Kako Make Money z vlaganjem v vzajemne sklade

Home » Investing » Kako Make Money z vlaganjem v vzajemne sklade

Kako Make Money z vlaganjem v vzajemne sklade

Američani so vložili v vzajemne sklade s svojim 401 (k) načrt pri delu, njihovi Roth IRAS, njihove Tradicionalni IRAS, njihovih 403 (b) e, njihova SEP-IRAS, enostavne IRAS, ali katere koli druge vrste pokojninskih računih, toliko tako, da predstavljajo veliko delež sredstev, ki jih ima na njih. Na žalost, veliko novih vlagateljev, kot tudi imetniki nešteto upokojitev račun, lahko dejansko ni povedal, kaj je vzajemni sklad je, kako deluje vzajemni sklad, ali kako je nekdo dejansko dobi denar od lastnice vzajemni sklad.

Kaj so vzajemni skladi

Preden boste razumeli, kako vlagatelji denar vlagajo v vzajemne sklade, morate razumeti, kaj je vzajemni sklad in kako se ustvarja dobiček. Začnete lahko z branjem kup člankov, ampak, če ste v stiski s časom, tukaj je zgoščeno opredelitev.

Preprosto povedano, vzajemni sklad je izraz, ki opisuje vrsto družbe, ki ne naredi sama ničesar, ampak ima v lasti naložbe. Podjetje, ki je vzajemni sklad najame upravljavca portfelja in mu plača provizijo za upravljanje, ki se pogosto giblje med 0,50% in 2,00% sredstev. Upravljavec portfelja vlaga denar, ki ga je sklad podala v skladu s strategijo, ki v dokumentu, ki se imenuje vzajemni prospekt sklada.

Nekateri vzajemni skladi so specializirani za vlaganje v delnice, nekaj v obveznice, nekaj v nepremičnine, nekaj v zlatu. Seznam praktično gre naprej in z vzajemnimi skladi, organiziranih za skoraj vse vrste vlaganja strategijo ali nišo si lahko predstavljaš.

Obstajajo tudi skladi, ki so namenjeni za ljudi, ki samo želijo lastne zaloge dividende v S & P 500, ki so vsako leto povečal za dividendo v zadnjih 25 letih! To je varno reči, da gre za vzajemni sklad za skoraj nobenega cilja boste morda želeli doseči.

Kako lahko vzajemni skladi, da denar za vas

Vrsta vzajemnega sklada, v katerega ste vložili bo določil, kako se ustvarjajo denar.

Če ste lastnik sklad zaloge, ki jih že naučili, da so največji vir potencialnega dobička, povečanje cene delnice (kapitalski dobiček) ali denarju izplačanih dividend, da vam za sorazmerni delež razdeljenega dobička družbe. Če sklad osredotoča na naložbe v obveznice, ki jih lahko, da bi denar skozi obresti. Če sklad je specializirana za vlaganje v nepremičnine, boste lahko, da bi denar od najemnin, zvišanje vrednosti nepremičnin in dobiček iz poslovanja, kot so prodajne avtomate v poslovni stavbi.

Trije ključi, da bi denar preko vzajemnega investiranja sredstev

Obstajajo tri glavne tipke za služenje denarja prek vzajemnega investiranja sredstev. To so:

  1. Vlagajo le v vzajemnih skladih razumete
    Če ne more razložiti, hitro, jedrnato in s specifičnostjo, kako natančno vzajemni sklad vlaga, kakšne so njegove povezane gospodarstva so, kaj je tveganje naložbene strategije vzajemnega sklada so, in zakaj imate poseben vzajemni sklad, vam verjetno ne bi smela imeti v svojem portfelju. To je veliko lažje meriti, vsebujejo, in cenim tveganje, ko ohraniti stvari preproste.
  2. Misliš, da v času 5 let ali več,
    je veliko lažje, da naj svoje premoženje spojine, če lahko vozi ven včasih gabi valovi nestanovitnosti trga, ki je sestavni del vlagajo v delnice ali obveznice. Če ste lastnik, recimo, delniški vzajemni sklad, ki je pripravljeno za to, da v danem letu zmanjšal za 50%. Te stvari se dogajajo. Ob predpostavki, da ste sestavili dobro raziskane, zvok načrt, ki temelji na zdravi pameti, osnovne matematike in preudarne strategije za obvladovanje tveganja, kar si, da postane čustveno in prodajo svojih proizvodnih sredstev v najslabšem možnem času, je verjetno, da povzroči, da graditi ne dolgotrajno generacijske bogastva.
  3. Plačajte razumnih stroškov
    Poleg stroškovnega količnika vzajemnega sklada, da je pomembno upoštevati tudi peščico drugih stroškov. Zadeve Davčna učinkovitosti. Potrebe Prihodki važno. Pomembno izpostavljenost tveganjem. Vse je treba pretehtati med seboj in druge pomembne dejavnike. Bistvo je, da poskrbite, da boste dobili vrednost za to, kar ste plačali.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.