Kako bo $ 1000-a-mesečni Pravilo Save Your upokojitvi

Home » Retirement » Kako bo $ 1000-a-mesečni Pravilo Save Your upokojitvi

Pomembno pravilo za Upokojencev to Remember

Kako bo $ 1000-a-mesečni Pravilo Save Your upokojitvi

Obstaja več finančnih “pravila palca”, da se počutim močno pa se nanašajo na dopolnitev pokojnino s pokojninsko varčevanje. Čeprav rad verjamem, vseh teh pravil, imajo dober malo vrednosti in se dobro razume, eden od mojih vseh časov priljubljene je $ 1,000-Bucks-a-mesec pravilo.

Preden smo se poglobili v podrobnosti $ 1.000-Bucks-a-Mesec pravilu, je nujno razumeti, da je to pravilo pravilo palca.

Pravilo ne deluje linearno v danem letu, in to ne deluje enako pri vseh starostih. Preden si dal pravilo za delo, se prepričajte, da ste razumeli ti dve pomembni stvari:

  1. Na podlagi mojih $ 1,000-Bucks-a-Mesec pravila, nekdo na “normalnih” upokojitvi starostnih upokojencev (62-65), lahko načrtujemo na stopnji odtegnitveni 5 odstotkov od svojih naložb. Vendar pa naj bi mlajši upokojenci v svojih 50-ih letih načrt o umiku manjše število kot 5 odstotkov na leto, običajno 4 odstotke ali manj. Razlog za to je, ker, če se upokojijo pri 50-ih letih, je preprosto predolgo časovni okvir za začetek umika 5 odstotkov – to je samo še prezgodaj.
  2. V letih, ki so se tržni tečaji in obresti v normalnem zgodovinskem območju, stopnja umik 5 odstotkov deluje dobro (spet, če ste normalna starost za upokojitev ali starejši upokojenec). Vendar pa morate biti pripravljeni, da prilagodite hitrost za odstop od pogodbe v določenem letu, če se tržne sile delujejo proti vam. Morda boste morali vzeti manj v teh letih in je dovolj prožen, da se prilagodijo na to, kar se dogaja v našem gospodarskem okolju. To lahko pomeni, da si lahko malo več v dobrih letih, vendar je pomembno, da razumete, da boste morda morali vzeti manj v letih, ki niso tako dobri.

Definiranje na $ 1.000-Bucks-a-mesec Pravilo

Preprosto povedano, $ 1.000 Bucks-a-mesečni pravilo deluje takole: Za vsakih $ 1000 dolarjev na mesec, ki jih želite imeti na razpolago v pokoju, morate imeti $ 240,000 shranjene.

Ob podrobnejši pregled, da vidimo, kako $ 240.000 v banki znaša 1.000 $ na mesec:

$ 240,000 x 5 odstotkov (stopnja umik) = 12.000 $

$ 12.000 deljeno z 12 mesecev = 1000 $ na mesec

Zakaj je to pravilo pomembno?

Pravilo $ 1.000 Bucks-a-mesec je pomemben, ker pripomore k dodatni kos “dohodka pito” na mesečni osnovi. Vsak $ 1000 bo:

  • Dodatek dohodek za socialno varnost
  • pokojnina dohodek dodatek
  • Dodatek dohodek dela s krajšim delovnim časom
  • Dodatek vse druge tokove lahko upravljate vzpostaviti

Glede na velikost vašega socialne varnosti, pokojnin ali s krajšim delovnim časom delovnih tokov, število $ 240.000 večkratniki se razlikujejo. Pravilo sama ne spreminja; pravilo Bucks-a-mesec $ 1000 je pravilo, da je konstantna. Za vsakih 1.000 $ želite vsak mesec v pokoju, je nujno, da prihranite najmanj $ 240,000.

