Kreditkort Basic: Tjen flere point og Miles Med disse 6 strategier

Home » Credit and Debt » Kreditkort Basic: Tjen flere point og Miles Med disse 6 strategier

Kreditkort Basic: Tjen flere point og Miles Med disse 6 strategier

Indrøm det: Din yndlings ting om din nye kreditkort er awesome belønninger Det kommer til at tjene dig. Og du ønsker at gøre, hvad du kan for at maksimere disse belønninger. De Nerds er her for at hjælpe med seks tips til at tjene flere miles, punkter eller cash back på dit nye kreditkort.

1. Hit den nødvendige udgifter for at få din sign-up bonus

En sign-up bonus er en ekstra tilstrømning af punkter, miles eller kontanter, du modtager efter at have tilbragt en vis mængde penge på dit kreditkort inden for et bestemt tidsrum. Ikke alle kreditkort har en sign-up bonus, men mange af de konkurrencemæssige fordele kortene gøre. Selvfølgelig er det ikke ligegyldigt, hvor stor den potentielle sign-up bonus er, hvis du ikke bruger den nødvendige mængde til at modtage den.

Det er en god idé at ansøge om et kreditkort med en sign-up bonus med en nødvendig tilbringer du kan ramme uden at gå i gæld. Med andre ord, hvis du har brug for at bruge $ 3.000 i tre måneder, men du kun har mulighed for at opkræve og betale $ 500 per måned, vil sign-up bonus i det mindste delvist negeret af finansieringsudgifter. Undgå transporterer kreditkort gæld medmindre det er absolut nødvendigt, og få et kreditkort med en krævet bruger, der passer til dit budget.

2. Tilføj en autoriseret bruger, hvis dit kort tilbyder en ekstra bonus

Nogle kreditkort tilbyde en ekstra tilmeldingsbonus til at tilføje en autoriseret bruger inden for en bestemt periode, og have ham eller hende foretage et køb. Hvis dit nye kort giver dette, og du har en, du har det godt tilføje som en autoriseret bruger-lignende en partner eller en college-alderen barn-dette er en god måde at få nogle ekstra point.

Men før du gør dette, er du nødt til at forstå, hvad en autoriseret bruger er. Denne person vil være i stand til at bruge kredit konto, men er ikke juridisk forpligtet til at foretage betalinger og kan ikke foretage ændringer. En autoriseret bruger kan fjernes når som helst, men du bliver nødt til at spørge din udsteder denne udvisning, hvis vil påvirke din bonus.

3. Brug bonus indkøbscenter når de handler online

En bonus indkøbscenter er en shopping portal, der giver dig mulighed for at få rabatter eller belønninger på dine online-køb, ligesom Chase Ultimate belønninger eller Citi Bonus Cash Center. For at bruge det, gå til din udstederens bonus indkøbscenter hjemmeside og klik på forhandler efter eget valg, før du foretager et køb. Så betale med dit kreditkort til at høste de ekstra belønninger.

4. Opt i bonus belønner kategorier, hvis det er relevant

Hvis dit kreditkort er bonus belønninger kategorier-lignende Opdag it® balance overførsel s og Chase Freedom® s 5% bonus-du skal tilmelde kvartalsvis at drage fordel af dem. Ellers vil du kun modtage de standard belønninger, som typisk er 1%.

5. Brug dit kreditkort til alt, der ikke opkræve et gebyr

Mange af dine udgifter kan sættes på et kreditkort og betalt ud inden forfaldsdatoen for at tjene belønninger. Sæt ting som gas, dagligvarer, rejseudgifter, underholdning udgifter, abonnementer og hjælpeprogrammer på dit kreditkort. Bare sørg for at betale det ud hver måned.

Andre udgifter, ligesom din husleje eller kvartalsvise skattebetalinger, kan udløse et gebyr, hvis du oplader dem til dit kreditkort. Betal disse med en check eller bankcheck at undgå pådrage gebyrer, som kan være betydeligt mere end nogen belønninger, du optjener.

6. Par up kort

Nogle kreditkort arbejder godt sammen for at maksimere dine belønninger. For eksempel, hvis du har de Chase Freedom® og Chase Sapphire Preferred® Card-kort, kan du bruge kombinationen af ​​de 5% bonus kategorier og Chase Ultimate belønninger site for indløsning belønninger for at maksimere dine point. Brug din Chase Freedom® om køb med 5% belønninger og overføre disse punkter til din Chase Sapphire Preferred® Card til at indløse med en hastighed på 1,25 cent per punkt for rejse på Chase Ultimate belønninger site. Eller hvis du er dygtig til rejse hacking, kan du overføre disse punkter til frequent Løbeseddel programmer for at få bedre tilbud.

Takeaway: Hvis du ønsker at tjene store belønninger, bør du møde den krævede bruger for at få dit kreditkort s signup bonus og tilføje en autoriseret bruger, hvis der er en ekstra bonus for at gøre det. Du bør også bruge udstederens bonus indkøbscenter når de handler online, tilvælge bonus kategorier, og bruger dit kreditkort, når du kan uden et gebyr. Endelig kan avancerede kreditkort brugere ønsker at få supplere kort for at maksimere belønninger indtjening og forløsning.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.