Kuinka kauan eläkesäästötilit kestää – ja miten venyttää sitä

Home » Retirement » Kuinka kauan eläkesäästötilit kestää – ja miten venyttää sitä

Kuinka kauan eläkesäästötilit kestää - ja miten venyttää sitä

Mietitään, miten monta vuotta eläkesäästötilit kestää ei ole eksaktia tiedettä. On monia muuttujia leikkiä – sijoitustuottoja, inflaatio, ennakoimattomia menoja – ja ne kaikki voivat vaikuttaa dramaattisesti pitkäikäisyys säästöjä.

Mutta on silti arvoa keksimään arvion. Yksinkertaisin tapa tehdä tämä on punnita kokonaissäästöistä sekä sijoitustuottoja ajan, vastaan ​​vuosittaiset kulut.

Tapoja tehdä säästöjä kauemmin

Laskin, kuten yllä voi olla hyödyllinen opas. Mutta se tuskin viimeinen sana, miten pitkälle säästäminen voi venyttää, varsinkin jos olet valmis säätämään menoja sopivaksi joitakin yhteisiä eläkkeelle peruuttamista strategioita.

Alla on muutamia älykkäitä nyrkkisääntöjä miten perua eläkesäästötilit tavalla, joka antaa sinulle parhaat mahdollisuudet saada rahaa kestää niin kauan kuin haluat sen, mitä maailma lähettää tiesi.

4%: n sääntö

4%: n sääntö perustuu tutkimukseen William Bengen, julkaistiin vuonna 1994, että havaittiin, että jos olet sijoittanut vähintään 50% rahaa varastojen ja loput joukkovelkakirjalainoista, sinun on hyvin todennäköistä, että voimme peruuttaa inflaatiokorjattuina 4% käyttäjistä pesämuna vuosittain 30 vuoden ajan (ja mahdollisesti pidempään, riippuen sijoitustuotto sinä aikana).

Lähestymistapa on yksinkertainen: Otat pois 4% irti säästöt ensimmäisen vuoden, ja jokainen peräkkäinen vuosi otat saman dollarin summa plus inflaatiotarkistus.

Bengen testattu hänen teoriansa poikki pahimpia rahoitusmarkkinoiden Yhdysvaltain historiassa, mukaan lukien suuren laman, ja 4% oli turvallinen poistonopeudessa.

4% Sääntö on yksinkertainen, ja onnistumisen todennäköisyys on vahva, kunhan eläkesäästötilit sijoitetaan vähintään 50% varastot.

dynaaminen nostot

4%: n sääntö on suhteellisen jäykkä. Summa nostaa vuosittain säädetään inflaatio ja ei muuta, niin rahoituksen asiantuntijat ovat keksiä muutamia menetelmiä lisätä kertoimella menestys, varsinkin jos etsit rahaa kestää paljon kauemmin kuin 30 vuotta.

Näitä menetelmiä kutsutaan ”dynaaminen peruuttaminen strategioita.” Yleensä kaikki tämä tarkoittaa sitä, säädät vastauksena sijoitustuottojen poistamisen vähentäminen vuosina, jolloin sijoitustuottojen eivät ole niin korkeita kuin odotettu, ja – oi, onnellinen päivä – vetää enemmän rahaa kun markkinatuottoja salli sitä.

On monia dynaamisia peruuttamista strategioita, vaihtelevalla monimutkaisuus. Haluat ehkä apua taloudellinen neuvonantaja luoda sellaisen.

Tulot lattia strategia

Tämä strategia auttaa säilyttämään oman säästöjä pitkän matkan varmistamalla sinun ei tarvitse myydä varastoja, kun markkinoilla on alhaalla.

Näin se toimii: Selvittää yhteensä dollarin summa tarvitset välttämättömät menot, kuten asumiseen ja ruokaan, ja varmista, että sinulla niitä katetut kulut taattua toimeentuloa, kuten sosiaaliturva, sekä sidos tikkaita tai eläkkeinä.

Muutama sana annuiteettia: Vaikka jotkut ovat ylihinnoiteltuja ja riskialtista, kertapalkkio heti alkavaa eläkettä voi olla tehokas eläkkeelle tulotason työkalu – olet haarukka yli kiinteä summa taattu maksuja elämää. Oikeissa olosuhteissa, jopa käänteinen asuntolaina voisi toimia pönkittää ansiotulonsa lattian.

Näin tiedät aina perusteet on käsitelty. Sitten, anna sijoittanut säästöt vastaa oman harkinnanvaraista kuluja. Esimerkiksi sinun tyytyä staycation kun osakemarkkinoiden eristeet. Mikä herättää kysymyksen: Onko enää kutsua staycation kun olet eläkkeellä?

Ei ihan valmis eläkkeelle?

Kun olet reunalla eläkkeelle, olet varmasti tietää, kuinka pitkälle olemassa olevat säästöt vie. Mutta jos olet vielä muutaman vuoden päässä jättäen työvoiman käyttäen eläkkeelle laskin on hyvä tapa arvioida, kuinka muutokset säästämisaste vaikuttaa siihen, kuinka paljon sinulla on, kun eläkkeelle.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.