Lær å bli rik – sannheter som kan hjelpe skiller deg

Home » Finance » Lær å bli rik – sannheter som kan hjelpe skiller deg

Lær å bli rik - sannheter som kan hjelpe skiller deg

Bygge rikdom kan være en av de mest spennende og givende foretak i en persons liv. Bortsett fra å gi en mer behagelig dag-til-dag erfaring, kan en betydelig formue redusere stress og angst som det frigjør deg fra å bekymre sette mat på bordet eller å kunne betale regninger. For noen, som alene er nok motivasjon til å starte den økonomiske reisen. For andre er det mer som et spill; lidenskapen begynner når de får sitt første utbytte sjekk fra en aksje de eier, interesse innskudd fra en obligasjon de kjøpte, eller leie sjekk fra en leietaker bor i deres eiendom.

Mens tusenvis av artikler jeg har skrevet i løpet av årene er rettet til å hjelpe deg å lære hvordan du kan bli rik, ville jeg fokusere på det filosofiske aspektet ved oppgaven ved å dele med deg fem sannheter som kan hjelpe deg å bedre forstå innholdet i utfordringen du møter som du satt til oppgaven med å akkumulere overskuddskapital.

Endre måten du tenker på penger

Den generelle befolkningen har en kjærlighet / hat forhold til rikdom. Noen misliker de som har penger, samtidig håper på det selv. Men fraværende noen ganske spesifikke unntak, i et velstående og fritt samfunn, grunnen et stort flertall av folk aldri akkumulere en betydelig hekker egg er fordi de ikke forstår innholdet i penger eller hvordan det fungerer. Dette er til dels en av grunnene til at barn og barnebarn til de rike har en såkalt “glass gulvet” under dem.

De er begavet kunnskap og nettverk som tillater dem å ta bedre langsiktige beslutninger uten å tenke over det. En fascinerende eksempel kommer fra innen atferdsøkonomi og innebærer første generasjons universitetsutdannet samler lavere netto verdt for hver dollar i lønn inntekter som følge av ikke å vite om grunnleggende begreper som hvordan å dra nytte av 401 (k) matching.

Jo større viktigste her er at kapital, som en person, er en levende ting. Når du våkner opp om morgenen og gå på jobb, er du selger et produkt – selv (eller mer spesifikt, ditt arbeid). Når du innser at hver morgen dine eiendeler våkne opp og har samme potensial til å jobbe som du gjør, du låser opp en kraftig nøkkel i livet ditt. Hver dollar du lagrer er som en ansatt. I løpet av tiden, er målet å gjøre de ansatte jobber hardt, og til slutt vil de tjene nok penger til å ansette flere arbeidstakere (kontanter).

Når du har blitt virkelig vellykket, trenger du ikke lenger å selge din egen arbeidskraft, men kan leve av arbeids av dine eiendeler. I mitt eget liv, har hele min karriere er bygget på å komme ut av sengen om morgenen og prøver å lage eller kjøpe kontantgenererende eiendeler som vil produsere mer og mer penger for meg å omplassere til andre investeringer.

Utvikle en forståelse av kraften av små mengder

Den største feilen folk flest gjør når du prøver å finne ut hvordan å bli rik, er at de tror de må begynne med en hel Napoleon-lignende hær av midler til disposisjon. De lider av “ikke nok” mentalitet; nemlig at hvis de ikke gjør $ 1000 eller $ 5000 investeringer på en gang, vil de aldri bli rik. Hva disse menneskene ikke vet er at hele hærer er bygget en soldat på en gang; så er også deres økonomiske arsenal.

Et familiemedlem av meg en gang kjente en kvinne som jobbet som oppvaskmaskin og gjorde henne vesker av brukte flytende vaskemiddel flasker. Denne kvinnen investert og spart alt hun hadde tross det aldri blir mer enn et par dollar om gangen. Nå er hennes portefølje verdt millioner på millioner av dollar, som alle ble bygget på små investeringer. Jeg foreslår ikke du blir det sparsommelig, men lærdommen er fortsatt en verdifull en. Det leksjon: Ikke forakte den dagen i den spede begynnelse!

