Käytätkö luottokortin bonuspisteiden Väärä?

Home » Credit and Debt » Käytätkö luottokortin bonuspisteiden Väärä?

Käytätkö luottokortin bonuspisteiden Väärä?

Oikein käytettynä hyvä palkintoja luottokortilla voi auttaa pad pankkitilin, päivittää loma, rahoittaa ilmaisen matkan tai ajella alas kustannuksia kulut. Monia palkintoja kortit näinä päivinä pakata niin paljon arvoa heidän palkitsee ohjelmia voit mahdollisesti kävellä pois satoja dollarin edestä ilmaisohjelmia – varsinkin jos käytät korttia irti kulut ja maksaa pois tasapaino kokonaisuudessaan kuukausittain.

Jos et kiinnitä huomiota miten keräät ja menojen kovalla työllä ansaitut palkitsee pistettä, vaikka, voit lopettaa jättää vapaata rahaa pöytään. Tässä on kuusi tapoja saattaa käyttää kortin palkitsee pistettä väärä tajuamatta sitä.

Et ei seuraa miten ansaita niitä. Jotta irti palkintoja luottokortin ja ansaita niin monta mailia tai pisteitä kuin mahdollista, sinun täytyy hyödyntää jokainen bonus mahdollisuudet saat. Joillekin kortteja, se tarkoittaa, että seuranta menoja ja käyttämällä korttia jokaisesta ostoksesta, joka ansaitsee palkintoja bonus. Muiden korttien, se merkitsee hyödyntäen erillinen yhtiön mahdollisuuksia, kuten lunastus bonuksia tai bonuspisteitä viettää tietty määrä.

Olet viettää pisteitä kauppatavaraa. Useimmat palkitsee kortit voit vaihtaa oman palkintoja pistettä ilmaiseksi kauppatavaraa, kuten kodin elektroniikkaa tai taloustavarat. Mutta lunastus arvot tämäntyyppisiä palkintoja ostot ovat yleensä kauheaa – varsinkin verrattuna korkeamman arvon vaihtoehtoja, kuten matka. Esimerkiksi riippuen luottokortilla, 50000 palkitsee pistettä voisi ostaa sinulle 250 $ digikamera, $ 500 lahjakortti tai $ 750 lentolippujen. Saada korkeampaa tuottoa palkintoja ostoista, tarkista kortin lunastus opas ja valitse palkintoja, jotka ostavat enemmän vähemmillä pistettä.

Tuhlaat pisteitä edullinen liikkuminen. Samoin voit puristaa enemmän hyötyä palkitsee pistettä, jos käytät niitä pidempään lennot tai arvokkaampi hotellit. Esimerkiksi hotellin luottokortilla, saattavat veloittaa saman määrän pisteitä, olipa olet oleskelevat huoneessa, joka säännöllisesti maksaa $ 100 yö tai $ 400 yö. Saada irti palkitsee kortin, tallentaa pisteitä arvokkaampi matka, joka muuten maksaa nippu käteisellä.

Käytät rahaa lunastaa ”vapaa” palkintoja. Jotkut palkitsee kortit edellyttävät voit käydä läpi kortinantajan varata palkintoja rahoittama matkustaa, mutta sitten veloittaa lunastuspalkkiota jos teet sen puhelimitse. Välttää saada veloitetaan lunastaa palkintoja, varaa kulkea kortin myöntäjän verkossa palkintoja portaali tai valita matkakortin, jonka avulla voit varata matkasi itsenäisesti ja saada korvaus siitä.

Sinä osastoimiseksi oman palkintoja ohjelmia. Monet luottokortit voit siirtää pistettä muihin kanta-asiakasohjelmia, kuten lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmaa ohjelmia. Mutta jos et hyödyntää tätä palvelua, voit missaa mahdollisuutta ostaa matkustamisen nopeammin tai saada enemmän hyötyä palkitsee ansioita. Esimerkiksi jos tarvitsee vain pari sataa pistettä ostaa ilmaisen matkan suosikki lentoyhtiön, voit käyttää lisäpisteitä olet jäänne teidän palkitsee kortin. Kaupankäynti pistettä eri kanta antaa myös enemmän joustavuutta, jotta sinun ei tarvitse rajoittaa, milloin tai missä matkustat.

Saatat myös huomata, että luottokortin palkitsee kohdat ovat arvokkaampia, kun siirtää ne toiseen ohjelmaan.

Olet lähdössä palkintoja käyttämätön tilille. Se on yksi asia säästää jopa palkitsee kunnes olet tarpeeksi mailia tai pisteitä ostaa iso matka. Mutta jos olet laiminlyö oman palkintoja ilman mitään syytä, voit lopettaa menettää ne kokonaan. Monia palkintoja vanhenevat muutamassa vuodessa tilisi, kun taas muut kortit uusimaan palkitsee vuosittain vain, jos pitää käyttää kortin. Voit myös tulla katumaan säästänyt pisteesi jos liikkeeseenlaskija leikkaa arvo teidän palkitsee pistettä ennen kuin olet edes lunasti heidät.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.