Kaj ne storiti, ko Prodajni Your Home

Home » Real Estate » Kaj ne storiti, ko Prodajni Your Home

Kaj ne storiti, ko Prodajni Your Home

Nikoli ne bom pozabil odprto hišo sem obiskal leta 2008.

Sem vprašal našo realtor, da iščejo možnosti za nekatere večje domove – po možnosti dvonadstropni posel ali prostoren ranču v kleti. Bil sem navdušen, ko je prišel s seznamom šest domov za nas videti v enem dnevu – “. Coke House”, eden od katerih bom pokličete

To ni tisto, kar si morda mislite. Opeka ranč ni bilo doma uživalcev drog ali brezposelnih wannabes obese kokain. Nope, to je hiša, katere dno ravni je bila napolnjena do roba z Coke spominkov. Od tal do stropa, je bilo celotno dol Coca-Cola stenske obloge, brezalkoholnih pijač navdih mizo in stol sklopov, in Coke tchotchkes.

Hiša je bila super drugače, vendar ne bomo nikoli dobili mimo kričeča dekor. In res, kdo lahko?

Prodajni vaš dom? Ali ne bi bilo napak

Leaving poseben dekor nedotaknjen, ko prodajajo vaš dom je velika napaka, ampak to je tisti, ki igra ven pogosto. Homeowners vedno ne zavedajo, njihova specifična stil ne pritoži mase – ali pa jih preprosto ne zanima.

Seveda, nekonvencionalna dekor ni edina napaka, prodajalci, da ko poskušajo raztovarjanje doma. Sem dosegel, da več nepremičninski strokovnjaki, da ugotovite, največje napake vidijo prodajalci narediti. Tukaj je tisto, kar so rekli:

Napaka # 1: Škrtarenje na fotografiji.

V dobi spletnih seznamov, nekaj slike, posnete na iPhonu ne bo res cut, in to je res, ne glede na to, kako super so. Kljub temu pa smo vsi videli domove, tržen z neprofesionalno fotografij, ki ne kažejo premoženje v svoji najboljši luči.

“Ljudje bi svojo odločitev, da sodijo v ljubezni z vašo hišo s slikami na internetu,” pravi nepremičninski investitor Chad Carson. To bi bilo škoda zamuditi na prodajo polni ceni, ker ste bili preveč poceni, da bi dobili odlične fotografije.

Carson predlaga najem pro, ki je prebil in uprizoril svoj dom, in pazite, da imate idealno osvetlitev, da bi dobili popoln strel. Če ne, pravi, idealen kupec morda sploh ne moti, ko obiščete vašega doma.

Napaka # 2: Poraba preveč nadgradenj.

Skupna modrost pravi, da je pametno, da se določi vaš dom za prodajo, ali vsaj zagotoviti vsa velika vprašanja popravilu pred kotacijo. Vendar lahko to traja predaleč? Po Lee Huffman, ki je v Kaliforniji nepremičninskega investitorja, ki dela za Dlh partnerje, tam je zagotovo točka zmanjševanjem donosov.

“Lahko zlato-ploščo vse in so izboljšave, ki bi sodijo v petimi zvezdicami krajev, vendar če je vaš dom ne bo oceniti za dogovorjene prodajne cene, boste morali spustiti na ceno, če želite zapreti hrambe, “pravi Huffman.

Namesto, da bi prekoračitev na luksuznih nadgradnje, najboljša stvar, ki jo lahko naredimo je, poskrbite, da vaš dom je čista in negovane. Veliko časa, se bodo kupci želeli posodobiti doma v skladu s svojimi okusi vseeno.

Napaka # 3: Leaving veliko družinskih slik okoli.

Imajo svoje družinske fotografije posuta po vsem vašem domu je v redu, če ste prebivajo dal. Toda, če želite, da se premaknete, ki jih lahko povzroči zmedo za svoje kupce.