Med hver dollar du spare, kjøper du deg selv Freedom

Når du setter den i disse vilkårene, vil du se hvordan utgifter $ 20 her og $ 40 det kan gjøre en stor forskjell i det lange løp. Gitt at penger har evnen til å arbeide i ditt sted, jo mer av det du bruker, jo raskere og større den har en sjanse til å vokse. Sammen med mer penger kommer mer frihet – frihet til å være hjemme med barna, frihet til å trekke seg tilbake og reise rundt i verden, eller frihet til å slutte i jobben din. Hvis du har noen inntektskilde, er det mulig for deg å begynne å bygge rikdom i dag.

Det kan bare være $ 5 eller $ 10 på en gang, men hver av disse investeringene er en stein i grunnlaget for økonomisk frihet.

Du er ansvarlig for hvor du er i livet ditt

År siden, en venn fortalte meg at hun ikke ønsker å investere i aksjer fordi hun “ikke ønsker å vente ti år på å bli rik …” hun heller vil nyte hennes penger nå. Den dårskap med denne typen tenkning er at oddsen er, du kommer til å være i live på ti år. Spørsmålet er om du vil bli bedre når du kommer dit. Hvor du er akkurat nå er summen av de beslutningene du har gjort i fortiden. Hvorfor ikke sette scenen for livet ditt i fremtiden akkurat nå?

Dette er ikke tomme feel-good ord eller formaninger. Jeg kommer til å gjenta det igjen: Hvor er du akkurat nå er summen av de beslutningene du har gjort i fortiden. Ditt liv gjenspeiler hvordan du bruker din tid og penger. De to innganger er din skjebne.

Vurdere å bli eier av ting du forstå som et første skritt for å bygge rikdom

En av de store intellektuelle og følelsesmessige hangups mennesker synes å ha når de ikke blir utsatt for rikdom eller velstående familier gjør forbindelsen mellom produktive ressurser og sin tilværelse. De forstår ikke, på en visceral nivå, at hvis de eier aksjer i et selskap som Diageo, tar hver gang noen en drink av Johnnie Walker eller Captain Morgan, en del av de pengene er på vei tilbake til selskapskasser for optimal fordeling til dem i form av utbytte.

De vet ikke helt forstå at hvis de står utenfor portene på Disneyland og se folk gå inn i parken, hvis de eier The Walt Disney Company, de nyte sin andel av eventuelle overskudd som genereres fra de gjestene.

Rike menn og kvinner har en vane for å bruke en uforholdsmessig stor andel av sin inntekt til å skaffe produktive ressurser som forårsaker deres venner, familiemedlemmer, kolleger og medborgere å stadig måke penger i deres lommer. Tenk, når du leser dette, at du har sannsynligvis aldri møtt meg. Likevel, hvis du noen gang har spist en Hershey bar eller en Reese peanut butter cup, du har indirekte sendte meg ekte penger. Hvis du noen gang har tatt en slurk av en Coca-Cola eller spist en Big Mac, har du indirekte sendte meg ekte penger.

Hvis du noensinne har tatt ut en student lån eller lånt penger til å kjøpe et hus fra en bank som Wells Fargo, har du indirekte sendte meg ekte penger. Hvis du noensinne har bestilt en kopp kaffe på Starbucks, har du indirekte sendte meg ekte penger. Hvis du noen gang har kjøpt Colgate tannkrem eller brukt Listerine munnen vask, rappet et Visa eller MasterCard eller fylt opp bilen med bensin fra en Exxon Mobil-stasjon, har du indirekte sendte meg ekte penger. Jeg var ikke begavet disse eierandeler. Jeg hadde ikke arve disse eierandeler.

Jeg startet med ingenting og gjorde en beslutning om at mitt høyeste, og første, økonomisk prioritet var å overta eierskapet av produktive ressurser tidlig i livet. Det var et spørsmål om prioriteringer. Ved å respektere hver dollar som strømmet gjennom hendene mine, og gjør en bevisst, informert beslutning om hvordan jeg ønsket å sette det til å fungere, mirakel av compounding gjorde de tunge løftene.

