Koliko življenjskega zavarovanja potrebujem?

Home » Insurance » Koliko življenjskega zavarovanja potrebujem?

Koliko življenjskega zavarovanja potrebujem?

Začnite z izračunom svoje dolgoročne finančne obveznosti, nato odšteje svoje premoženje. Kaj je ostalo je vrzel, da bo življenjsko zavarovanje izpolniti.

Ne moreš določiti idealno količino življenjskih zavarovanj, ki jih je treba kupiti do peni. Ampak si lahko zvok oceno, če menite, da vaše trenutno finančno stanje in si predstavljam, kaj se bo vaše ljubljene morali v prihodnjih letih.

Na splošno, bi morali najti svojo idealno življenjsko zavarovanje zneska politike, ki ga izračunavajo dolgoročnih finančnih obveznosti in nato odšteje svoje premoženje. Preostanek je razlika, da bo življenjsko zavarovanje izpolniti. Lahko pa je težko vedeti, kaj v svoje izračune vključiti, tako da obstaja več zelo razdeljeni pravila palca pomenilo, da se boste lažje odločili, pravo količino kritja. Tukaj je nekaj izmed njih.

Pravilo št.1: Pomnožite svoje prihodke za 10.

“To ni slaba pravilo, ampak temelji na naših današnjih in obrestnih mer gospodarstva, je zastarel pravilo,” pravi Marvin Feldman, predsednik in izvršni direktor skupine življenjskih zavarovanj industrija zgodi.

“10-krat dohodek” pravilo ne sprejme podroben pogled na vašo družino, niti ne upošteva svoje prihranke ali obstoječih življenjskih zavarovanj. In to ne zagotavlja znesek kritja za bivanje-at-home starši.

Oba starša mora biti zavarovan, Feldman pravi. To je zato, ker je treba vrednost, ki jo je od staršev bivanje-at-home, da je treba zamenjati, če on ali ona umre. Na najmanjšo možno mero, bi preostalih staršev morali plačati nekoga, da opravlja storitve, kot je varstvo otrok, da je matična bivanje-at-home na voljo brezplačno.

Pravilo št 2: Nakup 10-krat svoj dohodek, plus 100.000 $ na otroka, za stroške kolegij

Izobraževanje stroški so pomemben del vašega izračun življenjskega zavarovanja, če imate otroke. Ta formula dodaja še eno plast na “10-krat dohodka” pravilo, vendar še vedno ne bo globok pogled na vse potrebe vaše družine, sredstva, oziroma katerihkoli življenjska zavarovanja že v veljavi.

Pravilo 3: Dime Formula

Ta formula vas spodbuja, da bolj podroben pogled na vaše finance, kot druga dva. DIME pomeni dolga, prihodkov, hipoteke in izobraževanja, štiri področja, ki jih morate upoštevati pri izračunu svoje potrebe življenjskih zavarovanj.

Dolg in končni stroški : Dodajte svoje dolgove, razen svoje hipoteke, plus oceno svojih pogrebnih stroškov.

Prihodki : Odločite se za koliko let bo tvoja družina potrebujejo pomoč, in pomnožite svoj letni dohodek, ki ga te številke. Multiplikator je lahko število let, preden vaš najmlajši otrok diplomantov iz srednje šole. Uporabite ta kalkulator za izračun svoje nadomestnih dohodek potrebe:

Hipotekarni: Izračunajte znesek, ki ga potrebujete, da bi poplačala vaše hipoteko.

Izobraževanje: Ocenite stroške pošiljanja svoje otroke na univerzo.

Formula je bolj celovit, vendar ne računa za kritje življenjskih zavarovanj in varčevanje že imate, in ne upošteva neplačanih prispevkov matična bivanje-at-home naredi.

Kako najti svojo najboljšo številko

Upoštevajte to splošno filozofijo, da bi našli svoj cilj pokritosti količino: finančne obveznosti minus likvidnih sredstev.

  1. Izračunajte obveznosti: Dodaj letno plačo (krat število let, ki jih želite zamenjati dohodek) + vaše hipotekarnih ravnotežje + vaše druge dolgove + prihodnje potrebe, kot so kolegij in pogrebnih stroškov. Če ste bivanje-at-home staršev, vključujejo stroške za zamenjavo storitev, ki jih zagotavljajo, kot je varstvo otrok.
  2. Od tega, odštejemo likvidna sredstva, kot so: varčevalni + obstoječih college sredstev + trenutno življenjsko zavarovanje.

Nasveti, da v mislih

te nasvete Imejte v mislih, kot ste izračunali potrebe kritja:

  • Namesto načrtovanje življenjsko zavarovanje zase, razmislite o nakupu kot del splošnega finančnega načrta, pravi certificirano finančni načrtovalec Andy Tilp, predsednik Trillium Valley finančno načrtovanje pri Portlandu, Oregon. Ta načrt mora upoštevati prihodnje stroške, kot so stroški kolegij, in prihodnjo rast svojega dohodka ali premoženja. “Ko je ta informacija znana, potem lahko zemljevid življenjskega zavarovanja je treba na vrhu načrta,” pravi.

Ne škrt. Feldman priporoča nakup malo več pokritost, kot mislite, da boste morali, namesto da kupujejo manj. Ne pozabite, vaš dohodek verjetno se bo dvignila v preteklih letih, zato bodo svoje stroške. Medtem ko ni mogoče predvideti, koliko bo kateri koli od teh poveča, blazina pomaga, da vaš zakonec in otroci lahko ohranijo svoj življenjski slog.

  • Pogovor številke skozi s svojim zakoncem, Feldman svetuje. Koliko denarja se vaš zakonec mislim družina bi morali nadaljevati brez tebe? Ali vaše ocene smisla z njim ali njo? Na primer, vaša družina morali zamenjati celoten dohodek, ali pa samo del?
  • Razmislite o nakupu več, manjših življenjskih zavarovanj, namesto enega večjega politike, da spreminja svojo pokritost kot vaše potrebe plime in oseke. “To lahko zmanjša skupne stroške, hkrati pa zagotoviti ustrezno pokritost do časov, ki so potrebne,” Tilp pravi. Na primer, lahko kupite 30-letni rok politike za kritje svojega zakonca do svoje upokojitve in 20-letni rok politike za kritje svoje otroke, dokler ne diplomira na univerzi. Primerjajte izraz življenjskega zavarovanja quotes za oceno stroškov.
  • Turner priporoča starši majhnih otrok izbrati 30-letnik v primerjavi z 20-letno smislu, da se jim dovolj časa za izgradnjo premoženja. Z dolgoročno, ste manj verjetno, da ujamejo kratko in imajo za nakupovanje za kritje znova, ko si starejši in cene so višje.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.