Lær at blive rig – sandheder, der kan hjælpe Set Du

Home » Finance » Lær at blive rig – sandheder, der kan hjælpe Set Du

Lær at blive rig - sandheder, der kan hjælpe Set Du

Opbygning af rigdom kan være en af ​​de mest spændende og givende virksomheder i en persons liv. Bortset fra at levere en mere behagelig dag-til-dag oplevelse, kan en betydelig nettoformue reducere stress og angst, da det frigør dig fra at bekymre sig om at sætte mad på bordet eller at være i stand til at betale dine regninger. For nogle, der alene er nok motivation til at starte den finansielle rejse. For andre er det mere som et spil; lidenskab begynder, når de modtager deres første dividende check fra en bestand, de ejer, renter indbetaling fra en obligation, de har erhvervet, eller leje check fra en lejer, der bor i deres ejendom.

Mens tusindvis af artikler, jeg har skrevet gennem årene er gearet til at hjælpe dig med at lære hvordan man bliver rig, ville jeg fokusere på det filosofiske aspekt af opgaven ved at dele med dig fem sandheder, som kan hjælpe dig med bedre at forstå karakteren af ​​den udfordring du står over for som du har indstillet til opgaven med at akkumulere overskud kapital.

Ændre den måde du tænker på penge

Den generelle befolkning har et had / kærligheds forhold til rigdom. Nogle harmes dem der har penge og samtidig håber på det selv. Alligevel fraværende nogle forholdsvis specifikke undtagelser, i et velstående og frit samfund, grunden et langt de fleste mennesker aldrig akkumulere en væsentlig reden æg er fordi de ikke forstår karakteren af ​​penge eller hvordan det virker. Dette er til dels en af ​​grundene til, at de børn og børnebørn af de velhavende har en såkaldt “glas gulv” under dem.

De er begavede viden og netværk, som tillader dem at lave bedre langsigtede beslutninger uden at vide det. En fascinerende eksempel kommer fra området for adfærdsmæssige økonomi og involverer første generation college kandidater akkumulere lavere niveauer af nettoformuen for hver dollar i indkomst løn på grund af ikke at vide om grundlæggende begreber såsom hvordan man kan drage fordel af 401 (k) matching.

Jo større vigtigste her er, at kapital, som en person, er en levende ting. Når du vågner op om morgenen og gå på arbejde, er du sælger et produkt – selv (eller mere specifikt, din arbejdskraft). Når du indser, at hver morgen dine aktiver vågner op og har samme potentiale til at arbejde som du gør, du låser en kraftfuld nøgle i dit liv. Hver dollar du gemmer er ligesom en medarbejder. I løbet af tiden, målet er at gøre dine medarbejdere arbejde hårdt, og i sidste ende, vil de tjene penge nok til at ansætte flere arbejdstagere (kontant).

Når du er blevet virkelig vellykket, du ikke længere nødt til at sælge din egen arbejdskraft, men kan leve af den arbejdskraft af dine aktiver. I mit eget liv har hele min karriere været bygget på at komme ud af sengen om morgenen og forsøger at skabe eller tilegne pengestrømsfrembringende aktiver, der vil producere flere og flere midler for mig at omfordele til andre investeringer.

Udvikle en forståelse af kraften i små mængder

Den største fejl, de fleste mennesker gør, når de forsøger at finde ud af, hvordan man får velhavende er, at de tror, ​​de har til at starte med en hel Napoleon-lignende hær af midler til deres rådighed. De lider af “ikke nok” mentalitet; nemlig, at hvis de ikke gør $ 1.000 eller $ 5.000 investeringer på et tidspunkt, vil de aldrig blive rige. Hvad disse mennesker ikke indser er, at hele hære er bygget én soldat ad gangen; så også er deres finansielle arsenal.

Et familiemedlem af mine kendte engang en kvinde, der arbejdede som en opvaskemaskine og gjorde hendes punge ud af brugte vaskemiddel flasker flydende. Denne kvinde investeret og gemte alt, hvad hun havde trods det aldrig bliver mere end et par dollars ad gangen. Nu, hendes portefølje er værd at millioner og atter millioner af dollars, som alle blev bygget på små investeringer. Jeg foreslår ikke, du bliver, at sparsommelig, men lektionen er stadig en værdifuld én. Den lektie: Du må ikke foragte dagen for små begyndelser!

