Koliko naj imam v denarni sklad za nujne primere?

Home » Finance » Koliko naj imam v denarni sklad za nujne primere?

Ne znoj majhne stvari! Naj razpoložljiva sredstva za denarne izredne razmere.

 Koliko naj imam v denarni sklad za nujne primere?

Življenje v družbi, ki spodbuja porabo, je lahko težko zapomniti moč ob prihranke. Denarna sredstva, vendar pa ustvarja možnosti, da poraba ni nikoli lahko. sklad denarnega zasilni je preprosto varčevalni račun, in z eno v ustreznem znesku bo spremenilo vaše življenje na bolje. Zakaj?

Ko nekaj nepričakovanega pride gor, nujnega sklad ščiti vaše druge dolgoročne naložbe.

Uporabite svoje nujnih sredstev, tako da vam ne bi bilo treba umakniti iz računa pokojninsko zavarovanje (kot 401 (k) ali IRA) in plačati zgodnjem umiku davke kazni, ali tako ne boste morali prodati dolgoročnih naložb (npr zalogi indeksni skladi ali obvezniški vzajemni skladi), ob nepravem času.

Tudi denar, ki ga postavlja v položaj za nakup, ko vsi drugi želi prodati, kar vam omogoča, da bi denar v dobrih in slabih časih. Prav zaradi tega sem spodbuditi ljudi, da imajo “priložnost sklad”, pa tudi sklad za nujne primere. Sklad priložnost je gotovina v prahi, ki jih lahko uporabite, da vlagajo v slabih časih, v nepremičninskih in delniških trgih.

Prvič, morate zgraditi svoj sklad v sili.

Koliko morate imeti v denarni sklad za nujne primere?

Dobro:  Najmanj, kar bi morali imeti na voljo tri mesece za življenjske stroške v skladu sili. To pomeni, da če boste potrebovali 3.000 $ na mesec za kritje svojih osnovnih potreb, kot so vaše hipoteke ali najemnine, komunalne storitve, plin in hrano, potem morate 9.000 $ v sklad v sili.

Boljše:  Če imate ljudi, ki so odvisni od vas, finančno, kot otrok ali zakonca, mora vaš sili sklad bo šest mesecev vredno življenjskih stroškov na minimum. Poleg tega, če delate v karieri, ki ima veliko prometa ali visoko stopnjo poškodbe, boste želeli, da imajo dvojno količino sili sklada kot nekoga, ki dela v tenured karieri, kjer le redko pride do odpuščanja.

Najboljše:  Ko bo bolje na varčevanje, deluje proti kopičijo 12 mesecev življenjskih stroškov v varčevalni račun. Če ste visoki hranilca gre za $ 100.000 izziv: Get $ 100.000 prihrankov parkiranih v varno naložbo. Preveč visoke delojemalci čutijo potrebo po vlaganju vse, ki jim pušča nobenih likvidnih sredstev ostalo več za nujne primere ali priložnosti.

Kje bi si Invest svoj denarni sklad za nujne primere?

Kje bi morali vlagati svoje denarne rezerve? V varnem, lahko dostopen račun. Ne v zalogah. Ne v nekaj, kar je umik kazni ali velike davčne posledice za njeno unovčevanja. V Izdelava varne naložbe, smo zajema šest pravil za uporabo na varno vlaganje. Ključno je vaše sili sklad bi moral biti nekaj, kar nizkim tveganjem.

Getting Motivirani Shrani

Če potrebujete nekaj motivacije, da shranite malo več, tiskanje zgornji seznam 10 razlogov, spodaj in trak, da vaš vrat hladilnika, dal kopijo na vaši mizi v službi, ali pa ga hranite v vašem avtomobilu.

Preberi pogosto, dokler ne začutite moč denarja, dokler varčevanje počuti boljše in močnejše od porabe.

Top 10 Razlogi, da imajo sklad za Cash sili

  1. Ščiti vaše družine v primeru izgube zaposlitve
  2. Zagotavlja rezerve za zdravje ali drugih družinskih nujnih
  3. vam daje možnost, da si prizadevajo privlačne naložbene priložnosti, ko pridejo skupaj
  4. Pomaga vam pogaja nižje cene za večje nakupe
  5. skrbi, da ste pred izgubo denarja, saj vam ne bo treba prodati druge naložbe med trgih navzdol
  6. Omogoča vam, da bi se izognili davčne kazni, ki imajo za vlečenje denarja iz pokojninskih računih prezgodaj
  7. Zmanjšuje stres, ki povečuje zdravje in dobro počutje
  8. Odpravlja številne zakonske argumente
  9. Ustvari blazino za uporabo za velike gospodinjske popravila
  10. Omogoča vam, da sledijo barantajo nakup na račun nekoga drugega (nekdo, ki nujno potrebuje denar)

Ali še vedno potrebujete Denarni sklad za nujne primere, ko ste v pokoju?

Ko je upokojil, če ste starejši od starosti 59 1/2 lahko odstopi od IRAS, 401 (k) ov, 403 (b) e in druge vrste pokojninskih računih; Vsak umik je predmet davka na dohodek, ne pa davki kazni.

Mnogi ljudje mislijo, da ker se lahko umakne po svoji volji, ki jih ne potrebujete več, sklad za nujne primere. To ni res.

Upam, da ste pripravili temeljito proračuna za upokojitev, vendar vedno boste manjka nekaterih odhodkov postavke-in nesreče, ki se bo še zgodilo. Najpogostejši nepredviden strošek vidim pride v pokoju, ko je otrok odrasel nekdo sili.

Tudi v pokoju, boste želeli, sredstva, ki jih ne vključujejo kot del svojega uradnega pokojninskega načrta, in boste želeli, jih razveljavi v gotovini, za vsak slučaj.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.