Kaj storiti, če niste pripravljeni za upokojitev

Home » Retirement » Kaj storiti, če niste pripravljeni za upokojitev

Razumevanje za predčasno upokojitev pripravljenost Možnosti

Kaj storiti, če niste pripravljeni za upokojitev

Če želite, da bi dobili pravi o upokojitvi, saj je enostaven prvi korak. Poskusite eno ali več od teh pripravljenosti kalkulatorji odpravnine, ki prikazujejo, kako pripravljeni ste, da živijo za 20, 30 ali več let na trenutnih pokojninskih prihrankov.

Me je prijetno presenetila z izkušnjami John Schwartz, pisec nedavnem članku v  The New York Times , Retirement Reality dohiteva Me . Schwartz poskušali ugotoviti, kako pripravljeni za upokojitev on in njegova žena je bila z uporabo orodij iz SSA.gov in Vanguard. Presenetljivo je bilo, da je bil, kako optimistično bil kos. Je priznal, da ni mislil dati dovolj misel na upokojitev, vendar je je bil dober zaslona. Veliko odkritje je, da je na pravi poti. Lahko čutijo njegovo olajšanje. Ne bodo vsi tako srečni.

V anketi Upokojitev zaupanja v 2014 s strani zaposlenih Benefit Research Institute, le 18 odstotkov delavcev poroča občutek “zelo samozavestni”, da bodo imeli dovolj denarja za udobno življenje v pokoju. Če ste v drugem 82 odstotkov, so stvari, ki jih lahko storite. To je razlog, zakaj je pomembno, da uporabite kalkulator, ki vam omogoča, da vidite, kaj se zgodi, ko se prilagoditev hitrosti časa, stopnja varčevanja, rast naložb in umika. Uporabil sem in cenijo preprostost zvestobe je MyPlan posnetku , ki jih lahko vsakdo dostop. Svoj skrbnik 401k načrt ima lahko nekaj podobnega. Važno je sposobnost narediti spremembe, ker če niste pripravljeni za upokojitev, bo rešitev vključevala spremembo enega ali več naslednjih elementov vašega pokojninskim načrtom, medtem ko še vedno delajo.

1. Shrani in Invest Več

En očiten način, da okrepijo svoje bodoče prihranke je, da jih izloči večji del svoje plače za upokojitev.

Del problema je lahko v sporočil. Strokovnjaki (vključno z vašim resnično) pogosto priporočajo prihranek najmanj 6 odstotkov svoje plače, ker to je ponavadi okoli zneska delodajalec bo ujemala. Jasnejša priporočilo je, da začnete na 6 odstotkov s ciljem, da se vsako leto povečuje. Ena Center za upokojitev Raziskave kratko pokazala, da v povprečju zasluži, ki se začne varčevanje na 35 in se upokoji pri 67 potrebe rešiti 18 odstotkov na leto, ob predpostavki, 4-odstotno donosnost na. Odobrena, da je veliko. Toda prihranek 10 odstotkov ali celo 12 odstotkov svojega pred obdavčitvijo plačo mora biti razumen cilj.

2. Povečajte svojo naložbeno tveganje

Hlapne ali navzdol-trending trgi lahko naredi škodo na portfelj, vendar ni nujno, ker je vrednost vaših naložb gre dol. Kaj je lahko bolj škodljivo, je strah, ki se pojavi v teh tržnih premikov, ki lahko povzročijo investitorji, da se po nepotrebnem ali slabo časovno dejanje. Premikanje denarja okoli kot odziv na premik na trgu lahko stane investitorje denarja.

To je še posebej drago, če nekdo postane tako tvegati, da se premaknete vse iz trga ali v denarnih podobnih naložb. Da bi bili prepričani, da je toliko tveganje pri tem (tveganje inflacije, obrestno tveganje, tveganja dolgoživosti), saj je vlaganje v vročih zalog. Mnogi vlagatelji imajo preveč za to vrsto tveganja in ne dovolj tveganje lastniškega kapitala za rast v svojih portfeljih.

To ne pomeni, da je treba vroče zaloge prevladujejo naložbeni portfelj. Ne pozabite, to je vse o najti pravo ravnovesje in ohranjanje tega ravnovesja glede premiki na trgu. Če ste oddaljil od svojega prvotnega načrta, je čas, da ponovno vzpostavi ravnovesje.

3. delati dlje

Morda se zdi ironično, da je eden od načinov, da upokojitev lažje, da delajo tako dolgo, kot si lahko, vendar je prepričan, stava za zaskrbljenih pre-upokojence. Tudi če ste se odločili, da delajo manj ur ali premik v drugo kariero, daljšo delovno dobo skrajša čas, ki ga pričakujejo, da živijo izven svoje upokojitve naložb, in vam omogoča, da še naprej prispevati k naložb upokojitev za nekaj dodatnih let.

Dlje ko odložiti delo, večje vaš potencialni dohodek socialno varnost, kot tudi. Posamezniki, ki čakajo do 70 let zahtevku lahko prejmejo največ koristi, za katere izpolnjujejo pogoje. Pari, preveč, je treba uskladiti, ko bo vsak član poroko začeli trdijo socialno varnost.

4. zmanjšanje porabe v upokojitev

Če bi morali živeti na polovici svoje trenutne plače, bi si to naredil? To je vrsta vprašanj pre-upokojence, treba se sprašuje: Kaj je najmanjši mesečni znesek, potreben za življenje?

Ko ste ugotovili številko, da ga poskusite da vidim, če je število realno. To ne pomaga postaviti cilje dohodki, ki jih ni mogoče utrpeli v daljšem časovnem obdobju.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.