V svetu, nizkih obrestnih mer in hlapnih borzo, stopnja umik 5 odstotkov je najbolj gotovo pomembno, še posebej, če obstaja časovna obdobja – in včasih celo desetletja -, ko je sama borzi ni videti kaj prida koristi. Vendar pa je stopnja umik 5 odstotkov temelji na dveh ključnih dejavnikov:

  1. Prihodki vlaganje  je način za ustvarjanje dosledno denarni tok iz svojih likvidnih naložb. To izhaja iz treh mestih: dividend, obresti in distribucije. Če je vaša številka denarni tok že skoraj na 4 odstotke, potem smo že blizu 5 odstotkov številko smo iskali.
  2. 5 odstotna stopnja z ničelno interesa.  Predvidevam, da ste svojo upokojitev rezervoar sedel v gotovini in umikajoči se malo ali nič pridelka. Dejstvo je, predpostavimo, da je donos dejansko 0 odstotkov na leto. Tudi če ste vzeli 5 odstotkov na 0-odstotno obrestno mero, bodo sredstva še vedno trajajo vas 20 let. Stopnja 5 odstotkov umik na leto x 20 let = 100 odstotkov. Vse vaše sredstev ni več, vendar je trajalo 20 let, in da ni preveč zanikrni. Vendar pa bi bilo veliko bolje. Kaj pa, če imaš 30 ali 40 let v pokoju? Kaj pa, če si razmišljal o odhodu nekaj za svoje otroke?

Factor # 1: (Uporaba dohodek vlaganja za ustvarjanje vsako leto na svojem portfelja rezervoarju nekaj donos) je ključnega pomena za 1.000 dolarjev-a-mesec pravila. To omogoča, da vaš denar dobre možnosti, ki traja vse življenje upokojitev ne zmanjkuje v 20 letih.

Ki se nanaša na Factor # 2, če imate donos portfelja od 3 do 4 odstotkov (dividende in samo obresti) in portfelja izkušnje še malo rasti / presoje, nato pa 3 do 4 odstotke donos plus 1, 2, ali 3 odstotke rasti v daljšem časovnem obdobju kažejo, da lahko vzamete ven za 5 odstotkov v daljšem časovnem obdobju.

Razpravljanje pravilo 4 odstotkov; dolgo stoji pravilo finančno načrtovanje palca tudi. To pravilo je bila prvič uvedena William Bengen, finančni načrtovalec, ki izjavila, da bi upokojenci odbiti 4 odstotke iz njihovega portfelja vsako leto (poleg prilagoditev za inflacijo) in ne bo zmanjkalo denarja za vsaj 30 let. Analitiki in akademiki preverjene podatke Bengen in podprli njegovo trditev. Dejal je, da nikoli ne bi imeli upokojenci, ki so imeli mešanico 60 odstotkov zalog in 40 odstotkov obveznic, in so živeli na 4 odstotke ali tako vsako leto, skrbeti zmanjkuje denarja. Sem velik verjamem, da je to način, kako ljudje bi morali načrtovati, saj je odvisen od poslovnega dela dohodka investiranja.

Na $ 1.000 Bucks-a-mesec Pravilo je vodnik za uporabo, ko se kopičijo sredstva (korakih po $ 240,000), in navodila, da vas popeljejo v svoje upokojitve leta. Za kratko: Za vsakih $ 1000 dolarjev na mesec, ki ga morajo imeti na razpolago v pokoju, morate imeti $ 240,000 shranjene. Ta preprosta za nadaljnje malo modrosti vam lahko pomaga spomnite, da ste varčevanje denarja, tako da se lahko en dan zamenjati vir dohodkov, boste izgubili, ko ste prenehali z delom.

Razkritje:  Te informacije so na voljo za vas kot vir zgolj informativne narave. To je predstavljena brez upoštevanja investicijskih ciljev, dovoljenega tveganja ali finančnim položajem katere koli posebne investitorja in morda ni primeren za vse vlagatelje. Pretekla učinkovitost ne vpliva na bodoče rezultate. Naložba vključuje tveganja, vključno z morebitno izgubo glavnice. Ta informacija ni namenjen, in ne bi smela, tvorijo glavna podlaga za morebitno odločitev o naložbah, ki jih lahko naredite. Pred kakršnim koli investicijske / davek / nepremičnine / premisleke o finančnem načrtovanju ali sklepe, vedno posvetovati s svojim pravnim, davčnim in investicijski svetovalec.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.