Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi Live On eläkkeellä

Home » Retirement » Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi Live On eläkkeellä

Kuinka paljon rahaa sinun pitäisi Live On eläkkeellä

Sekoittaa siitä, kuinka paljon sinun pitäisi suunnitella elää eläkkeellä? Et ole ainoa. Täällä on 5 asioita, sinun pitäisi tietää, milloin olet ottamassa ihanteellinen eläketulon tavoitteita.

4 Prosentti peruuttaminen Rule

Tämä sääntö sanoo, että voit turvallisesti nostaa 4 prosenttia eläkkeelle salkun vuosittain ilman loppumassa rahat. Esimerkiksi, jos sinulla on $ 1 miljoonan eläkkeelle salkun, voit nostaa $ 40.000 euroa vuodessa.

(Viime aikoina jotkut enemmän konservatiivinen taloudelliset asiantuntijat ovat alkaneet osoittaa ihmisiä 3 prosentin peruuttaminen sääntö vedoten hidastaa talouden tekijä.)

85 Prosentti Rule

Monet asiantuntijat sanovat sinun täytyy säästää tarpeeksi rahaa niin sinulla on 85 prosenttia pre-eläketulon. Jos esimerkiksi ansaitset $ 50000 vuodessa päivä työtä, sinun kannattaa tallentaa riittää luomaan vuosittain eläkkeelle tuloja $ 42500. (Muut taloudelliset asiantuntijat sanovat 75-80 prosenttia pre-eläketulon riittää. He väittävät, ihmiset viettävät vähemmän rahaa niiden 80- ja 90.)

Multiply-by-25 sääntö

Kun olet laskettu ihanteellinen eläketulo, sinun täytyy käyttää näitä tietoja selvittää koko ihanteellinen eläkkeelle salkun. Se on helppoa: Just moninkertaistaa vuosittain eläketulon tavoitteen 25 selvittää, kuinka paljon rahaa tarvitset täyttää 4 prosentin sääntö. Tässä esimerkissä $ 42500 x 25 = $ 1,06 miljoonan sinun täytyy säästää eläkkeelle.

(Jos haluat perustaa oman ennusteet turvallisempi 3 prosentin sääntö, moninkertaistaa eläketulo tavoitteensa 33.)

Erimielisyyttä Säännöt

Jotkut taloudelliset asiantuntijat sanovat hanki ihanteellinen eläketulo perustuu nykyisen kuluja , ei nykyinen tuloja. Jos ansaitset $ 50,000 vuodessa, mutta vain viettää $ 30.000 sitten ajaa laskelmat perustuvat $ 30.000.

(Jos olet velkaa ja ansaitsevat vähemmän kuin kulutat, saada menot kurissa ensin. Sitten hanke eläkkeelle perustuu todellisiin menoihin.)

Sosiaaliturva

Älä unohda, eläkkeelle salkku on vain yksi jalka kolmijalkainen eläkesäästäminen ulosteesta. Kaksi muuta “jalat” ovat eläkkeet ja sosiaaliturva tuloja. Et välttämättä saa eläkettä. Noin 2 / 3rds amerikkalaisista ei saada. Jos olet oikeutettu eläkkeeseen, sen kokoa ja ehdot riippuvat työnantajasi. Samalla Sosiaaliturva tulo on vaikeaa ennustaa, varsinkin jos olet nuori. Siksi – varten suunnittelu – mieluummin keskittyä palapelin että voit hallita.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.