Kako izbrati Insurance Policy življenje in kaj Napake na Izogibajte

Home » Insurance » Kako izbrati Insurance Policy življenje in kaj Napake na Izogibajte

Izbire pri življenjskih zavarovanjih lahko zdi osupljivo, in jih je težko razumeti na prvi pogled. Težko je natančno vedeti, kje začeti.

Moral bi začeti z varljivo enostaven zvenečega vprašanje: Ali potrebujete življenjsko zavarovanje na vse? Vaš podroben odgovor na to vprašanje se boste lažje odločili, katero vrsto življenjskega zavarovanja za nakup, ob predpostavki, da ste se odločili, da vam ga potrebujete.

Če se odločite, da potrebujete življenjsko zavarovanje, potem vaš naslednji korak je, da se učijo o različnih vrstah življenjskih zavarovanj in se prepričajte, da kupujete pravo vrsto politike.

Namen življenjskega zavarovanja in razlogov, boste morda potrebovali

Potrebe življenjskega zavarovanja je odvisen od osebnih stanj-ljudi, ki so odvisni od vas. Če nimate vzdrževane družinske člane, ki jih verjetno ne potrebujete življenjsko zavarovanje. Če ne ustvarjajo znaten delež prihodkov vaše družine, ki jih lahko ali pa ne potrebujete življenjsko zavarovanje.

Če je vaša plača pomembno, da podpira svojo družino, pri čemer hipoteke ali drugi tekoči računi, ali pošilja svoje otroke v šoli, bi morali razmisliti življenjsko zavarovanje kot način za zagotovitev te finančne obveznosti so zajeti v primeru vaše smrti.

Koliko Pokritost rabiš

To je težko uporabiti pravilo palca, ker je znesek življenjskih zavarovanj, kar potrebujete je odvisna od dejavnikov, kot so vaše druge vire dohodkov, koliko vzdrževane družinske člane, ki jih imate, svoje dolgove, in svoj način življenja. Vendar pa je splošno vodilo lahko najdete koristne je pridobiti politiko, ki bi bila vredna med pet in 10-krat vaše letne plače v primeru vaše smrti. Po tem vodilo, boste morda želeli razmisliti svetovanje strokovnjaka, finančno načrtovanje, da ugotovi, koliko pokritost pridobiti.

Vrste življenjskih zavarovanj

Več različnih vrst življenjskih zavarovanj so na voljo, vključno s celotno življenje, izraz življenja, spremenljivo življenje, in univerzalno življenje.

Celo življenje ponuja tako smrtno ugodnosti in denarne vrednosti, vendar je precej dražji od drugih vrst življenjskih zavarovanj. V tradicionalnih cele police življenjskega zavarovanja, vaš premije ostanejo enake, dokler ste izplačala politiko. Politika sama je v veljavi do vaše smrti, tudi potem, ko ste plačane vse premije.

Ta vrsta življenjskega zavarovanja je lahko drago, ker ogromne provizije (na tisoče dolarjev v prvem letu) in pristojbine omejiti denarno vrednost v zgodnjih letih. Ker so ti stroški vgrajene v kompleksnih naložbenih formul, večina ljudi ne zavedaš, koliko svojega denarja gre v žepe svojega zavarovalnega zastopnika.

Spremenljivi življenjske usmeritve, stalna oblika življenjskega zavarovanja, vzpostaviti denarno rezervo, da lahko vlagajo v katero od možnosti, ki jih zavarovalnice ponujajo. Vrednost vašega denarnih rezerv je odvisna od tega, kako dobro delajo te naložbe.

Lahko spreminja količino vašega premijo univerzalne police življenjskega zavarovanja, druge oblike stalnega življenjskega zavarovanja, s pomočjo del svojih nakopičenih plače za kritje dela stroškov premije. Prav tako lahko spreminjate količino smrtne korist. Za ta fleksibilnost, boste plačali višje upravne takse.

Nekateri strokovnjaki priporočajo, da če ste mlajši od 40 let in nimajo družinsko nagnjenje za smrtno nevarno bolezen, morate odločiti za čas zavarovanja, ki ponuja smrtno koristi, ne pa tudi denarne vrednosti.

Stroški življenje Zavarovanje

Najcenejši življenjsko zavarovanje, je verjetno, da bo iz načrta svojega delodajalca skupine življenjskih zavarovanj, ob predpostavki, da vaš delodajalec ponuja enega. Te politike so običajno dolgoročne politike, kar pomeni, da si velja, dokler delate za delodajalca. Nekatere politike je mogoče pretvoriti po prenehanju.

Stroški drugih vrst življenjskih zavarovanj zelo različno, odvisno od tega, koliko ste kupili, tip politike izberete, prakse Porok je, in koliko provizije podjetje plača svojega agenta. Z njimi povezane stroške, ki temelji na aktuarskih tabelah, ki projicirajo svoje življenjske dobe. osebe z velikim tveganjem, kot so tisti, ki kadijo, so prekomerno telesno težo, ali nevarno dejavnost ali hobi (na primer, ki plujejo), bo plačal več.

Življenjska zavarovanja so pogosto skrite stroške, kot so pristojbine in velike provizije, ki jih ne morejo izvedeti o šele po nakupu politiko. Obstaja veliko različnih vrst življenjskih zavarovanj, in tako veliko podjetij, ki ponujajo te politike, da bi morali uporabiti pristojbino samo za zavarovanje svetovalca, ki za določeno plačilo, bodo raziskave različne politike, ki so na voljo za vas in priporoči tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Da bi zagotovili objektivnost, vaš svetovalec ne sme biti povezana z nobeno posebno zavarovalnico in naj ne bi prejeli provizijo od vsake politike.

Zdrav 30-letni moški lahko pričakujete, da plača okoli 300 $ na leto za $ 300.000 izraz življenjskega zavarovanja. Če želite prejeti enak znesek kritja v okviru politike denarnih vrednosti bi stala več kot 3.000 $.

Spodnja črta

Pri izbiri življenjskega zavarovanja, uporabljajo internet vire, da sami izobraževati o življenjskem zavarovanju, osnove, našel posrednik, ki mu zaupate, nato pa so priporočene politike, ki jih za plačilo-le zavarovanja svetovalca ocenjenimi.

Mednarodno znani finančni svetovalec Suze Orman je trdno prepričan, da če hočeš zavarovanje, kupi izraz; Če želite naložbo, nakup naložbe, ne pa zavarovanje. Ne mešajte dva. Razen če ste zelo zdrava pamet investitor in razumeti vseh posledic različnih vrst življenjskih zavarovanj, ki jih najverjetneje morala kupiti izraz življenjskega zavarovanja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.