Når du forstår dette, forstår du at i samfunn som USA, der trenden i flere århundrer har vært lavere og lavere forekomst av millionærer og milliardærer som består av første generasjon, self-made rik, bygge rikdom er ofte biprodukt av atferdsmønstre som bidrar til å bygge rikdom. Det er grunnleggende matematikk. Replikere atferd og nettoformue har en tendens til å hope seg opp.

Den InvestoGuru gir ikke skatt, investeringer eller finansielle tjenester og rådgivning. Informasjonen blir presentert uten hensyn til investeringsmålene, risikotoleranse, eller økonomiske forhold i noen bestemt investor og kanskje ikke egnet for alle investorer. Historisk avkastning er ingen indikasjon på fremtidige resultater. Investere innebærer risiko herunder mulig tap av hoved.

# 6: Studier og Admire suksess og de som har oppnådd det … Da ligne det

En veldig klok investor sa en gang å plukke de egenskapene du beundrer og misliker mest om dine helter, så gjør alt i din makt for å utvikle de egenskapene du liker og forkaste de du ikke gjør det. Forme deg inn som du ønsker å bli. Du vil finne at ved å investere i deg selv først, vil pengene begynne å strømme inn i livet ditt. Suksess og rikdom avle suksess og rikdom. Du må kjøpe din vei inn i den syklusen, og du gjør det ved å bygge din hær en soldat om gangen og sette pengene dine til å fungere for deg.

# 7: Innse at mer penger er ikke svaret

Mer penger er ikke til å løse problemet. Penger er et forstørrelsesglass; det vil akselerere og avdekke den egentlige vaner. Hvis du ikke er i stand til å håndtere en jobb som betaler $ 18 000 i året, det verste mulige ting som kan skje med deg er for deg å tjene seks tall. Det ville ødelegge deg. Jeg har møtt så mange folk tjener $ 100.000 i året som lever fra lønnsslipp til lønnsslipp og forstår ikke hvorfor det skjer. Problemet er ikke størrelsen på deres sjekkhefte, det er måten de ble lært opp til å bruke penger.

# 8: Med mindre dine foreldre var velstående, ikke gjør hva de gjorde

Definisjonen på galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forventer et annet resultat. Hvis foreldrene dine ikke var å leve det livet du ønsker å leve så ikke gjør hva de gjorde! Du må bryte ut av mentaliteten til tidligere generasjoner hvis du vil ha en annen livsstil enn de hadde.

For å oppnå økonomisk frihet og suksess som din familie kan eller ikke kan ha hatt, må du gjøre to ting. Først må en fast forpliktelse til å komme seg ut av gjeld. For det andre gjør spare og investere den høyeste økonomiske prioritet i livet ditt, en teknikk er å betale deg selv først.

Innkjøp egenkapital er avgjørende for økonomisk suksess som et individ, enten du er i behov av kontanter inntekt eller ønsker langsiktig verdistigning på lager verdi. Ingen andre steder kan pengene gjøre så mye for deg som når du bruker den til å investere i en bedrift som har fantastiske langsiktige utsiktene.

# 9: Do not Worry

Mirakel av livet er at det spiller ingen rolle så mye hvor du er, det betyr noe hvor du går. Når du har gjort valget mellom å ta kontrollen tilbake over livet ditt ved å bygge opp din nettoformue, ikke gi en ekstra tanke til “hva hvis”. Hvert øyeblikk som går, blir du stadig nærmere og nærmere det endelige målet – kontroll og frihet.

Hver dollar som går gjennom hendene er et frø for din økonomiske fremtid. Vær trygg, hvis du er flittig og ansvarlig, er økonomisk velstand en uunngåelighet. Dagen vil komme når du gjør den siste betalingen på bilen din, huset ditt, eller hva annet er det du skylder. Inntil da, nyte prosessen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.