Kuinka paljon Henkivakuutus tarvitsen?

Home » Insurance » Kuinka paljon Henkivakuutus tarvitsen?

Kuinka paljon Henkivakuutus tarvitsen?

Aloita laskemalla pitkän aikavälin taloudellisia velvoitteitaan, vähennä oman omaisuuden. Mitä on jäljellä on kuilu, että henkivakuutus on täyttää.

Et voi paikantaa ihanteellinen määrä henkivakuutus sinun pitäisi ostaa alas penniäkään. Mutta voit tehdä hyvän arvion jos ajatellaan nykyinen taloudellinen tilanne ja kuvitella, mitä rakkaansa tarvitsee tulevina vuosina.

Yleensä sinun pitäisi löytää ihanteellinen henkivakuutus määrää laskemalla pitkän aikavälin taloudelliset velvoitteet ja vähentämällä sitten oman omaisuuden. Loppuosa on kuilu, että henkivakuutus on täyttää. Mutta se voi olla vaikea tietää, mitä sisällyttää oman laskelmissa, joten on olemassa useita laajalevikkisessä nyrkkisääntöjä tarkoitus on auttaa sinua päättämään oikea kattavuus määrä. Tässä muutamia niistä.

Nyrkkisääntönä nro 1: Moninkertaistaa tuloja 10.

”Se ei ole huono sääntö, vaan perustuu talouteemme tänään ja korot, se on vanhentunut sääntö”, kertoo Marvin Feldman, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja vakuutusalan ryhmähenkivakuutuksen tapahtuu.

Kutsuttua ”10 kertaa tuloja” sääntö ei ota yksityiskohtaisesti tarkastella perheesi tarpeisiin, eikä se ota huomioon säästöt tai olemassa henkivakuutukset. Ja se ei tarjoa kattavuus määrä stay-at-home vanhemmat.

Molemmat vanhemmat on vakuutettu, Feldman kertoo. Tämä johtuu antamasta arvosta stay-at-home vanhemman täytyy vaihtaa, jos hän kuolee. Klo minimiin, loput vanhempi joutuisi maksamaan joku tarjota palveluja, kuten lastenhoidon, että stay-at-home vanhemman tarjolla ilmaiseksi.

Nyrkkisääntönä nro 2: Osta 10 kertaa tuloja, plus $ 100000 lasta college kulut

Koulutus kulut ovat tärkeä osa henkivakuutus laskelma jos sinulla on lapsia. Tämä kaava lisää uuden kerroksen ”10 kertaa tulot” sääntö, mutta se ei silti syvään katsoa kaikki perheen tarpeisiin, omaisuuden tai henkivakuutus kattavuus jo olemassa.

Nyrkkisääntönä nro 3: Tällä DIME kaava

Tämä kaava kannustaa sinua ottamaan tarkemmin tarkastella oman talouden kuin kaksi muuta. DIME tarkoittaa velkaa, tuloja, kiinnitys ja koulutus, neljä aluetta, että sinun pitäisi harkita, kun lasket henkivakuutus tarpeet.

Velka ja lopullinen kulut : Lisää enintään velkojaan, muut kuin asuntolainan, ja antaa arvion oman hautauskulut.

Tulot : Päätä kuinka monta vuotta perheen tarvitsisi tukea, ja moninkertaistaa vuositulo että määrä. Kertojan voisi olla useita vuosia ennen kuin nuorin lapsi valmistuneet lukiosta. Tällä laskimella laskea tulot korvaavan tarpeisiin:

Mortgage: Lasketaan joudut maksamaan pois teidän kiinnitys.

Koulutus: Arvioi lähettämiensä lapsesi yliopistoon.

Kaava on kattavampi, mutta se ei selitä elämän vakuutusturva ja säästöjä sinulla jo on, ja se ei pidä maksamattomien maksujen stay-at-home vanhempi tekee.

Miten löytää paras numero

Seuraa tätä yleistä filosofiaa löytää oma Kattavuustavoite määrä: taloudelliset velvoitteet, joista vähennetty rahavarat.

  1. Laske velvollisuudet: Lisätä vuosipalkka (kertaa, kuinka monta vuotta, jonka haluat korvata tuloja) + asuntolainan saldo + muita velkoja + tulevia tarpeita, kuten college ja hautajaiset kustannuksia. Jos olet stay-at-home vanhempi, sisällä kustannuksia korvata palveluita annat, kuten lastenhoitoa.
  2. Siitä, vähennä likvidit varat kuten: säästöjä + nykyisiä college varat + nykyinen henkivakuutus.

Vinkkejä pitää mielessä

Pidä nämä vinkit mielessä, kun laskea kattavuus tarpeisiin:

  • Sen sijaan että suunnittelu henkivakuutus erikseen harkita ostaa osana yleistä rahoitussuunnitelma sanoo sertifioitu rahoitussuunnittelija Andy Tilp puheenjohtaja Trillium Valley Financial Planning lähellä Portlandissa. Tämä suunnitelma on otettu huomioon tulevia kuluja, kuten college kustannukset sekä tulevan kasvun oman tuloja tai omaisuutta. ”Kun tämä tieto on tiedossa, niin voit kartoittaa henkivakuutus tarvetta päälle suunnitelman”, hän sanoo.

Älä pihistellä. Feldman suosittelee ostavat hieman enemmän huomiota kuin luulet tarvitset sijaan ostaa vähemmän. Muista, että tulot todennäköisesti nousee vuosien varrella, ja niin kulut. Vaikka et voi ennakoida tarkasti, kuinka paljon kumpaakaan kasvaa, tyyny auttaa varmistamaan oman puolison ja lapset voivat ylläpitää elämäntapaansa.

  • Talk numerot läpi puolison kanssa, Feldman neuvoo. Kuinka paljon puolisosi ajatella perheen pitäisi jatkaa ilman sinua? Älä arviosi järkeä hänelle? Esimerkiksi olisi perheesi tarvitse vaihtaa täyteen tuloja, tai vain osan?
  • Pitää ostaa useita pienempiä henkivakuutukset, yhden sijasta suurempia politiikan vaihdella oman alueen kuin tarpeitasi ja luode. ”Tämä voi vähentää kokonaiskustannuksia, ja samalla varmistaa riittävä kattavuus ajat tarvitaan” Tilp sanoo. Esimerkiksi voit ostaa 30 vuoden ajan rahoituspolitiikan puolisosi kunnes eläkkeelle ja 20 vuoden aikavälillä rahoituspolitiikan lapsesi kunnes he valmistuvat collegesta. Vertaa riskihenkivakuutus lainausmerkit arvioida kustannuksia.
  • Turner suosittelee pienten lasten vanhemmat valitsevat 30 vuoden verrattuna 20 vuoden mittainen antaa heille runsaasti aikaa rakentaa omaisuutta. Pidemmän aikavälin, olet vähemmän todennäköisesti saada kiinni lyhyt ja tehdä ostoksia kattavuus uudelleen, kun olet vanhempi ja hinnat ovat korkeammat.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.