Kredittkort Basic: Tjen flere punkter og Miles med disse 6 strategier

Home » Credit and Debt » Kredittkort Basic: Tjen flere punkter og Miles med disse 6 strategier

Kredittkort Basic: Tjen flere punkter og Miles med disse 6 strategier

Innrømme det: Din favoritt ting om den nye kredittkort er awesome belønninger det kommer til å tjene deg. Og du vil gjøre alt du kan for å maksimere disse belønningene. De Nerds er her for å hjelpe til med seks tips for å tjene mer miles, poeng eller cash back på ditt nye kredittkort.

1. treffe de nødvendige utgifter for å få sign-up bonus

En sign-up bonus er en ekstra strøm av poeng, miles eller penger du får etter å ha tilbrakt en viss sum penger på kredittkortet ditt innen en bestemt tidsperiode. Ikke alle kredittkort har en sign-up bonus, men mange av de konkurrerende belønninger kortene gjøre. Selvfølgelig spiller det ingen rolle hvor stort potensialet sign-up bonus er hvis du ikke bruker den nødvendige mengden for å motta den.

Det er en god idé å søke om et kredittkort med en sign-up bonus med en nødvendig tilbringer du kan treffe uten å gå inn i gjeld. Med andre ord, hvis du trenger å bruke $ 3000 i tre måneder, men du bare har mulighet til å lade og betale av $ 500 per måned, vil registreringsbonus være minst delvis motvirket av finanskostnader. Unngå å bære kredittkort gjeld med mindre det er absolutt nødvendig og få et kredittkort med en nødvendig forbruk som passer ditt budsjett.

2. Legg en autorisert bruker hvis kortet gir en ekstra bonus

Noen kredittkort tilbyr en ekstra sign-up bonus for å legge til en autorisert bruker innen en viss tidsperiode og å ha ham eller henne gjøre et kjøp. Hvis det nye kortet tilbyr dette, og du har noen du er komfortabel å legge som en autorisert bruker-som en partner eller en høyskole-alderen barn-dette er en flott måte å få noen ekstra poeng.

Men før du gjør dette, må du forstå hva en autorisert bruker er. Denne personen vil være i stand til å bruke kredittkonto, men er ikke juridisk forpliktet til å foreta betalinger og kan ikke gjøre endringer. En autorisert bruker kan fjernes når som helst, men du må spørre din utsteder om dette fjerning vil påvirke din bonus.

3. Bruk bonus kjøpesenter når du handler på nettet

En bonus kjøpesenter er et kjøpesenter portal som lar deg få rabatter eller belønninger på din online kjøp, som Chase Ultimate Rewards eller Citi Bonus Cash Center. For å bruke det, gå til utsteders bonus kjøpesenter hjemmeside og klikke på forhandleren du velger før du foretar et kjøp. Deretter betaler med kredittkort for å høste ekstra belønninger.

4. Opt i bonus belønner kategorier, hvis det er aktuelt

Hvis kredittkortet har bonus belønninger kategorier lignende Discover it® Balance Transfers og Chase Freedom er 5% bonus-du har å velge i kvartalsvis for å dra nytte av dem. Ellers vil du bare motta de vanlige belønninger, som er typisk 1%.

5. Bruk kredittkortet for alt som ikke tar et gebyr

Mange av dine utgifter kan bli satt på et kredittkort, og nedbetalt før forfallsdato for å tjene belønninger. Sett ting som gass, dagligvarer, reiseutgifter, underholdning utgifter, abonnementer og verktøy på kredittkortet ditt. Bare sørg for å betale den av hver måned.

Andre utgifter, som husleie eller kvartalsvis skattebetaling, kan utløse et gebyr hvis du lader dem kredittkortet ditt. Betale disse med en sjekk eller bankremisse å unngå å pådra avgifter, som kan være betydelig mer enn noen belønninger du vil tjene.

6. Par opp kortene

Noen kredittkort fungere godt sammen for å maksimere dine belønninger. For eksempel, hvis du har de Chase Freedom og Chase Sapphire Preferred® kort-kort, kan du bruke en kombinasjon av de 5% bonus kategorier og Chase Ultimate Rewards nettstedet for innløsning av belønninger for å maksimere dine poeng. Bruk Chase Freedom på kjøp med 5% belønninger og overføre disse punktene til Chase Sapphire Preferred® kort til å forløse med en hastighet på 1,25 cent per punkt for å reise på Chase Ultimate Rewards nettstedet. Eller hvis du er dyktig til å reise hacking, kan du overføre disse punktene til hyppige flyger programmer for å få bedre avtaler.

Takeaway: Hvis du ønsker å tjene store belønninger, bør du møte de nødvendige utgifter for å få ditt kredittkort signup bonus og legge til en autorisert bruker hvis det er en ekstra bonus for å gjøre det. Du bør også bruke utsteders bonus kjøpesenter når du handler på nettet, melde deg inn bonuskategorier, og bruker kredittkortet ditt når du kan uten avgift. Til slutt, avanserte kredittkort brukere ønsker kanskje å få sammenfallende kortene for å maksimere gevinsten opptjening og innløsning.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.