Kopen of huren? Hier is waarom het zou zinvol te doen Beide

Home » Real Estate » Kopen of huren? Hier is waarom het zou zinvol te doen Beide

Het kopen van uw “tweede thuis” Eerst kon een betaalbare weg naar eigenwoningbezit te zijn

Kopen of huren?  Hier is waarom het zou zinvol te doen Beide

Het is geen gemakkelijke tijd om een ​​first-time homebuyer – vooral als u woont in een plaats waar de inventaris van starterswoningen is laag, aanbetaling eisen zijn hoog, en onroerend goed prijzen zijn boven het gemiddelde. Dat geldt ook voor prijzig locales als New York, Silicon Valley, en Miami, maar ook middelgrote en kleine steden als Stamford, CT, Providence, RI, en Lansing, kan MI moeilijk voor kopers.

Maar dat betekent niet het verlangen wortels neer te zetten schudden.

Dus sommige bewoners van deze dure gebieden nemen een verrassende pad naar eigenwoningbezit: Het kopen van hun “tweede huizen” terwijl zij hun hoofdverblijfplaats te huren. De aankoop kan een plek om te ontsnappen voor het weekend, een plek waar je vakantie door te brengen, of een plek waar je overwegen verhuur aan anderen als een geld-maker zijn. Maar het is ook in overeenstemming met het wijdverbreide geloof dat het bezit van onroerend goed is een goede investering.

“Als je er naar kijkt, heeft elke generatie geprobeerd om rijkdom te vergaren door middel van het eigendomsrecht”, zegt Mitchell Roschelle, PwC Partner en één van de oprichters van haar vastgoed adviespraktijk. “Het grootste ding over eigenwoningbezit is als je het lang genoeg om het af te betalen bezitten, je hebt geaccumuleerde rijkdom.” Dat “gedwongen besparingen,” zegt ze, is een troef je kunt tekenen op voor het pensioen, het latere leven, of andere doelen .

Maar dat betekent niet dat het kopen van een vakantie huis, terwijl je nog steeds het huren is noodzakelijk de juiste stap voor u.

Hier zijn een aantal dingen die je moet overwegen.

The Real Estate Reden

Er is een argument te worden gemaakt voor het investeren in onroerend goed, zegt Mark Zandi, chief economist bij Moody’s Analytics. “Na de mislukking, zou niemand eengezinswoningen raken met uitzondering van de gieren,” zegt hij. “Maar in het afgelopen jaar of twee, meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in residentieel vastgoed als een manier om wat geld te verdienen … Onroerend goed voelt alsof het terugkomt.” National Association of Realtors econoom Lawrence Yun stemt.

“Regeling van het eigendomsrecht heeft, op de lange termijn, op voorwaarde vermogensopbouw, omdat de waarde van onroerend goed de loop der tijd zijn gegroeid,” zegt hij. “Dat koersstijging kan het eigen vermogen voor trade-up aankopen.”

Koersstijging Potentiële

Alle onroerend goed is, natuurlijk, lokaal. Er is ook een groot verschil in het kopen van een opknapper – en zetten in sommige zweet eigen vermogen in het weekend – ten opzichte van het kopen van een ongerepte plek en zweten meer dan waar uw chaise plaatsen op het dek.

Maar het loont ook om te kijken naar wat de prijzen zijn waarschijnlijk te doen in de vakantie-georiënteerde gebieden. Trulia maakt gebruik van gegevens van de telling aan koersstijgingen te vergelijken in vakantie postcodes tegen niet-vakantie Ones. In 2012 en 2013, jaar-op-jaar koersstijging in niet-vakantiegebieden was ongeveer drie keer groter dan in vakantie die (6,6 procent voor niet-vakantie gebieden in het laatste kwartaal van 2013, in vergelijking met 1,9 procent voor de vakantie gebieden). Met andere woorden, een huis gekocht in een stad of wijk was waarschijnlijk te waarderen in waarde sneller dan een weekend plek waar je kan kopen in een badplaats of landelijke locale.

Maar in de afgelopen jaren is de kloof aanzienlijk kleiner geworden, met vakantie gebieden af ​​en we gaan vooruit. In december vorig jaar, de prijzen in vakantiegebieden steeg 5,2 procent jaar-op-jaar, in vergelijking met 5 procent in de niet-vakantie Ones.

Wat de toekomst betreft, Trulia voorspelt een tamelijk gelijk speelveld.

De kosten van het bezit van

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat het kopen van een tweede huis is waarschijnlijk je een beetje meer kosten dan het kopen van een eerste. De aanbetaling eis zal waarschijnlijk iets hoger, zoals zal de rente op een hypotheek – op de melodie van 50 tot 100 basispunten, aldus Yun. “Vanuit het perspectief van een geldschieter, wordt het beschouwd als meer risicovol,” legt hij uit. Dat komt omdat, als een huis is niet uw hoofdverblijfplaats en je valt op de harde tijden, is het makkelijker om weg te lopen, want je zult nog steeds ergens te leven.

Kan je het betalen?

Dat is de grote vraag, en het is er een die is makkelijk te krijgen verkeerd. De grootste fout die first-time huizenkopers te maken is het niet begrijpen van de cost of ownership, zegt Roschelle. “Ze kijken naar de maandelijkse betaling en komen met een aantal nummer voor hulpprogramma’s die zij zouden moeten betalen als ze huurt.

Ze vergeten dat de ketel is circa 1987, en ze moeten hebben 1 procent van de waarde van de woning socked weg omdat er iets gaat breken.”

Zijn richtlijn: Als de escalerende huur voor de plaats waar u het leven van dag tot dag zijn plus de kosten van de tweede huis duwen 50 procent van je inkomen, heeft het geen zin te maken. Een manier om de kosten van uw vakantie plaats in toom te houden is om te kopen in een plaats met een vereniging huiseigenaren dat zorgt voor voorspelbare onderhoud kost: gazon zorg, sneeuwruimen, en dergelijke.

Wordt het een Moneymaker?

Airbnb en sites zoals HomeAway het gemakkelijker maken om uw vakantiehuis te gebruiken wanneer u wilt en te profiteren van het wanneer je dat niet doet. “Het is net als de Amerikaanse droom op steroïden”, zegt Roschelle. “Ik heb het niet alleen gaat om het te bezitten, ik ga om te zetten in een bedrijf.” Voorzichtig te werk, dat wel. Als u uw huis verhuren voor minder dan 14 dagen per jaar, hoeft u geen belasting te betalen over het geld. Meer dan dat, hoewel, en je bent het invoeren van een gecompliceerde wereld van de belastingen die duidelijk en ijverige bijhouden vereist. Je hebt ook een verhuurder, die (minimaal) een gedoe en (bij een maximum) een tweede baan geworden.

Is misschien een Future Gepensioneerde willen kopen You Out?

Bent u op zoek te kopen op een plek waar een aantal gepensioneerde uiteindelijk zou willen wortels neer te zetten? “Ik denk dat de vooruitzichten voor de huisvesting waarden zijn heel goed, met name voor gebieden waar je naartoe gaat om veel gepensioneerden te zien in de komende decennia,” zegt Zandi. Als dat een overweging, na te denken over wat een ouder persoon zou willen in een huis als je kijkt: Wide zalen en deuropeningen, een master bedroom suite op de eerste verdieping, een ingang zonder trappen. Je zou niet in staat zijn om al deze dingen (een zeer klein percentage van de woningvoorraad in de VS heeft allemaal) vast te leggen, maar hoe meer hoe beter.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.