Kako Millennial Ženske lahko dobim upokojitev načrtovanje desno

Home » Retirement » Kako Millennial Ženske lahko dobim upokojitev načrtovanje desno

 Kako Millennial Ženske lahko dobim upokojitev načrtovanje desno

Varčevanje za upokojitev je lahko dovolj, izziv pa je morda še bolj za tisočletno žensk, starih od 18 do 34.

Glede na nedavne NFCC raziskavi , 39 odstotkov žensk v tisočletno generacije boju samo, da se s plačilom svoje redne mesečne račune na čas. Ženske so dvakrat bolj verjetno, da čutijo, da je njihova študentskih posojil dolg neobvladljiva, v primerjavi z moškimi. In seveda, razlika v plačilu med spoloma pomeni, da ženske zaslužijo 82 odstotkov tega, kar moški zaslužijo v povprečju, tako, da svojih finančnih izzivov.

Ustvarjanje varnosti za upokojitev v luči teh ovir se lahko zdi kot klanec vzpon za tisočletno ženske. To pa je mogoče s pravo strategijo.

Upokojitev načrtovanje Nasveti za tisočletno ženske

Getting pravico načrtovanje upokojitev za tisočletno ženske pomeni popisom sredstev in virov, prav tako pa jasno, o dolgoročnih ciljih in ciljih. Skupaj, lahko to ponudi pogled na tisto, kar ženske je treba prizadevati za.

Začnite z veliko sliko, nato pa Zoom

Pomemben korak pri načrtovanju upokojitev za mlajše ženske vzpostavlja osnovo za njihov cilj ciljnih prihrankov. Številka, ki jo izberete na koncu odvisna od vrste življenjskega sloga si želi v pokoju.

Na primer, lahko tisočletni ženske, ki morajo potovati potrebujejo več denarja, da se upokojijo, kot tisti, ki načrtujejo zmanjšanje obsega v majhen dom ali pa še naprej delajo s krajšim delovnim časom v pokoju. Če niste jemali čas, da se razvije jasno upokojitveno vizijo, je pomembno, da to, da prej, kot pa kasneje.

Kalkulator Starostna je lahko v pomoč pri ugotavljanju, koliko denarja boste morali, da se upokojijo za financiranje izbrano življenjski slog. Nato lahko primerjate, da na to, koliko ste jih shranili, da vidite, kako veliko vrzel pa je, da izpolnite. In je lahko precejšen; glede na raziskavo 2018 , 45 odstotkov žensk ima manj kot 10.000 $ v prahi za upokojitev.

Odstraniti ovire za varčevanje

Kolektivno, ženske dolžni več kot dve tretjini naroda skoraj 1,5 bilijona $ v študentskih posojil dolga. V primerjavi s tisočletno moške, tisočletni ženske trikrat bolj verjetno, da poročanje ni v celoti razumevanje posledic zadolževanja za financiranje njihovega strokovnega izobraževanja. Na splošno, tisočletni ženske $ 68.834 dolga v povprečju, tudi študentskih posojil, kreditnih kartic in drugih dolgov.

Ko dolg stoji na poti iskanja dodatnega denarja za varčevanje, se znebi tega bi morala biti prednostna naloga. Refinanciranje je lahko v veliko pomoč za tisočletno ženske, ko jim visoke obrestne mere preprečiti, da bi pridobili kakršno koli oprijem.

Zasebno študentskih posojil refinanciranja lahko povzroči nižjo obrestno mero in ga lahko tudi racionalizacijo mesečna plačila. Medtem ko se zveznih posojil lahko refinancirala v zasebnih posojil, to pomeni izgubo nekaterih zveznih zaščite, kot odloga ali potrpljenje obdobjih.

Preden se odločimo za katero koli možnost refinanciranja, pa naj gre za študentska posojila, kreditne kartice ali drugih dolgov, bi morale tisočletni ženske primerjate so obrestne mere posojilodajalca ponudbe in pristojbine, ki jih zaračunavajo za zagotovitev, da ste dobili najboljšo ponudbo mogoče.

Izkoristite Tax-privilegiranih Hranilne Priložnosti

Pokojninski načrt An-delodajalec sponzorira lahko darilo za tisočletno ženske, vendar raziskave kažejo, da smo jih premalo izkorišča. Po eni raziskavi, so se ženske v povprečju 38.000 $ shranjene v svoji 401 (k), v primerjavi z 74.000 $ za moške.

Najmanj, tisočletni ženske je treba varčevanje vsaj dovolj, v načrtu svojega delodajalca, da izpolnjujejo pogoje za polno prispevka, če je ta na voljo. Od tam, bodo lahko začeli delati v smeri varčevanja z 10 na 15 odstotkov (ali več) svojih prihodkov. Samodejno stopnjevanje je relativno enostaven način za doseganje tega.

Samodejno stopnjevanje omogoča samodejno vsako leto zvišati prispevne stopnje, ki jih vnaprej določenem odstotku. Če je, na primer, tisočletni ženske pričakujejo, da prejmejo letno povišanje za 1 odstotek, bi lahko ustrezno povečati njihovo letno stopnjo varčevanja za 1 odstotek. To jim omogoča, da raste svoje gnezdo jajca hitreje, brez občutka pomemben življenjski slog ščepec.

Zdravstveni varčevalni račun je še en koristen način, da shranite. HSAs so povezane z visokimi odbitne zdravstvenih načrtov in ponujajo trojno davčne ugodnosti: Davčna olajšava prispevki, davki odloženi rast in dvigi z oprostitvijo davka za stroške zdravstvenega varstva. Čeprav ni tehnično starostno račun, tisočletni ženske, ki ostanejo zdravi lahko pripravijo na svoje prihranke v pokoju za stroške zdravstvenega varstva ali ne-zdravstvenih storitev. Po 65 letih, bi plačali le davek na ne-zdravstvenih dvigov.

Končno, lahko tisočletni ženske in mora obravnavati individualno upokojitev račun Roth za shranjevanje. Roth IRA ponuja ugodnosti brezcarinske usposobljenih umikov v pokoju, ki so lahko pomembni za ženske, ki pričakujejo, da bo v višji dohodninski razred. Tradicionalni IRA, s primerjavo, bi bilo v celoti obdavči ob upokojitvi, vendar pa ne ponuja ugodnosti prispevkov davčno priznanih.

Ne Delay Retirement Planning

Najbolj pomembna stvar, tisočletni ženske lahko storite, ko gre za načrtovanje upokojitve, je le začetek, kje so. Čas je lahko močna influencer pri določanju svoje sposobnosti za shranjevanje in kopičijo bogastvo skozi mešanju interes. Zagon – tudi če to pomeni, da se začne majhen – je ključnega pomena za pridobivanje načrtovanje za upokojitev na pravi poti.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.