“Izogibajte se prikazuje osebne fotografije na vašem domačem turnejo, pravi Loria Hamilton-Polje, Chicago upravljanje posrednik Owners.com.

“Če so družinske fotografije gnetli vaš dom, lahko potencialni domov kupci se lahko moti in da bo težje za njih, da se spomnimo na dom,” pravi. “Želite, da se prepričajte, da lahko kupci vidijo tam živijo. – in bolj osebne stvari, ki jih imate, bolj težko, da postane”

Napaka # 4: čezmerne vaš dom.

Izkušen Realtor bo predlagal primerljivih prodaj v bližini je kotacijo ceno, ki temelji na trenutno vrednost vašega doma, in zgodovinskih podatkov. Če nočete poslušati in prosi za več kot vaš dom je vredno, lahko tvegate obrača še manjši dobiček, ko je vse povedano in storjeno.

“Prodajalci ponavadi pogled na njihovo hišo kot najlepša, najpametnejši in najlepši hiši v bloku,” pravi California Realtor Wendy Gladson. Na žalost, lahko prodajalca ljubezen do svojega doma vplivajo na njihovo dojemanje realnosti.

“Enotni najslabša stvar, ki jo lahko naredite kot prodajalec je, da čustveno odločitev o ceni,” pravi Gladson. “Zamenjati vaše nepremičnine in boste chase trg navzdol in na koncu prodajajo za manj, kot bi jih imeli ti je ceno po tržni vrednosti.”

Napaka # 5: Biti nadloga v predstavah.

Ali ste zaskrbljeni ali samo radoveden, da ne želite, da zapustijo v predstavah – smo ga dobili. Na žalost, potencialni kupci ne želijo, da si dolgotrajen v svojem prihodnjem domu.

“Ko kupec ali razporede realtor, ki prikazuje, se prepričajte, da pustite pet minut, preden pridejo,” pravi Texas realtor Diego Corzo. “Bivanje v notranjosti doma, zaradi česar je neprijetno kupci govoriti njihov um in povedo, kaj v resnici mislijo o domu. Plus, ne smejo ostati tako dolgo, ker ne želijo, da bug prodajalca. Kupec se mora, da se počutijo kot prijetno. “

Napaka # 6: Vsiljevanje svojo najljubšo ekipo ali blagovne znamke na kupce.

Podobno kot lastniki “Coke” hiši zgoraj sem omenil, nekateri ljudje ne vedo, kje potegniti črto z tematskih dekor. Kevin Lawton, realtor in gostitelj Real Estate Deal na 107,7 FM v New Jersey, je videl veliko prodaje padel skozi, ko športni fanatiki nočejo olajšati njihovo opremo.

“Imela sem prodajalca, ki je bil obseden z določeno baseball ekipe in ekipa spominkov in logotip je bil po vsej hiši – iz obarvanega stekla ekipe logo nad vhodna vrata za celotno preprogo v dnevni sobi pa zelena z baseball na njej , “pravi Lawton.

“Povabili so me kot, da jim kaj povedati, narediti, da pripravite za prodajo; Rekel sem si moral zmanjšati količino baseball stvari vsepovsod – so imeli tudi številke igralčeve naslikana na stenah kleti – in so zavrnili, “Lawton nadaljuje. “Seveda dovolj, da je bil velik turn-off za kupce, ki so se moti vse. Nekateri so navdušili in zamudil preostanek hiše, in nekateri so bili ljubitelji tekmec ekipe, ki ostal kisel okus v ustih! “

Napaka # 7: Ni slikarstvo v nevtralnih barvah, ki se lahko pritožijo na vse.

To je v redu, da barve in svojo hišo neon zeleno, medtem ko živijo tam, ampak to je grozno ideja, ko ste pripravljeni prodati. Zakaj? Po Trina Larson, ki je Realtor z Berkshire Hathaway, noro barvo ali ozadje samo pomeni delo za potencialne kupce.

