Korkoriskin hallitsemiseksi

Home » Investing » Korkoriskin hallitsemiseksi

Korkoriskin hallitsemiseksi

Korko olemassa riski, korollisena omaisuuden, kuten lainan tai sidos, johtuen mahdollisuudesta muuttaa hyödykkeen tuloksena saadun arvon vaihtelua korot. Korkoriskin hallinta on tullut erittäin tärkeä, ja valikoituja välineitä on kehitetty käsittelemään korkoriskiä.

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita tapoja, että sekä yritykset että kuluttajat korkoriskin hallintaan käyttämällä erilaisia ​​korkojohdannaissopimuksia.

Minkälaisia ​​Sijoittajat ovat alttiita korkoriski?

Korko on riski, joka syntyy, kun absoluuttinen korkotaso vaihtelevat. Korkoriski vaikuttaa suoraan arvojen korkoinstrumentteihin. Koska korot ja joukkovelkakirjojen hinnat ovat kääntäen verrannollisia, riskejä nousu korot aiheuttaa sidoksen hinnat laskevat, ja päinvastoin. Lainan sijoittajille, erityisesti ne, jotka sijoittavat pitkäaikaiseen Kiinteäkorkoisten joukkovelkakirjalainojen ovat suoremmin alttiita korkoriskiä.

Oletetaan yksilö ostaa 3% kiinteäkorkoisia 30-vuotisen joukkovelkakirjalainan $ 10,000. Tämä side maksaa $ 300 dollaria per vuosi kautta kypsyyttä. Jos tänä aikana, korot nousevat 3,5%, uusi joukkolainat maksaa $ 350 dollarin vuodessa läpi kypsyyttä, olettaen $ 10.000 investointi. Jos 3% joukkovelkakirjalainaan edelleen hallussaan hänen bond kautta kypsyyttä, hän menettää ulos mahdollisuus ansaita korkeampaa korkoa. Vaihtoehtoisesti hän voi myydä 3% joukkolainojen markkinoilla ja ostaa side korkeammalla korolla. Kuitenkin näin johtaa sijoittaja saada halvemmalla hänen myynti 3% joukkovelkakirjojen, koska ne eivät ole enää niin houkutteleva sijoittajille koska kettavilla 3,5% joukkovelkakirjalainat ovat myös saatavilla.

Sen sijaan korkomuutokset vaikuttavat myös pääomasijoittajia mutta vähemmän suoraan kuin lainan sijoittajille. Tämä johtuu siitä, esimerkiksi silloin, kun korot nousevat, yhtiön kustannukset rahan lainaamisen myös lisää. Tämä voi johtaa siihen, että yhtiö lykkää lainaa, joka voi johtaa vähemmän menoja. Tämä lasku menojen saattaa hidastaa yritysten kasvua ja siten heikentää tulosta ja lopulta alempi osakekursseja sijoittajille.

Korkoriski ei pidä jättää huomiotta

Kuten minkä tahansa riskienhallinnan arviointi, on aina mahdollisuus olla tekemättä mitään, ja se on mitä monet ihmiset tekevät. Kuitenkin olosuhteissa arvaamattomuus, joskus ei suojaus on katastrofaalinen. Kyllä, siellä on kustannuksia suojaus, mutta mikä on kustannusten merkittävä askel väärään suuntaan?

Tarvitsee vain katsoa Orange County, California, vuonna 1994 nähdä todisteita sudenkuoppia unohdetaan uhka korkoriskin. Lyhyesti sanottuna, Orange County rahastonhoitaja Robert Citron lainarahalla pienemmillä lyhyiden rahamarkkinakorkojen ja lainasi rahaa suuremmilla pitkiin korkoihin. Strategian oli aluksi suuri kuin lyhyen aikavälin laskivat ja normaali tuotto käyrä säilyi. Mutta kun käyrä alkoi kääntyä ja lähestymistapa kääntynyt korkokäyrä tila, tilanne muuttui. Tappioita Orange County, ja lähes 200 julkiset yksiköt, joille Citron onnistui rahaa, arvioitiin $ 1.6 miljardia johti kunnan konkurssiin. Se on mojova hinta siitä piittaamatta korkoriskin.

Onneksi niille, jotka haluavat suojata investointejaan korkoriskiä on monia tuotteita, joista valita.

sijoitustuotteet

Hyökkääjät:  termiinisopimuksen on yksinkertaisin koron hallintatuote. Idea on yksinkertainen, ja monet muut tuotteet Tässä artikkelissa mainitut perustuvat tähän ajatukseen sopimuksen tänään vaihtoon jotain tietyllä tulevaisuudessa.

Korkotermiinit (FRA):  FRA perustuu ajatukseen termiinisopimuksen, joissa determinantti voitto tai tappio on korko. Sopimuksen mukaan toinen osapuoli maksaa kiinteää korkoa ja vastaanottaa vaihtuvakorkoisia yhtä suuri kuin viitekorko. Varsinaiset maksut lasketaan nimellisarvo määrä ja maksetun määräämin väliajoin osapuolten. Vain netto- maksu suoritetaan – häviäjä maksaa voittajan, niin sanotusti. Korkotermiinisopimukset aina rahana maksettu.

