Különböző formái Digital Advertising

Home » Online Business » Különböző formái Digital Advertising

 Különböző formái Digital Advertising

Húsz évvel ezelőtt, a digitális reklám volt, csak egy csomó bannerek feltöltött jól weboldalakon. Ők voltak bosszantó, rákattintott egy minden 100, és ők lettek az áldozatok „banner vakság”. Ma, a digitális reklám hatalmas, sok különböző típusú online hirdetések gyártanak alapján a célközönség, a weboldal tartalmát, és cselekvésre. De mielőtt beleugrik a költségeket, és különböző formákban, vessünk egy pillantást az alapvető meghatározása digitális reklámok (aka internetes reklám).

alapfogalmak

Ha azt látja, hogy a hirdetés az interneten, akkor sorolják például a digitális reklám. Tény, hogy vannak olyan hirdetések ezen az oldalon nagyon, és a legtöbb más weboldalakon meglátogatott, mivel ők az elsődleges bevételi vezető internetes cégek.

Banner hirdetések (beleértve a multimédiás bannerek) Search Engine Optimization (SEO), social networking, e-mail marketing, online apróhirdetések, site átvételek, és még SPAM, online reklám az egyik leggyorsabban növekvő módja, hogy elérje a közönség.

A web ma már könnyen elérhető okostelefonok, digitális hirdetési átterjedt a mobil platformon. A vállalatok dollármilliókat költ megpróbálja megtalálni a módját, hogy reklámozza a telefonok anélkül, hogy egy kellemetlen vagy zavaró élmény. Eddig a legnépszerűbb módja, hogy erre már keresztül natív hirdetési módszereket.

Kapcsolódó költségek Digital Advertising

Több száz különböző hirdetési modellek az interneten, de a legtöbb valamelyikébe tartoznak az alábbi három kategória.

Kétségtelen, hogy minden hirdetés láttál ma az interneten keresztül fizettek az egyik ilyen módszer:

 • CPA (Cost Per Action) – Ebben a modellben az összes kockázatot esik a kiadó a hirdetés. A hirdető csak akkor fizet a kiadó, ha valaki rákattint, és befejezi a tranzakciót.
 • PPC (Pay Per Click) – A leggyakoribb formája az online reklám illik mindkét fél számára. A hirdető akkor fizet, ha valaki rákattint a hirdetésre, de nem kell befejezni a vásárlást a kiadó, hogy fizessenek. E modell szerint a cél kulcsszavakat rendkívül fontos.
 • CPM (Cost Per Mille) – közismertebb nevén CPT (Cost Per Thousand), a hirdető fizet a kitettség alapján a látogatók a weboldalt, és a szeme egy hirdetésre. Ha egy webhely kap kétmillió látogató naponta, és a hirdetés látható 50% azoknak az oldalaknak, akkor a CPM $ 2 egyenlő lenne 2000 $.

Típusú Digital Advertising

Mindet felsorolni azt, hogy örökre, de itt van néhány fő módja, hogy a hirdetők egyre fogyasztók online vásárlás:

 • Reklám hirdetések (Ezek közé tartozik a felhőkarcolók, a teljes transzparensek, terek, és a gombok.)
 • Adsense (Ezek a megjelenített hirdetések a fogyasztók a Google, megfelelő hirdetések megjelenítésével az információt minden oldalon.)
 • E-mail reklámok (és SPAM)
 • Natív reklám (Ez továbbra is növekszik, és uralja az online hirdetési felület.)
 • Facebook hirdetések
 • YouTube hirdetések
 • Szponzorált Tweets
 • Weboldal átvétel
 • Multimédiás hirdetések
 • Felugró hirdetések (és pop-under)
 • Pre-videohirdetések
 • Blogolás

Tippek a sikerhez a Digital Advertising

Digitális reklám már nem vicc. Banner hirdetések használt nevettek, és e-maileket tartották értelmetlen és bosszantó. De most, mindenki felszívódott egy okos telefon vagy digitális eszköz, a reklám meg kell tenni itt. És ez azt jelenti, hogy meg kell tenni jól, mert telítődik.

Íme néhány tipp, hogy biztosítsa a hirdetési kampány kap egy jó megtérülés.

 1. Tedd kampányok megosztható
  Bármit is teszel, úgy gondolja, milyen hatással lesz az emberekre, akik megnézik. Vajon szeretik annyira, hogy elérje a „share” gomb, és a hírt az Ön számára? Will akarják a barátok és rokonok látni? Lesz „menni vírus?” A jó digitális kampány szüksége megoszthatósága hogy lenyűgöző ROI. Megosztás nélkül, maga a munka túl nehéz, hogy a kattintások és a konverziók.
 2. Ne gondolja, benne egy digitális box
  digitális kampány pontosan, hogy; kampányt, hogy él a digitális világban. De ez nem kell, hogy legyen minden digitális. Tudod generálni videók vagy film mutatványokat, majd tegye őket az interneten. Akkor olyan kampányok hasznosítani külső, gerilla, és a telefon. Mindaddig, amíg a kampány összekötözték digitális, akkor lehet létrehozni számos módon.
 3. Analytics kulcsfontosságú
  Oda kell figyelnie a digitális kampányok szorosan, és készen áll, hogy járjon el, hogy az információs és persze korrekt egy pillanat alatt. Ha egyes részei a célközönség egyszerűen nem reagál, csatorna a kampány pénzt területek jól vannak. Ha látsz negatív reakciókat, és a kattintások csökkenti, győződjön meg róla, van egy terve kész.

A problémákat a kéretlen levelek

Te, nem kétséges, ismerik a kifejezést, és még jobban ismerik a tényleges termék. SPAM származik a klasszikus Monty Python vázlat, amelyben mindent a menü egy kis kávézó állt Spam. Ez bombázás Spam szinonimájává vált az út kéretlen e-mailek bombázzák a beérkezett levelek a fogyasztók.

Ha az e-mail marketing viszonylag új, SPAM gyakori volt. Azonban az anti-spam törvények már kivágták sok ez a forgalom, a bírságok és egyéb büntetések vannak domború ki, hogy a bűnösöket. Ez nem akadályozta meg teljesen, bár a spammerek egyre kifinomultabb, és megtalálják már levélszemétszurot. Ez a levélszemetet a digitális világban.

Egy másik formája a SPAM az adathalászat, amely magában foglalja az ördögi 419 csalás. Ez azonban túlmutat a birodalmakban a reklám és a valami, ami egyrészt rendkívül törvénytelen és potenciálisan életet pusztító.

Így a fogyasztók számára könnyű utat a Leiratkozás

Bár a témában a SPAM, meg mindent, amit lehet, hogy egyszerűen az ügyfelek gyorsan leiratkozáshoz e-mail listát. Bár úgy tűnhet, ellentétes intuitív, nem szeretné, hogy hozzon létre egy negatív tapasztalat. Így könnyen leiratkozhat elhagyja az ügyfél egy pozitív benyomást rád. Ezek jól is vásárolni tőled, annak ellenére, hogy nem kap e-mailjeit. Másrészt, ha tesz a leiratkozás gombra 6PT típusú közepén egy csomó jogi másolat, és azokat ugrik át karika elhagyni a listán, akkor el fogja veszíteni, hogy az ügyfél a jó.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.