Kako popraviti Out of Control dolg po kreditnih karticah

Home » Credit and Debt » Kako popraviti Out of Control dolg po kreditnih karticah

Kako popraviti Out of Control dolg po kreditnih karticahTo je tako enostavno za dolg po kreditnih karticah, da bi dobili izpod nadzora. En dan ste srečno povleči svojo kreditno kartico, kupujejo stvari, ki si jih že od nekdaj, na potovanju v kraje, ki ste jih vedno želeli obiskati. Naslednja stvar, ki jo poznate svoje karte so vsi maxed in ne morem spomniti, kako se je to zgodilo.

Vaš Credit Card Dolg izpod nadzora?

Ni merilnik za vas obvestili, ko vaše kreditne kartice dolga je vstajanje iz nadzora. Vaši izdajatelji kreditnih kartic ne bo vas opozoriti, da so vaše stanje več kot si lahko privoščite za plačilo. Namesto tega, da je do vas, da morajo paziti na teh 10 znakov, ki kažejo, da je vaš dolg izpod nadzora:

1. Vaše kartice maxed ali nad kreditno linijo . Maxed kreditne kartice so znak, da niso plačevali vaše stanje v celoti vsak mesec. Več maxed kreditne kartice spojina samo problem, zaradi česar je bolj težko, da bi poplačala stanja vaše kreditne kartice. In če ne boste imeli prihranke v sili, boste ostali brez vira financiranja sili.

2. Ne morete privoščiti, da bi plačali nič, razen minimalnega plačila . Natančen znesek dolga, ki šteje kot “izpod nadzora”, se razlikuje od osebe do osebe glede na njihovo plačilno sposobnost. Zanesljiv znak, da je vaš dolg uide izpod nadzora, da bi lahko plačali le minimalno na vaše kreditne kartice. Minimalne plačila so najnižji znesek, ki ga lahko plačate s kreditno kartico in bo vaš račun v dobrem stanju. Če ne more plačati več kot to in ste še vedno uporabljate vaše kreditne kartice, je svoj dolg slabša vsak mesec.

3. si prepozno ali manjka plačila . Ko vaši minimalna plačila postala predraga, si v težavah. Zgrešeni kreditne kartice plačila bo le vaš položaj kreditne kartice slabše. Zamude pri plačilih povečati znesek, ki ste morali plačati ujeli in negativno vpliva na vašo kreditno točkovanje. Do takrat, ko ste zamudili dve plačili, zviša obrestne mere in nadoknaditi, je skoraj nemogoče. V trenutku, ko se začne že težko, da bi svojo minimalno plačilo, ko morate začeti tako velike spremembe, da vaše kreditne kartice navad.

4. Ti plačujejo svoje kreditne kartice z drugimi vrstami dolga . Če uporabljate denarnih predplačil, ponavljajoče nakazila sredstev, Plač posojil ali katere koli druge oblike dolga, da plača svoje kreditne kartice, da ste v velikih težavah. Ne samo, da ni res kar koli napredek odplačuje svoje kreditne kartice, ki ste ga ustvarili več dolga za izposojanje denarja, da ostanejo pri življenju.

5. si z uporabo kreditnih kartic za potrebe in vsakodnevne nakupe . Ob uporabi svojo kreditno kartico za redne nakupe, je znak, da ne samo, da je, vaše kreditne kartice dolga pod nadzorom, je to znak večjih finančnih težav. Če boste nadaljevali z uporabo vaše kreditne kartice za redne nakupe, in to ni del strategije, da bi prinašala več kreditnih kartic nagrade, na koncu boste zmanjkalo razpoložljivega kredita. Boste morali narediti velike spremembe, da bi se izognili popolnoma utaplja v dolgovih.

6. Vaša kreditna ocena začne spuščati . Kreditne točke se uporabljajo za merjenje svojo kreditno-ali kako verjetno je, da bo poplačala vaše kreditne in posojilne obveznosti. Znesek dolga ste nosi (v primerjavi s svojimi kreditnimi limiti), je 30% vaše kreditne rezultat.

Če je vaša kreditna ocena pada, čeprav delaš svoja plačila na čas, vsak mesec, je to znak, da je vaš rastoči dolg po kreditnih karticah slabše, kot ste pričakovali. Če ne dobite brezplačno kreditno točkovanje z izpisku kreditne kartice vsak mesec, lahko preverite vašo kreditno točkovanje brezplačno čeprav CreditKarma.com, CreditSesame.com in Quizzle.com.

7. Nove aplikacije zanikal . Izdajatelji kreditnih kartic bo mogoče napovedati, da je vaša kreditna kartica dolga nadzorovanje, še preden to storite. Po zavrnitvi vloge kreditne kartice, preverite vašo pošto pismo izdajatelja kreditne kartice, ki pojasnjuje, zakaj je bil zavrnjen. Če je vaš dolg ali visoko stanje kreditnih kartic, je eden od razlogov, da je to znak, da morate vajeti v porabo in začeti reševanje svojega dolga, preden se poslabša.

8. Ti skrivaš svoj dolg -od sami ali vaš zakonec. Občutek, kot da imajo kaj skrivati, je znak, da so stvari narobe. Če se ne odpirajo svoje izjave s kreditno kartico, ker ne želite soočiti svoje bilance ali greš ven z svojo pot za ohranitev svojega zakonca iz iskanju informacij o vašem dolga, ste verjetno imeli več dolga, kot si lahko ukvarjajo z .

9. Ne morete privoščiti, da bi prihranili denar, ker imate preveč dolga . Več denarja boste porabili za svoj dolg, manj boste morali za druge stvari-kot prihranek denarja. Brez dostopa do prihrankov, na primer v sili, boste morda morali ustvariti še več dolga, da gremo ven iz finančne zavezujoč.