FRA käyttäjät ovat tyypillisesti lainanottajien ja lainanantajille yhdellä tulevaisuuden päivä, jona he altistuvat korkoriskiä. Sarja korkotermiinisopimusten on samanlainen swap (käsitellään jäljempänä); Kuitenkin swap kaikki maksut samaan tahtiin. Kukin FRA sarjassa on hinnoiteltu eri nopeudella, ellei termi rakenne on tasainen.

Futures:  futuurin on samanlainen kuin eteenpäin, mutta se tarjoaa vastapuolten riski on pienempi kuin termiinisopimuksen – nimittäin vähenemiseen ja luottoriskeistä seurausta siitä, että välittäjänä.

Swap:  Aivan kuten se kuulostaa, swap on vaihto. Tarkemmin koronvaihtosopimus muistuttaa paljon yhdistelmä korkotermiinisopimusten ja siihen sopineet vastapuolten vaihtaa sarjaa tulevista kassavirroista. Yleisin Koronvaihtosopimuksen on tavallinen vanilja swap, johon kuuluu yksi osapuoli maksaa kiinteää korkoa ja vastaanottaa vaihtuvaa korkoa, ja toinen osapuoli maksaa vaihtuvakorkoisten ja sai kiinteäkorkoista.

Vaihtoehdot:  Korko hallinta vaihtoehdot ovat vaihtoehto sopimuksiin, joiden kohde-etuuden velkasitoumuksia. Nämä välineet ovat hyödyllisiä suojella osapuolten vaihtuvakorkoisen lainan, kuten säädettävissä-korko kiinnitykset (aseet). Ryhmittely korko osto-optioita on kutsutaan korkokatto; yhdistelmä korko myyntioptiot kutsutaan korko kerroksessa. Yleensä korkki on kuin puhelu ja lattia on kuin laittaa.

Swaptions:  swaption tai swap vaihtoehto, on yksinkertaisesti mahdollisuus tehdä swap.

Embedded vaihtoehdot:  Monet sijoittajat kohtaavat Korkovaikutukset johdannaissopimukset upotetuilla vaihtoehtoja. Jos olet joskus ostanut joukkovelkakirjan puhelun säännöksen tekin seurassa. Liikkeeseenlaskijan oman vaadittaessa maksettavan side on vakuuttaa, että jos korkotaso laskee, he voivat soittaa oman joukkovelkakirjojen ja antaa uusia joukkovelkakirjalainoja pienemmällä kuponki.

Caps:  Korkki, jota kutsutaan myös katto, on osto-optio korko. Esimerkkinä sen soveltaminen olisi lainanottaja menee pitkä tai maksaa palkkion ostaa korkki ja vastaanottaa käteismaksuja kuvusta myyjältä (lyhyt), kun viitekoron ylittää rajoituksen lakko korko. Maksut on tarkoitus kompensoida korkotason noususta vaihtuvakorkoisen lainan.

Jos todellinen korko ylittää lakko korko, myyjä maksaa erotuksen lakko ja korko kerrottuna nimellisarvomäärät. Tämän vaihtoehdon “cap” tai aseta ylärajan, jotka ovat haltijalle korkokuluihin.

Korkokatto on oikeastaan ​​sarja komponenttivaihtoehdot tai “caplets” kustakin jaksosta korkin yksimielisyyttä. Pillerinä on suunniteltu suojannut nousu viitekorko, kuten Lontoon Interbank Offered Rate (Libor), tietyn määräajan.

Kerrosten  Aivan kuten myyntioption pidetään peilikuva osto-optio, lattia on peilikuva korkki. Korko lattia, kuten korkki, on itse asiassa sarja komponenttivaihtoehdot, paitsi että ne pannaan vaihtoehtoja ja sarja komponentteja kutsutaan “floorlets.” Kuka on pitkä, lattia on maksetaan juoksuaika floorlets jos viitekorko on alle lattian lunastushintaan. Lainanantaja käyttää tätä suojautua laskusta on erinomainen vaihtuvakorkoisen lainan.

Kaulukset:  suojakauluksella voi myös auttaa hallitsemaan korkoriskin. Haaroitus toteutetaan samanaikaisesti ostamalla korkki ja myynti lattia (tai päinvastoin), aivan kuten kaulus suojaa sijoittajalle, joka on pitkään varastossa. Nolla-kustannus kaulus voidaan määrittää myös alentaa kustannuksia suojaus, mutta tämä vähentää potentiaalista voittoa, joka olisi nauttia korolla liikkeen eduksesi, kun olet asettanut ylärajan potentiaaliset voittoa.

Bottom Line

Kukin näistä tuotteista on yksi tapa suojautua korkoriskiltä, ​​eri tuotteet soveltuvat paremmin eri skenaarioissa. On kuitenkin ole ilmaisia ​​lounaita. Mitään näistä vaihtoehdoista, yksi antaa jotain – joko rahaa, kuten vakuutusmaksut optioiden tai vaihtoehtoiskustannukset, mikä on voitto olisi voitu tehdä ilman suojaukseen.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.