup hiše in precej večji od nakupa avtomobila.

Če finančni stvari ni enostavno za vas, razmislite o najemu upokojitev načrtovalec. Če vam je všeč matematika in številke igrajo s spletnimi upokojitve kalkulatorji ali pripravi svoj načrt dohodek upokojitev v obliki preglednice.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.