Kasvata blogi Yleisö ja tehdä rahaa Blogging

Home » Online Business » Kasvata blogi Yleisö ja tehdä rahaa Blogging

 Kasvata blogi Yleisö ja tehdä rahaa Blogging

Ihmiset, jotka nauttivat kirjallisesti voivat nyt muuntaa että intohimo dollareiksi nopeasti, kiitos internetin. Tarkemmin sanoen pelin muuttuvan innovaatio tunnetaan bloggaaminen.

Onneksi bloggaaminen ei vaadi paljon teknistä taituruus, jos sellaisia ​​on. Jos olet kyettävä kääntämään alas inspiroiva kopio, oikeiden bloggausalusta, ja oikeiden markkinointi taktiikkaa, sinäkin voit tehdä rahaa.

Haluatko tietää, miten se tehdään? Katsotaanpa viisi tapaa voit rakentaa yleisöä ja tehdä rahaa bloggaaminen.

1. Build blogi yleisö

Käytä suosikki ja tehokkainta markkinointistrategiaa tuoda ihmisiä blogiisi. Yleisömäärän ei ole vähäpätöinen harjoittamisesta, joten älä epäröi oppia kunnolla online-markkinoinnin ja mainonnan tekniikoita, jos olet juuri aloittamassa.

Aloittaa jotain yksinkertaista, kuten käyttämällä linkkejä blogiisi sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn. Jatka muita vaihtoehtoja, kuten video markkinointi (YouTube), sähköposti markkinointi ja hakukoneoptimoinnin tekniikkaa kuin yleisö kasvaa.

2. jotta kävijät ostaa tai Lahjoita

Jos kirjoittaa tietyistä aiheista (esimerkiksi puutarhanhoito, koiran koulutus, golf), joka helposti ajankäytön ostosten, harkita PayPal kauppias huomioon tai vastaava. Näin motivoi lukijat voivat näyttää välittömästi arvostukseni neuvoja ja ansaitset rahaa alkuperäisestä tai affiliate tuotteita (katso alla).

Toisaalta, jos olet varoa myynnin ja markkinoinnin voittoa, miksi ei jätä kahvikupin kuva keräämään lahjoituksia erinomaisesta tietoja ja loistava oivalluksia? Se ei ansaita niin paljon rahaa kuin kumppaniksi kaupan tai asiayhteyteen mainoksia, mutta määrän lahjoituksia voi antaa sinulle käsityksen tuottopotentiaalin.

3. Tee rahaa affiliate markkinointi

Affiliate markkinointi on kovaa, kun on jahdata uusia asiakkaita yksi kerrallaan. Kuitenkin blogi, voit strategisesti sijoittaa suuria tuotteita edessä uskollinen yleisönsä, jotka todennäköisesti tietää, kuten ja luottavat sinuun.

Onko sinulla valita kohteita ClickBank tai yksittäisiä yrityksiä, jotta nämä tuotteet ovat laadukkaita ja ovat linjassa oman arvot ja niille yleisöön. Tutustu säännöt ansaita palkkioita (esimerkiksi ensimmäisen linkin vai viimeinen linkki ostoksia, täyttä avoimuutta vaatimukset) varmistaa, että olet oikein palkitaan kunkin ohjelman.

4. Tee rahaa Blogging sisällöllisten mainosten

Asiayhteyteen mainoksia antaa sinulle tapa ansaita rahaa loistavat näyttämällä lukijat osuvia mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa heitä. Jos he sitten läpi, ansaitset pienen maksun (provision) korvauksena hosting mainoksen. Pieniä maksuja, jotka lisäävät ajan mittaan …

Palvelu tehokkaasti tekee kaiken työn, kun asetat parametrit: määrä mainoksia, koko, sijoitus blogissa jne valintasi avainsanoja määrittää laatua esiintyy mainoksia ja siten rahamäärä teet.

5. Alkuperäinen sisältö on kuningas

Making rahaa blogeista on suuri, ja useat ihmiset pystyvät ansaita kokopäiväinen tuloja siitä. Ennen kaikkea, blogisi on tarkoitettu tarjota mielekästä tietoa lukijoille, niin ylläpitää eheyden kuin tulojen kasvaessa.

Tämä tarkoittaa kiinni alkuperäistä sisältöä, kuten tuotteen arvosteluja kohteita olet todella käytetty ja voi suositella lämpimästi. Nuo huolimatta käyttää kaikkia luovia ja eettisiä menetelmiä herättää huomiota oman parhaita tarjouksia (esim upotettu tuote linkkien tekstiä ja / tai kuvia).

johtopäätös

Making rahaa bloggaaminen voi käsittää eri taloudellisen korvauksen, jotka vaihtelevat viikoittain kahvia muutoksen kokopäiväisesti verkossa liiketoimintaa. Mikä tahansa tulot tavoitteet ovat, ne ovat saavutettavissa hieman työtä, hieman onnea, ja halu kasvattaa kohdistetun käsittelyn yleisöä kokeiltu markkinoinnin tekniikoita.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.