Koliko Upokojitev Prihranek Če imate zdaj?

Home » Retirement » Koliko Upokojitev Prihranek Če imate zdaj?

Bodite previdni pri primerjavi Your varčevanja z energijo za pokojninsko načrtovanje merila uspešnosti

Koliko Upokojitev Prihranek Če imate zdaj?

“Koliko moram shraniti za upokojitev?”

To je eden izmed najbolj zahtevnih vprašanj, ker je odgovor vedno – ” To je odvisno!

Za “je odvisno od” Odgovor je lahko neprijetno za nekoga, ki išče čarobno številko, da bi jim pomagali odločiti, če so na pravi poti. Na voljo je že ogromno negotovosti celoten proces načrtovanja upokojitve za začetek. Na splošno ljudje živijo dlje, zdravstvenih stroškov narašča, pokojnine izginjajo, in oblak dvoma obdaja, kaj se bo socialno varnost izgledal desetletjih od zdaj.

Vendar pa so načrti za osebno upokojitev naj bi se osebno. Ugotavljanje, kako dolgo mislite, da živite ali če boš projekt kratko življenjsko dobo zaradi resnih zdravstvenih vprašanjih lahko drastično spremeni svoje prihodnje potrebe upokojitev. Vstop svoje upokojitve leta s hipoteko ali potrošnikov dolga ali ne bo vplivala tudi vaše potrebe dohodek upokojitev. Glavna ideja je, da izbire življenjskega stila, še dolgo pot pri določanju, kako ustvariti najbolj natančno oceno naših prihodnjih potreb dohodki in hoče. Glede na vse edinstvene spremenljivke in negotovost v zvezi s tem, koliko nekdo mora rešiti, da bi dosegli visoko verjetnost za uspeh, je smiselno, da imajo nekatere splošne smernice, okoli, da nam pomaga slediti naš napredek.

Starostne Prihranki kot mnogokratnik dohodka

Eno pravilo za upokojitev temelji na varčevalnih dejavnikov, ki so povezane z vaš dohodek. S tem pristopom varčevalni cilji so ustvarjeni na podlagi večkratnikov prihodkov, da bi ljudje spremljali njihov napredek v celotni fazi akumulacije delovnega kariere.

Zvestoba je opredelila merila za varčevanje za upokojitev za različne starosti ob poti do upokojitve.

Na primer, da se upokojijo z enako udoben način življenja Fidelity priporoča, da ima nekdo 10x njihova letna plača po starosti 67. shranijo Nudijo tudi časovnico z nekaj koristnih meril za uporabo, da bi dosegli priporočeno količino prihrankov, ki so potrebni, da se upokojijo na proga:

  • Z 30: Ali enakovredno 1x vaše plače shranjene
  • Z 35 : Ali 2x vaše plače shranjene
  • Z 40: Ali 3x vaše plače shranjene
  • Z 45: Ali 4x vaše plače shranjene
  • Z 50 : Ali 6x vaše plače shranjene
  • Z 55: Ali 7x vaše plače shranjene
  • Z 60: Ali 8x vaše plače shranjene
  • Z 67: Ali 10x vaše plače shranjene

Imejte v mislih, da so varčevalni dejavniki, ki jih Fidelity uporabljajo nastavljiva osnovi, ko bi radi, da se upokojijo in vaš pričakovani življenjski slog potrebuje v času upokojitve. Na primer, 45-year-old načrtovanje, da se upokojijo po starosti 67 s povprečnim življenjskim slogom bi imeti ciljne prihranke 4x (krat) plače v prahi za upokojitev. Toda prilagajanje upokojitvene starosti na 65 let v podobnem scenariju zaleti prihranki dejavnik do 6x (krat) plačo. Si lahko ogledate na vaših varčevalnih Pokojninska dejavnikov, ki temelji na vaši trenutni starosti, ko želite, da se upokojijo, in želenih potreb stroških življenjskega sloga, ki uporabljajo to povezavo .

Pomembne smernice za svoje upokojitve Projekcije

Konvencionalna modrost pravi, da boste morali zamenjati okoli 70 do 90 odstotkov trenutnega dohodka v pokoju ohraniti enak način življenja v času upokojitve. Drug pogosto uporablja pravilo v nastavitvah načrtovanja upokojitvi se pogosto označuje kot “The 4% pravila.” To se nanaša na splošni predpostavki, da si lahko 4% umik iz vašega stanja pokojninskih prihrankov na leto in vsako leto poveča količino z inflacijo .

Torej, če imate $ 1 milijon v svojih pokojninskih računih, bi morali imeti možnost, da bi porabili $ 40.000 v prvem letu. To v bistvu pomeni, da se za vsakih 1000 $ na mesec bi radi preživeli v pokoju, boste potrebovali približno $ 300,000 vrednosti pokojninskih prihrankov.

Razlogi za uporabo Pozor s prihodkom na podlagi hranilnic smernic

Pomembno je, da se prizna te prihranke merila so preprosto mejniki in delujejo kot neke vrste gibljejo cilja. Pred nekaj leti, tako imenovana magična številka vodilo je 8x plača po starosti 67. Najboljši način, da ugotovite, ali ste dovolj varčevanje za upokojitev je teči bolj podrobno kalkulator upokojitev in ustvariti proračunski načrt za upokojitev, ki temelji na realni potrebe odhodkov življenja. To vam bo omogočilo, da pregleda celotno finančno sliko in vključuje osebne ocene socialnega zavarovanja, možnost uporabe kapitala v vašem domu, želene obsege dohodek na podlagi vaših ciljev, in drugih virov dohodka, kot dediščino, delo s krajšim delovnim časom, ali prihodek od najemnin .

Uspešen pokojninski načrt zahteva več kot ene velikosti ustrezal vsem pristop. Splošne smernice, kot so zvestoba je varčevalne dejavnikov zagotavlja sprejemljivo izhodišče za določanje, ali ste na pravi poti z vaše pokojninsko varčevanje. Za mnoge ljudi, ki bodo varčevalni dejavniki služijo kot zdravo opozorilo. Za druge, je tak pristop preveč predpostavk za vas in nima prilagojenega pristopa. Boljši pristop je teči nekaj upokojitev izračune, ki temeljijo na bolj prilagojene ciljem, da vidim, če sledite smeri varno upokojitev ali ne.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.