Kolme Yhteinen luotto virheitä ja niiden korjaamista

Home » Credit and Debt » Kolme Yhteinen luotto virheitä ja niiden korjaamista

Kolme Yhteinen luotto virheitä ja niiden korjaamista

Jos luotto oli helppoa, niin kaikki olisi VantageScore tai FICO pisteet 850. Mutta se ei ole helppoa, ja virheitä tapahtuu. Haasteeseen kuluttajana luotto on olla niin fiksu erottaa mikä on oikein ja mikä väärin, jotta voit välttää niitä kaikin keinoin.

Luotto Mistake No 1: Co-allekirjoitus

Ei, ei, ei – älä koskaan tee sitä. Co-allekirjoittaminen on yksi suurimmista virheistä ihmiset tekevät, kun se tulee suojella luotto raportit ja tulokset. Kun yhteiseurooppalaiset varten luottovelvoitteen, Otatte vastuun velan aivan kuin olisit ensisijainen lainanottaja. Lisäksi laina tai luottokortilla, jolle olet allekirjoittanut lähes varmasti löytää tiensä luotto-raportteja muutaman kuukauden kuluttua tili on avattu.

Kun yhteiseurooppalaiset, kertoimella Palovamman teidän anteliaisuus ovat huolestuttavan korkealla – 40%, tutkimuksen mukaan suoritetaan vuonna 2016. Point olento, jos olet valmis takaamaan maksu lainaa tai luottokorttia, jonka ensisijainen lainanottaja ei voitu päälle oman, niin sinun on parasta varattu varoja, jotta maksut – koska et voidaan pyytää tekemään niin. Etkä voi vain piiloutua että olet ”vain” co-allekirjoittaja, koska yhteistyö allekirjoittaja on yhtä vastuussa ensisijaisena lainanottajalle.

Korjaa: Valitettavasti ei ole olemassa helppoa korjauksia, kun luotto on vaurioitunut yhteistyön allekirjoituksen mennyt huonosti. Joskus voit pyytää yhdessä velallisen jälleenrahoittaa tai maksaa pois velkaa, mutta tämä voisi olla paljon vaadittu, elleivät he halukkaita ja kykeneviä tekemään niin.

Jos he eivät voi maksaa pois taloudellinen velvoite tai jälleenrahoittaa velkaa pois nimesi, niin jäljellä vaihtoehtoja ovat (a) olettaen maksut itse, (b) vakuuttava yhteistyössä velallisen omaisuuserän voidakseen maksaa pois velkaa tai (c) pahimmassa tapauksessa jopa harkitsevat konkurssiin. Siksi olen aina neuvoa ihmisiä sanoa ei, kun se tulee tehdä yhteistyötä allekirjoittamista.

Luotto Virhe nro 2: Closing Luottokortit

Sulkeminen luottokortin varmasti on potentiaalia vahingoittaa luotto tulokset. Et menetä kunniaa ikä tilin sulkemisen jälkeen on (joka on myytti), mutta saattavat kuitenkin aiheuttaa mitä kutsutaan nimellä ”pyöröovi käyttöaste” – periaatteessa, kuinka suuri osuus käytettävissä luottorajan olet käytetty – sulkemalla käyttämätön tilille.

Luottopisteytysjärjestelmiin malleissa kiinnittää erityistä huomiota tämän suhteen laskettaessa pisteesi. Kun suljet käyttämätön luottokortilla, voit mahdollisesti aiheuttaa suhde kiivetä inhottava alueelle, koska menetät arvoa käyttämätön luottolimiitti. Suhde itsessään lasketaan jakamalla yhteenlaskettu luottokorttiluottojen yhteenlasketulla limiittien avoinna luottokorttien tilejä.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on neljä luottokortteja $ 5,000 raja kunkin ja erääntynyt tasapaino kaikkien neljä korttia on $ 5.000. Jos suljet yhden kortin, käytettävissä oleva luottoraja kutistuu $ 20.000 $ 15000 ja käyttöaste olisi välittömästi hypätä 25%: sta 33%.

Korjaa : Jos luottokorttitililläsi oli suljettu, koska virhe tai jopa oma pyyntö, saatat pystyä vakuuttamaan luottokortin myöntäjä avaamaan tilin. Myönnettäköön, että tämä ratkaisu on kaukaa haettua, mutta se ei koskaan sattuu kysymään.

Jos kortin myöntäjä ei halua avata uudelleen suljetun tilin, voit silti mahdollisesti kumoa luotto kosteudesta korkeamman velan raja suhteen maksamalla pois saldot jäljellä muovia. Siinä tapauksessa, että sinulla ei ole varaa yksinkertaisesti kirjoittaa iso tarkastus, saatat pystyä vähentämään oman vahingoista kysymällä nykyisten kortin myöntäjän lisätä rajat tilisi.

Luotto Virhe nro 3: hakeminen Liikehuoneisto luottokortit

Kuten Nyrkkisääntönä, on parasta hakea ja avata uusia tilejä vain silloin, kun todella täytyy tehdä niin. Joten, kun lomakausi rullaa ympärillä ja sitoudut avata myymälään luottokorttia saadakseen 15% yöpymisen liiketoimen, joka voisi hyvin todennäköisesti olla virhe. Pelkkä teko hakemisesta ja avaamaan uuden vähittäiskaupan kortti voisi mahdollisesti ajaa luotto tulokset alaspäin, koska uutta luottoa tutkinnan ja rajoittavia luottolimiittien vähittäiskaupan kortteja.

Vähittäiskaupan luottokortit ovat tunnettuja urheilu korkeat korot ja alhaisiksi. Tämän seurauksena se on helppo yli hyödyntää vähittäiskaupan kortti – ja, kuten edellä mainittiin, kun velan raja suhde nousee, luotto tulokset yleensä kuuluvat.

Korjaa: Jos olet jo tehnyt virheen avaamisesta tarpeettoman vähittäiskaupan luottokortilla, sinun ei välttämättä tarvitse kiirehtiä pois sulkea tilin – katso Mistake nro 2 edellä. Tilin sulkemista ei kumoa vaikutusta tutkimuksen, eikä poistamalla tilin luotto-raportteja. Kohta on, vahinko on jo tapahtunut.

On kuitenkin tärkeää pitää tahansa myymälään luottokortteja maksettu pois kokonaan kuukausittain. Pyörivä tasapaino kuukaudesta lähes varmasti vahingoittaa tulokset ainakin jossain määrin. Pienikin $ 300 saldo myymälään kortti $ 300 raja saattaa olla merkittävä vaikutus (eikä hyvällä tavalla) luotto tulokset.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.