Kreditna kartica Osnovno: zaslužite več točk in Miles Z Ti 6 strategij

Home » Credit and Debt » Kreditna kartica Osnovno: zaslužite več točk in Miles Z Ti 6 strategij

Kreditna kartica Osnovno: zaslužite več točk in Miles Z Ti 6 strategij

Priznaj: Vaša najljubša stvar, o svojem novem kreditno kartico je tudi super nagrade, da se dogaja, da si zaslužijo. In želite, da stori vse, kar lahko, da bi povečali te nagrade. Piflarji so tukaj, da pomagajo s šestimi nasvetov, da zaslužite več milj, točke ali denar nazaj na vašo novo kreditno kartico.

1. Hit zahtevano porabo, da bi dobili svoje prijave bonus

Bonus za prijavo je dodaten pritok točk, milj ali gotovino prejmete po porabi določeno količino denarja na vašo kreditno kartico v določenem časovnem obdobju. Ni vsaka kreditna kartica ima bonus za prijavo, vendar mnogi od konkurenčnih nagrad kartice storiti. Seveda, da ni pomembno, kako velik je potencial za prijavo bonus, če ne boste porabili zahtevani znesek, da ga sprejme.

To je dobra ideja, da zaprosi za kreditne kartice z bonus prijave s potrebno porabiti lahko zadeti, ne da bi v dolgove. Z drugimi besedami, če boste morali porabiti 3.000 $ v treh mesecih, vendar imate le sredstva za zaračunavajo in plačujejo off 500 $ na mesec, bo bonus za prijavo vsaj delno prerekal s finančnimi stroški. Ne dovoliti, dolga po kreditnih karticah, razen če je to nujno potrebno in dobili kreditno kartico z zahtevano porabo, ki ustreza vašim proračunom.

2. Dodamo pooblaščenega uporabnika, če vaša kartica ponuja dodaten bonus

Nekatere kreditne kartice ponujajo dodatne prijave bonus za dodajanje pooblaščenega uporabnika v določenem časovnem obdobju in ga ima ali njen nakup. Če vaša nova kartica ponuja to, in imate nekoga, ki ste ga pripravljeni dodal kot pooblaščeni uporabniku kot partner ali kolegij let otrok-to je odličen način, da bi dobili nekaj dodatnih točk.

Toda preden to storite, morate razumeti, kaj pooblaščeni uporabnik. Ta oseba bo mogla uporabljati kreditni račun, vendar ni zakonsko obveznost za plačevanje in ne more spreminjati. Pooblaščeni uporabnik lahko odstranite kadarkoli, vendar boste morali vprašati na izdajatelja, če bo to odstranitev vpliva na vaš bonus.

3. Uporaba bonus center pri spletnem nakupovanju

Bonus center je nakupovalni portal, ki vam omogoča, da bi dobili popust ali nagrade na spletnih nakupov, kot so nagrade Chase Ultimate ali Citi Bonus Cash Center. Če ga želite uporabljati, pojdite na spletno mesto izdajatelja bonus mall in kliknite na drobno po vaši izbiri, preden opravite nakup. Nato plačati s kreditno kartico, da uživa dodatne nagrade.

4. Odločite se v bonus nagrade kategorije, če je to primerno

Če ima vaša kreditna kartica bonus nagrade kategorije, kot so odkrili, it® Balance Transfer je Chase Freedom® jev 5% bonuse, imate, da se odločijo, v četrtletni izkoristiti njih. V nasprotnem primeru boste prejeli le standardne nagrade, ki so običajno 1%.

5. Uporabite svojo kreditno kartico, za vse, ki se ne zaračuna pristojbina

Veliko vaših stroškov se lahko dajo na kreditno kartico in izplačala pred rokom, da zaslužijo nagrade. Daj stvari, kot so plin, živil, potnih stroškov, porabe zabave, naročnine, in javnih služb na vaši kreditni kartici. Samo poskrbite, da bo poplačala vsak mesec.

Drugi stroški, na primer v najem ali trimesečnih plačil davkov, lahko sproži provizijo, če jih napolnite vašo kreditno kartico. Plačajte ti z osnutkom čekom ali bančnim da bi se izognili nastali stroški, ki so lahko bistveno bolj kot kateri koli nagrad boste zaslužili.

6. Par up kartice

Nekatere kreditne kartice delujejo dobro skupaj za povečanje svoje nagrade. Na primer, če imate karte Chase Freedom® in Chase Sapphire Preferred® Card, lahko uporabite kombinacijo 5% bonus kategorij in Chase Ultimate Nagrade mesto za izplačilo nagrade za povečanje svoje točke. Uporabite svojo Chase Freedom® pri nakupih s 5% nagrad in prenos te točke na svoj Chase Sapphire Preferred® kartico za odkup v višini 1,25 centa na točki za potovanje na Rewards mestu Chase Ultimate. Ali pa, če ste vešči potovanja taksist, lahko te točke prenese na pogoste programe zvestobe, da bi dobili boljše ponudbe.

Takeaway: Če želite zaslužiti velike nagrade, morate izpolniti zahtevano porabo, da bi dobili prijave bonus vaše kreditne kartice in dodajte pooblaščenega uporabnika, če je dodatni bonus za to. Morate uporabiti tudi izdajatelja bonus center pri spletnem nakupovanju, odločijo v nagradnih kategorije, in uporabo vaše kreditne kartice, če je le mogoče brez provizije. Končno, lahko napredni uporabniki kreditnih kartic želite dopolnjuje kartice za povečanje koristi, zaslužek in odrešitev.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.