Kako začeti Online Business v zdravstvenem Niche

Home » Online Business » Kako začeti Online Business v zdravstvenem Niche

Kako začeti Online Business v zdravstvenem Niche

To je bil eden izmed najbolj vročih niše od izuma e-poslovanja … od začetka zgodovini res: zdravja in dobrega počutja. Ljudje, ne glede na njihovo ozadje, kultura, ali ekonomski status … želiš biti srečna in zdrava. In so pripravljeni kupiti izdelke ali zdravljenja, ki jim bo pomagala narediti.

To je eden izmed najboljših trgov tam za poslovanje na spletu. Dejstvo je, zdravje in dobro počutje je $ 3700000000000 industrija po vsem svetu!

To pomeni, da je dovolj prostora za nova podjetja. In lahko dobite svoj kos te pogače zdaj.

Solo podjetniki, kot si ti lahko uspe, ki delajo od doma ali kjer koli se zgodi, da se s prenosnim računalnikom. Na voljo je le malo ali nič zagon denarnih potrebno, in da je posel z nizkimi stroški za vožnjo … če to storite v napačno smer.

Dokazi za moč je vse okoli vas. Kaj je ena izmed najbolj priljubljenih trgovin v vašem lokalnem nakupovalnem plaza? Tisti, prodaja vitamine in dodatke, kajne? TV infomercials featuring tablete za različne bolezni, so na 24/7. Knjige o boljšem zdravju letijo s polic.

Obstaja toliko različnih trgov … toliko različnih subniches v zdravstveni industriji, preveč. Ljudje dobili starejši želijo oprostitev artritis. Ljudje s kroničnimi boleznimi, kot so diabetes želijo, da bi dobili boljše in se znebite teh igel. Prekomerno telesno težo ljudje s katerimi se sooča več vprašanj zdravstvene želijo shed funtov.

Tisti, ki imajo bolečine v hrbtu želijo, da bi lahko živel normalno življenje. Da ne omenjam, ljudje želijo razširiti svoje življenje tako, da dopolnila, vitamine, in bolj z anti-aging sestavinami.

Alternativna zdravje -, ki zavrača veliko od zdravil na recept in invazivnih posegov na področju mainstream medicine – je še posebej priljubljen.

Morda se sprašuje. Nisem strokovnjak za zdravje … kako lahko vodijo zdravstvene usmerjeno poslovanje?

Prepoznajte najbolj niše – Market Research

Ko gre za vašega podjetja nišo, mora biti v povpraševanju trga za donosno nišo, tako da boste vedeli, da boš prodal. V idealnem primeru boste našli nišo, ki vas strastno o tem preveč. Morda pogoj trpite. Ali je vprašanje enega izmed vaših družinskih članov, s katerimi se soočajo. To si lahko strokovnjak!

Ampak ne pozabite, da si želijo, da obstaja povpraševanje. Torej študij industrijske trende, študija sezname najbolje prodajalec na spletnih mestih, kot so Amazon, glej kaj se prodaja na poznih nočnih informercials in na policah trgovin. Kaj je na dnevnih TV pogovornih oddajah? Kaj ljudje govorijo o na Facebooku? To naj vam dolg seznam izdelkov, ki so trending zdaj za vas, da center vaše poslovanje okoli.

Naj vam bližnjico. Tukaj je nekaj najboljših niš v današnjem zdravstvenem trgu:

 • Prebavni zdravje / zdrav gut
 • Izguba teže
 • Proti staranju
 • diabetes
 • artritis
 • Nazaj in vratu bolečina
 • Izguba las
 • Nega kože
 • zgaga
 • Utrujenost
 • reproduktivno zdravje

Iskanje proizvodov za prodajo

Velika stvar, ki ima elektronsko poslovanje v zdravstvenem nišo, ali res vsako e-poslovanje nišo res, je, da vam ni treba ustvariti svoje izdelke.

Dejstvo je, da ne želijo, predvsem kot novinec v industriji, zaradi časa, denarja, stroške in tveganja. Namesto, da boš vzvoda delo in izkušnje drugih. In ne skrbite – to je dobra stvar.

Imate nekaj možnosti tukaj:

Drop Shipping

Z spletni padec ladijskega prometa poslovni model, promocijo izdelkov prek vaše spletne strani in marketinških prizadevanj. Vzameš naročila od strank. Potem se obrnite na padec ladijskega prometa partnerja ali partnerja, ki je običajno proizvajalec, trgovec na debelo ali na drobno in naročite izdelek po nižji ceni. So izdelek poslati svoje stranke za plačilo. In boste obdržali razliko.

Velike prednosti so tukaj, da vam ni treba, da se ukvarjajo s shranjevanjem velik seznam naročil izdelkov ali ladijskem strankam. Si pa off, da je odgovornost do svojih partnerjev.

Affiliate Marketing

Kot padec ladijskega prometa, z affiliate marketing, si pa off “grunt” delo prodajo na spletu z drugimi. Vendar pa obstajajo nekatere ključne razlike. V tem poslovnem modelu, ki jih tržijo in prodajajo izdelke prek vaše spletne strani, blog, Facebook, e-poštni seznam, ali ne glede na spletu lastnina imate. Toda, ko gre za nakup … ste končali.