10. Ti skrbi, kako boste, da bi poplačala vaše kreditne kartice . Če se je zdelo, kot je vaše kreditne kartice dolga pod nadzorom, bi imeli česa bati. Vendar pa je poudaril, o vaši kreditni kartici dolga, je znak, da je definitivno izpod nadzora. Ne domnevamo, da zato, ker ste ne poudarili o svojem dolgu, da ste varni. Lahko, da ste ignorira svoj dolg ali v zanikanju o tem, kako slab je v resnici.

7 načinov za Get Your Credit Card Dolg Pod nadzor

Ko se zavedaš vaše kreditne kartice dolga je pod nadzorom, da postane vaša odgovornost, da nekaj storiti takoj. Neupoštevanje resnost vaše kreditne kartice dolga, bo vse samo še slabše in težje obravnavati, ko se končno odloči, da bo nekaj sprememb:

1. poraba Stop . Ko se zavedaš, vaš dolg je pod nadzorom ali vstajanje iz nadzora, prva stvar, ki jo morate storiti, je prenehati z uporabo vaše kreditne kartice. Vse dodatne nakupe s kreditno kartico, bo le vaš dolg po kreditnih karticah rastejo. Večje svoje bilance so, težje se bo izplačalo.

2. Cut vaše kreditne kartice . Če niste discipliniran dovolj, da bi prenehali uporabljati vaše kreditne kartice, da bo bolj težko za sebe. Cut vaše kartice in mečejo kosov. Lahko gre še korak dlje in popolnoma zaprejo svoje račune, če je to tisto, kar je potrebno prenehati z uporabo vaše kreditne kartice.

3. Bodite popis svoje dolgove . Get jasno razumevanje o tem, koliko ti dolgujem in ki ga dolgujem. Naredite seznam vseh kreditnih kartic, obrestna mera je bilanco, in trenutna minimalna plačila. Če so računi zapadli, zapišite znesek, ki ga morate plačati, da dohitijo. Medtem ko se seznam lahko zastrašujoče, lahko naredite veliko boljše odločitve o svojem dolgu z vsemi informacijami, ki je pred vami.

4. Slika, koliko lahko plačate proti svoj dolg vsak mesec . Preglejte svoje prihodke in odhodke, da ugotovimo, kaj lahko stisnite iz proračuna začeti vračati svoj dolg po kreditnih karticah. Morda boste morali narediti velike spremembe na vašo porabo, da bi lahko privoščijo svoje življenjske stroške in poplačala svoj dolg.

5. poraba Stop dodatnega denarja . Ste imeli dober čas polic do kreditne kartice dolga, zdaj pa je čas, da se resno o vaših financ. Izrežite rekreacijo porabe in osredotočenost na nakup samo stvari, ki jih potrebujete. To je lahko boleče žrtev na prvi, lahko pa se prilagodi. Zapomni si razlog, da bo prišlo do sprememb, je za boljše svoje finance in ustvariti bolj varno prihodnost zase.

6. Pick kreditno kartico in plačati več, kot je minimum . Medtem ko je končni cilj je, da bi poplačala vse svoje kreditne kartice, da jih poskuša izplačalo vse naenkrat ni najbolj učinkovit pristop. Namesto tega se osredotočite na odplačuje svoje kreditne kartice, ko naenkrat. Lahko začnete z eno z najvišjo obrestno mero, najvišje ravnotežje, najnižjo ravnotežje, ali katero koli drugo kartico, ki bi se radi znebili. Najpomembneje je, da izberete kartico in preživijo večino svojega dodatnega denarja odplačevanju to ravnovesje. Kot ste izplačalo vsako kreditno kartico, izberite drugo, da se osredotoči na, dokler niso vse izplačalo.

Uporaba kalkulatorja odplačilo kreditno kartico, ki vam pomaga ugotoviti najboljši način, da bi poplačala svoj dolg in dobil idejo, ko boste končno storili odplačevanju vaše kreditne kartice.

7. Poskusite varčevanje denarja za obresti . Če imate še vedno zelo dober kredit, boste morda lahko prihranite denar na obresti, ki jih prosi svojega izdajatelja kreditne kartice za nižjo obrestno mero ali z izkoriščanjem 0% ponudbo prenosa ravnotežje.

Morate Prisezi Off kreditne kartice za dobro?

Po bori s kreditno kartico dolga, veliko ljudi odloči, da ne bo nikoli več uporabljati kreditne kartice. Imejte v mislih, da kreditne kartice sami niso slabi, to je način, kako uporabiti kreditne kartice, ki jih lahko dobite v težave. Ne, ki imajo kreditne kartice, lahko nekatere transakcije, kot so najem avtomobila, malo slabše. Tukaj je, kaj lahko storite, da bi se izognili dobili nazaj na kreditno kartico težavah.

Preživijo samo tisto, kar si lahko privoščijo, da bi poplačala v mesecu . Izogibajte se uporabi svojo kreditno kartico, kot nadomestilo dohodka. Če si ne morete privoščiti, da kupujejo nekaj v gotovini, si ne more privoščiti, da kupiti, niti s kreditno kartico.

Plačajte ravnotežje v polni vsak mesec . Ko se osredotočite na porabi samo tisto, kar si lahko privoščijo, da bi poplačala v mesecu, si lahko privoščite, da bi poplačala svoje bilance vsak mesec. To je edini način, da vaše kreditne kartice pod nadzorom in se izognili dolg po kreditnih karticah.

Če iz nekega razloga, imate občutek, da nisi discipliniran dovolj slediti teh pravil, je bolje, da ne imeti kreditno kartico. Debetno kartico ali predplačniško kartico vam omogoča, da iste nakupe, ki jih lahko naredite s kreditno kartico, ne da bi dobili v dolgove.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.