Kezdve College megtakarítási Amikor a gyerekek idősebb

Home » Finance » Kezdve College megtakarítási Amikor a gyerekek idősebb

Kezdve College megtakarítási Amikor a gyerekek idősebb

Ez a józan ész, ha tudja, sok minden a beruházó és a személyes pénzügyek. Ha szándékában áll, hogy mentse a gyermekek főiskolai oktatás, a legjobb dolog, amit tehetünk, indul a korai – a lehető leghamarabb.

Az ok egyszerű – ez mind a hatalom a kamatos kamat. Ha pénzt takarít meg a jövőben, akkor keresi a visszatérés, és ha úgy dönt, hogy forgassák e bevallások gyorsítja.

Ha eltette 100 $ 7% -os kamattal, például kiderül $ 107 egy év után, de a másik után évben van $ 114,49 – akkor szerzett $ 7.49 $ helyett 7, hogy a második évben. Miután a harmadik évben, akkor $ 122.50, – hogy a harmadik évben szerzett $ 8,01 $ helyett 7,49. Ez folyamatosan megy és megy, mint, hogy a növekvő évről évre – a XVIII évben, keres $ 22.11 a saját, csak ült ott.

Ha félretesszük 100 $ 7% -os éves hozam és semmi mást, csak várni 18 éves, akkor lesz érdemes $ 338, ha megy, hogy vonja vissza azt.

De mi történik akkor, ha nem tudnak – vagy nem – kezdje el a megtakarítást a gyermek főiskolai oktatás, ha ők nagyon fiatal? Mi van, ha nem indul el megtakarítás, amíg 10 évesen, így nekik csak nyolc év, amíg egyetemre?

Nos, ha félretesszük 100 $ 7% -os éves hozam és semmi mást, csak várni 8 év, akkor lesz érdemes csak $ 171,80.

Lásd a különbséget? Csak arra vár, 10 éves, hogy eltette, hogy 100 $ áron gyermeke $ 166,20 befektetési jövedelem.

Ez nyilvánvalóan egy jó ötlet, hogy kezdje el a megtakarítást fiatal, ha meg akarsz menteni, de mit tegyünk, ha ez nem lehetséges?

Mi van, ha csak rájöttem, hogy a gyerek nyolc és üti a magas hangokat a standardizált tesztek és hozza haza a csillagok jelentés kártyák és te felismerve, hogy a főiskolai valószínűleg kell lennie ebben a gyerek jövője és hogyan fogsz fizetni érte?

Mi van, ha a gyerek 10, és végül kapott egy jó állást, egy igazi jó munkát, és most már a légzés szobában, hogy mentse a dolgokat, mint főiskolai először?

Mit csinálsz, ha nincs az az előnye, hogy az összes kamatos idő?

Itt van a játék tervet.

Menteni, amit lehet, indítása most

Nyisd ki a 529 főiskolai megtakarítási tervet a gyermek (itt a nagy összehasonlítás a különböző tervek) és kezdje el a megtakarítást most , mint később. Tedd meg ma, komolyan.

Csak nyissa fel, hogy figyelembe, a gyermeked, mint a kedvezményezett, akkor létre azt a fiókot automatikusan visszavonja egy kissé a folyószámla havonta. Még 20 $ rendben van – amit megengedhet magának. Csak elkezdeni.

Nem kell sokat. Csak kell lennie, amit megengedhet magának, és meg kell kezdeni a lehető leghamarabb.

Elkezdenél Néhány „ajándékokat” az adott fiókba

Amikor eljön az idő, ajándékozás, győződjön meg arról, hogy legalább néhány azok ajándék kiegészítő hozzájárulás a számlán.

Megteheti ezt egy szórakoztató módon, hogy a gyerekek észre, hogy mire van lehetőség. Például akkor nekik nagyított fénymásolatát $ 20 vagy $ 50 vagy $ 100 számlát, és írd rá: „Ez helyezték a főiskolai megtakarítások”, majd tekerje azt a lapot fel egy inget doboz néhány papírzsebkendőt. Bár ez nem lesz valami ők hihetetlenül izgatott most, emlékezni fognak az ajándékok később, amikor rájönnek, hogy van egy diákhitel, ami több ezer dollárt kevesebb, és azok továbbra is emlékszik rá, mikor megvan sokkal kisebb hallgatói hitel kifizetések, ha ők egy felnőtt.

Azt is ösztönözni más rokonok, hogy nem ugyanaz a dolog. Hadd rokonok tudják, hogy már nyitott egy főiskolai megtakarítási számla a gyermek, és megadni nekik a szükséges információt, hogy hozzájáruljon. Kérd meg őket, hogy nem ugyanaz a dolog -, hogy fizikailag hogy a gyermek egy fénymásolt $ 10 bankjegy vagy bármi mellett néhány szerény ajándék élvezni fogják most.

Lean Into egyéb finanszírozási lehetőségek

Fontos megjegyezni, hogy fizet a főiskolai nem csak egy mix amit gyűjtött össze, és a diákhitelt. Sok más lehetőség, hogy a gyermek tudja használni, ha készen áll, hogy menjen iskolába.