Vsak klik na povezavo “kupi” za izdelek vodi svojo stranko na stran svojega affiliate partnerja za dokončanje posla. Vsaka povezava je z vami. Na ta način vaš affiliate partner lahko dam provizijo (običajno med 5 odstotkov in 25 odstotkov), za vsako izpolnjeno, ki so naprodaj. Affiliate partner skrbi za obdelavo naročila, dobave in storitve za stranke. Popolna.

Druga privlačna možnost z affiliate marketing je spodbujanje digitalnih informacijskih izdelkov, ki ponujajo veliko višje provizije.

bela Označevanje

Priporočam belo označevanje le, če imate nekaj izkušenj v vašem podjetju. V tem modelu, delate s proizvajalci, ki že imajo dodatek (včasih lahko delajo z njimi ustvariti oblikovanje po meri), na primer, in dal svojo nalepko na njej.

So naredili znanstvene raziskave, da se prepričajte, da je učinkovit. Ti študija svoje delo. In če se počutite udobno, si dal ime vašega podjetja na njem in ga prodajajo kot svoje.

Marketing Your Online zdravstvenih zavarovanj

Nato je čas za trženje svojega novega spletnega zdravje podjetja. Imate različne možnosti so na voljo za vas. In najbolj so nizki stroški ali brezplačno načina, da promet na vašo spletno stran.

Trženje vsebine

Kako visoke uvrstitve v rezultatih iskanja Google je ključ do uspeha v elektronsko poslovanje v teh dneh. Nazaj v starih časih, si lahko “stvari” vašo spletno stran, polno ustreznih ključnih besed in dobil to “ekološko” prometa.

Toda zdaj Google želi videti resnično uporabne vsebine poln trdnih informacij. To pomeni, da se vključijo v učinkovito trženje vsebine morate oglasa koristne nasvete, namige in bolj povezane z vašim nišo redno prek vaše spletne strani in / ali blog.

Vsebina mora biti tesno povezane z vašim nišo in lahko zapišemo. Ampak video je tudi zelo zelo cenjen Google je danes preveč. Ne glede na to, kakšne vrste vsebine, ki jo izdajatelj lahko ponudili zdravstvene nasvete, vrste pregledovalne dodatkov, kažejo zdravil za določene pogoje … tam je res ni omejitev, kaj lahko proizvajajo.

Facebook Marketing

Socialni mediji je ogromno v teh dneh. Vaše stranke so tam na Facebook in druge socialne mreže spletnih strani, tako da boste morali biti tam, preveč. Si je vsekakor treba imeti Facebook stran za vaše podjetje. Post redno o vaših izdelkih, povezave do sorodnih novic, povezavo nazaj na vašo spletno stran (ko objavite nov blog vnos, na primer), video posnetke, komentarje o trendih in celo osebne zgodbe. Naj ljudje, da vas in vaše podjetje vedeti. To bo pospešilo proces njih prihaja vedeti, kot so, in jim zaupate.

Poskrbite, da boste redno objavili in komunikacijo s svojimi strankami prek pripomb. In komentar na straneh drugih podjetij in organizacij v vašem nišo preveč. Začni pogovor!

Pay-Per-Kliknite Marketing

Če želite, da bi pritegnili promet na vašo spletno stran zdravstvenega hitreje in imate nekaj denarja, da preživijo, lahko poskusite plačanega oglaševanja pot. Ampak jaz bi tem samo, če imate podjetje v mestu in sistemih teče gladko, tako da lahko pretvorite toliko tega prometa v prodajo, kot je mogoče.

S plačilom na klik ali PPC, oglasi se prijavite s pomočjo iskalnika; Google ima največji doseg. Pišete zelo kratke besedilne oglase, ki se pojavljajo na strani z rezultati iskanja, kot tudi na spletne strani ljudi, ki so znani kot založniki, ki so se prijavili preko Google AdSense. Ideja je, da se bodo vaši oglasi prikazovali v pravem kontekstu, ki temelji na ključnih besedah. Torej, ko ljudje iščejo zdravstvene informacije, povezane z vašo posebno nišo, se oglasi pop up. Plačate vsakič, ko nekdo klikne na oglas.

Ko oseba klikne, da bi jih moral sprejeti na vašo spletno stran, ciljna stran za zbiranje e-poštni naslov, ali nekaj takega. In se prepričajte, da bi spremljali izvor vsak klik, tako da boste vedeli, katere trženje kanal dobili najboljšo donosnost naložbe.

Zagon Vaš Online Health Business – Naslednji koraki

Če ste navdušeni nad zdravja in dobrega počutja, bi to nišo prav do vaš kegljišče. Veš temo, veš izdelke kot potrošnik … in zdaj lahko uporabite to znanje za ustvarjanje cvetoče spletno poslovanje.

Tudi če nimate osebni interes v tej niši, ki ne bi smela biti ovira. Lahko postanejo dovolj seznanjeni, da bi bilo delo … in tam je veliko denarja za vse.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.