“Še nimate Drečav out-of-datum barvo ali ozadje na vaše stene,” pravi Larson. “Dekoraterstvo je zelo osebna stvar, in to lahko stane več tisoč dolarjev slikati hišo.« Misel, odstranjevanje veliko ozadje ali pleskanja celoten dom je lahko prava stvar-breaker za kupce.

“Kupci hodi v in začeti ugotoviti, kaj bodo morali porabiti za popravili hišo,” Larson pravi. Če pa se dogaja, da se veliko dela, denarja, ali tako, da bi dobili pravico, barvne sheme, se lahko premaknete na drugo hišo ali vas prosim za občutno znižanje cen, da bi se za dodano delo.

Napaka # 8: Pozabijo, da pospravi svojo nereda.

Nič ni hujšega, kot hiša za prodajo, ki je poln stvari nekoga drugega. Ne samo, da je to težje za kupce predstavljati vašega doma pri njih tudi, ko je sranje po vsem mestu, vendar to naredi vaš dom zdi grdo in manjša, kot je v resnici.

“Ne pustite nered okrog, nikoli,” pravi Connecticut Realtor Emily Restifo. “Agenti ti lahko povem svoje stranke lahko vidijo mimo njega, vendar ne morem … vsaj ne, ne da bi to vplivalo na njihovo dojemanje vrednosti. Nered hiša je lahko znak ni dovolj prostora, ali ni dovolj previdno, vendar pa pošlje signal, da to ni popoln premoženje. “

Napaka # 9: Ni uprizoritev vaš dom.

Morda ste v ljubezni s svojim ginormous pleather kavču, zatemnitvene zavese, in igralni postaji, vendar če je vaš realtor predlaga ga spremenili, bi smeli.

Medtem ko lahko edinstveno pohištvo set-up popolnoma delo za svojo družino, si želijo nekaj, ki apelira na vse kupce. V nekaterih primerih lahko pobegniti z enostavnim premikanjem pohištva okoli ustvariti boljši pretok. Ampak včasih, boste morda morali uprizoriti svoj dom z izposojena pohištva namesto.

“Ne zavračamo počivališča opremo ali postanejo užaljeni, ko vaš agent priporoča uprizoritev,” pravi California Realtor Wendy Hooper. “Uprizoritev se ne okrasitev – je dejanje strateško dajanje nevtralne še elegantno pohištvo opozoriti na značilnosti vašega doma.”

Napaka # 10: Pozabijo dokumentirati podatke o vaši prodaji.

Ni važno kaj, ne izbrisati e-pošto iz katerega koli strokovnjaka, ki se ukvarja s prodajo vašega doma. To vključuje e-pošto iz vašega realtor, vašega kupca realtor, in vsakogar, ki se ukvarja s posojilom.

“V primeru spora, bo ta e-poštna sporočila izkaže za zelo koristno,” pravi Lauren Bowling, avtor “tisočletno homeowner.”

“Pri prodaji moj dom, kupec želel nazaj ven po zaradi obdobje skrbnost je zaprt, navaja imeli so težave pri pridobivanju finančnih sredstev. Želeli so, da je iskreno denarja, čeprav bi se umaknil mesec dni pred zaprtjem, “pravi Bowling.

Ker je rešila svoje e-pošte, je bila sposobna dokazati, da ni nikoli rekel besede o financiranju in je bil v komunikaciji z njo ves čas. Kot rezultat, je bila sposobna obdržati svojo iskreno denarja, da bi se za njeno zamujeno.

Spodnja črta

Če je vaš cilj je, da proda svoj dom, je najboljša stvar, ki jo lahko naredimo je najeti kvalificirane Realtor za pomoč pri prodaji –  in potem poslušati njihove nasvete. Večina Realtors se zavedajo različnih potez, ki izklopi kupce in vam lahko pomagajo jim izogniti.

Ali lahko buck sistem in delati stvari svojo pot. Ampak, če je vaš roza stene in leopard print preprogo obrniti kupci off, ne pravim, da te ni opozoril.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.