Például sok iskola kínál támogatások és ösztöndíjak különféle érkező hallgatók alapuló pénzügyi igény és érdeme. Ha olyan helyzetben, amikor ez egy igazi küzdelem, hogy mentse, akkor előfordulhat, hogy az iskola kínál a gyermek támogatás, amely gondoskodik a költségek egy részét az iskola. Ne gondold, hogy minden rendben lesz a kölcsönök formájában.

Ugyanakkor, a gyermek alkalmazni ösztöndíj függetlenül. Ismét, ha van igény alapú helyzetet, amely gyakori oka küzd főiskolai megtakarítások, sok ösztöndíjakat, amelyek a gyermek is jogosult lehet.

Az Ön gyermeke is szeretné, hogy elterelje egy részét minden bevételüket a középiskolában saját testületi jövőben. Míg ők otthon, akkor valószínűleg ügyelve költségeket, például az élelmiszer és menedék és funkcionális ruházatot, így képesnek kell lennie arra, hogy néhány csatorna a jövedelem főiskolára megtakarítást.

Nézd meg más oktatás és karrier lehetőségek

Ha kezdő megtakarítás egy késői időpontban, és ha nem tud hozzájárulni a nagy mennyiségű, akkor is menteni, de meg kell tartani a szemét más lehetőségek mellett a hagyományos négyéves főiskolai tapasztalat, ahol a pénz meg tudja menteni lesz nagyobb hatása.

Először is, mert a gyermek szeretné felfedezni részt egy közösség főiskolán egy-két év , ahol vigyázni általános oktatási követelmények és tényleg a fen, hogy mit szeretne tenni az életüket, mielőtt a váltás a négy éves iskola, hogy befejezze oktatás. Credits a közösségi főiskolai szintű olcsók, és általában át közvetlenül sok négyéves főiskolák és egyetemek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy csökkentsék a költségeket az egyetemen, miközben továbbra is keresnek, hogy négy éves mértéke.

A gyermek is szeretnénk vizsgálni a kereskedelmi iskola . Szakiskolák utat kínálnak közvetlenül egy kereskedelmi valamilyen, amelyek jellemzően kínál sugárút egy jól fizető karrier a gyermek nélkül költségén egy négy éves iskola. Sok karrier köré egy kereskedelmi iskola program, beleértve az elektromos munka, vízvezeték, építési menedzsment, repülőgép karbantartási, megmunkálás, épületgépészeti munka, és sok más területen.

Kereskedelmi iskolában általában úgy sokkal kevesebb időt igényel, mint egy négy éves egyetemi és általában hozza az embereket közvetlenül valamilyen gyakornoki program, ahol megtanulják a csínját-bínját közlekednek a kereskedelmi szakmailag. A teljes költség a kereskedelmi iskolában sokkal kevesebb, mint egy négy éves iskola is, és 529 megtakarítások általában alkalmazható a kereskedelmi iskolai oktatás.

Elképzelhető az is, hogy más lehetőségek után közvetlenül a középiskolát, különösen akkor, ha szilárd munkát, és még nem jött el egészen, mit akarnak csinálni. Ha úgy döntenek, hogy várjon egy-két év megkezdése előtt az oktatás, hogy ők bizonyos, hogy mit akarnak csinálni (a „gap year”), ez adja a főiskolai megtakarítási újabb évre növekszik.

Nem esnek bele a gondolkodásmód, amely az egyetlen elfogadható út után középiskolában közvetlenül egy négyéves iskola.

Támogatná során College

Ennek másik módja annak szükségességét, hogy megtakarítás a főiskolai évek, hogy ösztönözze a gyermeket, hogy részt vegyen egy iskola közelében, ahol laksz, és ezt követően a „szoba és ellátás” része a főiskola költségén közvetlenül. A gyermek továbbra is otthon élnek, és továbbra is biztosítja az élelmiszer, ruházat és más alapvető szükségleteket. Így az egyetlen költségeit főiskola tandíj és az oktatási anyagokat.

Nyilvánvaló, hogy ez nem tökéletes megoldás minden család. Ez nudges a diákok választhatnak egy iskola, ami közelebb otthon ki a pénzügyi célszerűség helyett az abszolút legjobb választás az oktatási jövőben.

Alapvetően a több napról napra költségeit élő független egyetemista, amit megtehetsz, mint a szülő a gyermek, annál kevesebb diákhitelt akkor kell foglalkozni, és a kisebb probléma a késői elkezdi főiskolai megtakarítási lesz.

Végső gondolatok

A nagy dolog, hogy emlékezzen a következő: sohasem késő elkezdeni megtakarítás kollégium a gyermek számára. Bármikor kezdeni megtakarítás, ha a dátum késik, és minden dollár számít.

A segítség főiskola nem kezdődik és ér véget, hogy mennyi mentett sem. Nagyon sok módja van, hogy egy nagy pénzügyi különbség az üzenetre középiskolai oktatási és pályaválasztását.

Sok szerencsét!

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.