Med hver dollar Du sparer, du køber dig selv frihed

Når du lægger det i disse vilkår, kan du se, hvordan udgifterne $ 20 her og $ 40 der kan gøre en enorm forskel i det lange løb. I betragtning af, at penge har evnen til at arbejde i dit sted, jo mere af det du ansætter, jo hurtigere og større det har en chance for at vokse. Sammen med flere penge kommer mere frihed – frihed til at blive hjemme med dine børn, frihed til at gå på pension og rejse rundt i verden, eller frihed til at forlade dit job. Hvis du har nogen indtægtskilde, er det muligt for dig at begynde at bygge rigdom i dag.

Det kan kun være $ 5 eller $ 10 ad gangen, men hver af disse investeringer er en sten i fundamentet af din økonomiske frihed.

Du er ansvarlig for hvor du er i dit liv

For mange år siden, en ven fortalte mig, at hun ikke ønskede at investere i aktier, fordi hun “ikke ønsker at vente ti år at være rig …” hun hellere ville nyde hendes penge nu. Den tåbelige med denne form for tænkning er, at oddsene er, du kommer til at være i live i ti år. Spørgsmålet er, om ikke du vil være bedre stillet, når du ankommer der. Hvor du er lige nu, er den samlede sum af de beslutninger, du har foretaget i fortiden. Hvorfor ikke sætte scenen for dit liv i fremtiden lige nu?

Disse er ikke tomme feel good-ord eller formaninger. Jeg har tænkt mig at gentage det igen: Hvor er du lige nu er den samlede sum af de beslutninger, du har foretaget i fortiden. Dit liv afspejler, hvordan du bruger din tid og dine penge. Disse to indgange er din skæbne.

Overveje at blive en ejer af Ting du forstå som et første skridt til Building Wealth

En af de store intellektuelle og følelsesmæssige hangups mennesker synes at have, når de ikke er udsat for rigdom eller velhavende familier gør forbindelsen mellem produktive aktiver og deres hverdag. De forstår ikke, på en visceral niveau, at hvis de ejer aktier i et selskab som Diageo, hver gang nogen tager en drink af Johnnie Walker eller Captain Morgan, en del af disse penge er på vej tilbage til de corporate pengekasse for ultimativ distribution til dem i form af udbytte.

De har ikke rigtig forstå, at hvis de står uden for portene i Disneyland og se folk gå ind i parken, hvis de ejer The Walt Disney Company, de nyder deres andel af overskuddet fra de gæster.

Rich mænd og kvinder har en vane at bruge en uforholdsmæssig stor andel af deres indkomst til at erhverve produktive aktiver, der forårsager deres venner, familiemedlemmer, kolleger og medborgere til konstant at skovle penge ind i deres lommer. Overvej, mens du læser dette, at du har sikkert aldrig mødt mig. Men hvis du nogensinde har spist en Hershey bar eller en Reeses Peanut Butter Cup, du har indirekte sendt mig rigtige penge. Hvis du nogensinde har taget en slurk af en Coca-Cola eller spist en Big Mac, har du indirekte sendt mig rigtige penge.

Hvis du nogensinde har taget et studielån eller lånt penge til at købe et hus fra en bank som Wells Fargo, har du indirekte sendt mig rigtige penge. Hvis du nogensinde har bestilt en kop kaffe på Starbucks, har du indirekte sendt mig rigtige penge. Hvis du nogensinde har købt Colgate tandpasta eller brugt Listerine mundskyl, Scannet et Visa eller MasterCard eller fyldt op din bil med benzin fra en Exxon Mobil station, har du indirekte sendt mig rigtige penge. Jeg var ikke begavet disse ejerandele. Jeg har ikke arve disse ejerandele.

