Kun Onko turvallista Close luottokorttia?

Home » Credit and Debt » Kun Onko turvallista Close luottokorttia?

Kun Onko turvallista Close luottokorttia?

Töitä ylläpitää hyvää luotto tulokset, mutta totuus on, että yksikin viattomalta virhe on mahdollista perua ponnisteluja. Luotto virheitä kuten maksuviivästyksistä kokoelma tilejä, tai maxing luottokortteja voi nopeasti kääntää aiemmin vaikuttava luotto tulokset joksikin vähemmän houkuttelevaa. Se tarkoittaa korkeampia korkoja tuleviin lainoihin, mikä voi lisätä jopa tuhansia dollareita maksetaan korkoa.

Sulkeminen vanha luottokorttien tilejä on toinen luotto kömmähdys että on mahdollista alentaa teille tulokset. Mutta se ei takaa, että se tulee tapahtumaan. Jos sinulla on luottokortti, jota haluat tai täytyy sulkea, on olemassa varotoimia voit suojata luotto tulokset silti kynsistä itse epätoivotun tilin.

Miksi sulkeminen luottokortteja voi satuttaa luotto-pisteet

On melko itsepäinen luotto myytti siitä, mitä vaikutuksia sulkemalla luottokortin tilille ja mitä se merkitsee oman tulokset. Myytti on, että kun suljet vanhan luottokortin huomioon, menetät hyötyä iästä tilin.

Luottopisteytysjärjestelmiin mallit kuten FICO ja VantageScore todellakin harkita ikä vanhimman tilin ja keski-ikä tilisi laskettaessa luotto tulokset. Kuitenkin Tilin sulkemiseen ei poista sen historiaa – mukaan lukien sen ikä – luotto raportteja.

Paitsi että historian suljetun tilin jäädä luotto raportteja, mutta luotto pisteytysmallit jatkossakin harkita ikä huomioon. Ja vielä parempi, suljetun tilin ikääntyminen jatkuu. Joten, jos suljettu viiden vuoden vanha luottokortilla tänään … 12 kuukaudessa se tulee olemaan kuusi vuotta vanha luottokortilla.

Nyt kun olemme debunked myytti, tässä on todellinen syy, miksi lopuksi, että vanha luottokorttitili saattaa vahingoittaa Pisteet: Luotto pisteytysmallit harkita suhdetta saldot ja luottolimiittien oman luottokorttien tilejä. Tarkemmin luotto pisteytysmallit laskee pyörivä käyttöaste tai toisin sanoen, kuinka suuren osan käytettävissä luottoa te hyödyntää muodossa luottokortin saldot.

Tunnusluku lasketaan laskemalla yhteen saldot muovi- ja jakamalla että määrä summalla kaikista luottolimiittien – jopa vielä auki kortteja, et käytä. Tämä tarkoittaa, että vaikka et käytä korttia, käyttämätön luottoraja auttaa pitämään että käytön suhteen pienempi. Jos suljet kyseisen tilin, saat heti menettävät arvoa käyttämätön luottolimiitti, ja tulokset todennäköisesti laskevat jonkin verran. Siksi usein lukea artikkeleita vaaroista sulkeminen luottokorttien tilejä.

Miksi sinun on ehkä sulkea Luottokortti

Useimmissa tapauksissa se ei ole suositeltavaa sulkea käyttämätön luottokortin tilille, koska se voisi vaikuttaa kielteisesti luotto tulokset. Ellei se on todella tarpeen, sinun pitäisi luultavasti jättää luottokorttien tilejä auki.

On kuitenkin poikkeuksia tästä säännöstä.

Saatat joutua sulkemaan yhteinen luottokorttitili eron jälkeen. Toisessa tapauksessa, jossa voit sulkea luottokortin tilille voisi olla, kun on kortti lompakossa kanssa houkuttelevaa vuosimaksu. Ja saattaa aiheuttaa vahingossa sulkeminen tilin ei käyttänyt korttia joidenkin pitkän aikaa. Kortin myöntäjän vihaavat käyttämättömänä, koska toimettomuuden tarkoittaa ei tuloja.

Miten sulkea vanhan luottokorttitililtä mahdollisimman turvallisesti

Riippumatta sulkemisen syynä luottokortin tilille, jossa kunnollinen suunnittelu voi olla mahdollista tehdä niin juurikaan mitään luotto pisteet vaurioita.

Muista, että todellinen syy sulkemisen vanha tili voi vahingoittaa luotto tulokset on, koska tilin sulkemista voi nostaa pyörivä hyötysuhteella. Kuitenkin, jos kaikki luottokortit jo $ 0 saldot, sitten sulkemalla käyttämätön tilille ei lisää käyttöastetta. Siksi tilin sulkeminen todennäköisesti ole vaikutusta luotto tulokset tässä tilanteessa.

Vain on turvallista, jos olet todella sitoutunut sulkeminen luottokorttitililtä kannattaa miettiä ajoitusta. Älä sulje korttia, jos olet ajatellut hakee lainaa tai toisen kortin. Odota, kunnes suljet lainan ja sitten sulkea tilin. Näin voit säästää mahdolliset pisteet pudota kun olet jo hyväksytty.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.