Jeg startede med ingenting og tog en beslutning, som min højeste, og først, økonomisk prioritet var at erhverve ejendomsret til produktionsmidler tidligt i livet. Det var et spørgsmål om prioritering. Ved at respektere hver dollar, der flød gennem mine hænder, og gøre en bevidst, informeret beslutning om, hvordan jeg ønskede at sætte det til at virke, det mirakel af blanding gjorde det tunge løft.

Når du forstår dette, du forstår, at i samfund som USA, hvor tendensen i flere århundreder har været lavere og lavere millionærer og milliardærer udgøres af første generation, self-made rige, opbygge rigdom er ofte den biprodukt af adfærdsmønstre, der er befordrende for opbygning af rigdom. Det er grundlæggende matematik. Repliker adfærd og nettoformuen tendens til at ophobe.

Den InvestoGuru giver ikke skat, investering, eller finansielle tjenesteydelser og rådgivning. Informationen bliver præsenteret uden hensyntagen til de investeringsmål, risikovillighed, eller økonomiske forhold nogen specifik investor og muligvis ikke er egnet til alle investorer. Tidligere resultater er ikke vejledende for fremtidige resultater. Investering indebærer risiko herunder eventuelt tab af hovedstolen.

# 6: Undersøgelse og beundre Succes og dem, der har opnået det … Så efterligne dette

En meget klog investor sagde engang at plukke de træk, du beundrer, og kan ikke lide den mest om dine helte, så gør alt i din magt for at udvikle de træk, du kan lide, og afvise dem, du ikke gør. Mold dig selv i, hvem du ønsker at blive. Du vil opdage, at ved at investere i dig selv først, vil pengene begynde at strømme ind i dit liv. Succes og rigdom avle succes og rigdom. Du er nødt til at købe din vej ind denne cyklus, og du gøre det ved at bygge din hær én soldat ad gangen og sætte dine penge til at arbejde for dig.

# 7: Erkend, at flere penge er ikke svaret

Flere penge kommer ikke til at løse dit problem. Penge er et forstørrelsesglas; det vil accelerere og bringe lys dine sande vaner. Hvis du ikke er i stand til at håndtere et job at betale $ 18.000 om året, det værst tænkelige, der kunne ske for dig er for dig at tjene seks tal. Det ville ødelægge dig. Jeg har mødt alt for mange mennesker tjener $ 100.000 om året, der lever fra løn til løn og forstår ikke, hvorfor det sker. Problemet er ikke størrelsen af ​​deres checkhæfte, det er den måde, hvorpå de blev undervist i at bruge penge.

# 8: Medmindre dine forældre Var Velhavende, gør ikke, hvad de gjorde

Definitionen af ​​sindssyge er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat. Hvis dine forældre ikke levede det liv du ønsker at leve så skal du ikke gøre, hvad de gjorde! Du skal løsrive sig fra den mentalitet af tidligere generationer, hvis du vil have en anden livsstil, end de havde.

For at opnå den økonomiske frihed og succes, at din familie kan eller ikke kan have haft, er du nødt til at gøre to ting. Først skal en fast forpligtelse til at komme ud af gælden. For det andet, gør at spare og investere den højeste økonomiske prioritet i dit liv; en teknik er til at betale dig selv først.

Indkøb egenkapital er afgørende for din økonomiske succes som en individuel, uanset om du har brug for kontant indkomst eller ønsker langsigtet påskønnelse på lager værdi. Ingen andre steder kan dine penge gøre så meget for dig, som når du bruger den til at investere i en virksomhed, der har vidunderlige langsigtede perspektiver.

# 9: Do not Worry

Miraklet i livet er, at det er ligegyldigt så meget, hvor du er, det betyder noget, hvor du skal hen. Når du har foretaget det valg at tage kontrollen tilbage over dit liv ved at opbygge din nettoformue, ikke give en anden tanke til “hvad nu hvis”. Hvert øjeblik der går, bliver du vokser tættere og tættere på dit endelige mål – kontrol og frihed.

Hver en dollar, der passerer gennem hænderne er et frø til din økonomiske fremtid. Være sikker på, hvis du er flittig og ansvarlig, økonomisk velstand er en uundgåelighed. Den dag vil komme, når du laver din sidste betaling på din bil, dit hus, eller hvad det er, du skylder. Indtil da, nyd processen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.